icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

kolmenka
1. srp 2016

@luciasek1987 Moc moc držím palečky. 1ODPO by už slabá čárka mohla být vidět

maximaty
1. srp 2016

@kolmenka my jsme take bojkotovali CAR. Podle gyn. jsem zdrava, spermio je absolutne ok...

kolmenka
1. srp 2016

@maximaty manžel jde na spermiogram 11.8

luciasek1987
autor
1. srp 2016

@kolmenka dekuju.. uvidime.. a kdyz nic... tak nic no :D tak alespon poradne zaparim 🙂) a hura do dalsiho mesice

maximaty
1. srp 2016

@kolmenka tak drzim pesti!! Treba uz nebude ani potreba 😏

kolmenka
1. srp 2016

@maximaty Jé kéž by. Jde tam akorát na můj svátek tak snad dostanu krásný dáreček. Jak v podobně krásného výsledku u manžela tak o pár dní později v podobě //

maximaty
1. srp 2016

@kolmenka take mam takovou vidinu... 28.8. jedeme do Benatek, kez bych tam mohla oznamit tu krasnou novinku... Minuly rok me totiz na vylete do Tirol pritel ve 3tisicich metrech pozadal o ruku...

hanulkaha
1. srp 2016

@kolmenka Nám pokud se tentokrát zadařilo, tak by mi těhu testík vyšel taky na můj svátek 15. srpna 🙂 Přeju, ať se dárečky vydaří 😉

brunhylda
1. srp 2016

@maximaty to by byla romantika, to musí vyjít. držím pěsti.

kolmenka
1. srp 2016

@maximaty No to by bylo úžasné! Já bych to asi před manželem ještě tajila. Minimálně do potvrzení od Dr. a do srdíčka. Pak už bych musela s pravdou ven protože bych asi musela z práce zůstat doma na překážkách. dělám denní noční a 12 hodin. Bohužel se bojím že jinou práci pro mě mít zaměstnavatel mít nebude

maximaty
1. srp 2016

@brunhylda dekuju 🙂 mam ted po ovu a dost smisene pocity... Odvaha se vytraci, uz ted mam strach z dalsiho zklamani

kolmenka
1. srp 2016

@maximaty Jsem na tom úplně stejně. Do ovulace nadšení a radost a po ovulaci pomalu deprese co když to nevyjde a zase budu smutná.

maximaty
1. srp 2016

@kolmenka myslis ze bys to dokazala tajit po 3 letech doufani? 😂 ja bych byla v benatkach asi 6tt, ms by mela byt tak 14-15.8. a nevim jestli bych to vydrzela az do toho 28. 😂 ale tak to mam holt vysnene....

kolmenka
1. srp 2016

@maximaty Určitě dokázala. Budeme mít fofr se synem jak přijede z tábora a půjde do školy. Pokud bych nezvracela (což by se těžko tajilo) tak by to nebyl vůbec problém. Do konce měsíce se budem prakticky střídat doma u hlídání syna a budem spolu tak půl dne. Asi bych to chtěla říct 13.9 na své narozeniny

maximaty
1. srp 2016

@kolmenka no tak to je taky krasny plan... Nezapomenutelne narozeniny... Snad to vyjde, doufam za obe!

kolmenka
1. srp 2016

@maximaty Asi dostanu trochu vyhubováno že jsem to neřekla dřív ale co. Manžel je drbna a do 10 minut by to věděla kompletní rodina a to i ta vzdálená a to moc nechci.

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha
@kolmenka mam zkusit jeste vecer a nebo az zitra? 🙂 co myslite?

jarmulka
1. srp 2016

@leymea určitě zkus třeba okolo 18-té hod... a tak dvě hodiny předtím už moc nepij a nechoď čůrat 😀

leymea
1. srp 2016

@jarmulka dobre tedy, naposled pujdu curat ted a pit prestanu ve 4 hodiny a az prijdu domu v pul 7 tak to jeste zkusim 😀

sadamka90
1. srp 2016

@leymea No to nevím, kéž by 😀 Jinak jsem na tom podobně jako ty, taky dneska budu testovat večer, protože ráno viditelně zesílil, tak jestli zesílil ještě více a taky kolem té 18-19 hod 😀 Podle tvých testů bych řekla, že ovulka teprve přijde. Taky jsem to tak měla a říkala jsem si, že už je po, že jsem to tentokrát měla slabší i dle ostatních příznaků a jak říkám dneska vstanu ze srandy udělám test a najednou výrazně tmavší. Tak uvidím večer. Jinak nevím, kdy se snažit v případě dvou stejných čárek, jestli ještě dnes večer nebo stačí až zítra večer, naposledy bylo včera dopo 😀

leymea
1. srp 2016

@sadamka90 tak pak dame foto. U nas naposledy vcera o pulnoci 😀 a uz nic nebude, pac ho nemam doma ☹ az v patek. Takze u me zalezi jen jestli to spermie zvladnou 😀 ja jim fandim, ale myslim, ze mozna ten test bude stejny 😀 ale urcite zejtra uz na nem bude bilo 😉 ted mam divne bolesti praveho vaj

leymea
1. srp 2016

@sadamka90 vajecniku a podbrisku, takze predpokladam, ze k tomu jeste nedoslo.

sadamka90
1. srp 2016

@leymea Tak uvidíš, držím tedy palce ať tam bílo je a něco se uchytí 🙂) No mě bolel podbříšek celý minulý týden, ale prsa ne, pak o víkendu celkem klid a dneska zase podbřišek i prsa, no mám pocit, že jak to moc sleduju, tak mě bolí podbřišek celý měsíc 😀DD

leymea
1. srp 2016

@sadamka90 me taky boli trosku prsa, ale pri ovu me nikdy neboleli, jestli za to muze gynex? Tezko rict. Uvidime jak dopadnem vecer 😀 to by znamenalo, ze bychom mely ovu tak nejak stejne 😀

sadamka90
1. srp 2016

@leymea Hihi to jo, jak dlouho se už snažíte? A ten gynex to je co kapky? Já zatím znám jenom jeřáb a kontryhel, ale ani jedno nepoužívám, ale možná začnu na úpravu cyklu...

leymea
1. srp 2016

@sadamka90 snazime se rok, gynex jsou kapky, kontryhel jsem pila do ted, ted jsem prave zkusila gynex. 🙂 a jak se snazite vy?

leymea
1. srp 2016

@sadamka90 jako dlouho 😀 nemyslim jak to praktikujete 😀

linusha
1. srp 2016

ahoj taky se přidávám s vírou že nejbližší cyklus to vyjde 🙂

maximaty
1. srp 2016

@linusha drzim pesti!! Jak slouho se snazite, v jake fazi cyklu jsi?

linusha
1. srp 2016

@maximaty díky, od ledna 2015, teď jsem těsně před ovulací. A jak dlouho vy?

Strana