icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

sadamka90
1. srp 2016

@leymea 😀 No a srovnal ti kontryhel cyklus nějak? My druhý měsíc a druhy cyklus zatím.

maximaty
1. srp 2016

@linusha od jara 2012, jsem 1 DPO :D takze ted me ceka jen cekani 🙂 tech narocnejsich ctrnact dni z celeho mesice :D

kolmenka
1. srp 2016

Holky taky máte ten pocit že prvních 14 dní letí jak blázen a těch druhých 14 je jak šnek?

leymea
1. srp 2016

@sadamka90 ja mela cyklus v pohode. 28 dni. Hned od vynechani HA, kterou jsem brala 8 let. Taky jsem se bala, aby mi to ten cyklus nejak nerozhazel. Nastesti ne. Takze i ted u Gynexu se bojim, tak uvidime. Ja mam hlavne kratkou lutealni fazi, 11 dni. Tak jsem doufala, ze mi to posune ovulaci. No evidentne ne :-/ jdu na ten test, uz mam zizen 😀

leymea
1. srp 2016

@kolmenka presne tak. 😀

maximaty
1. srp 2016

tak mi harasi 😀 podle posledni MS by jsme meli termin porodu 23.4.2017 😀

leymea
1. srp 2016

Holky. Ja si rikala, ze se snazime rok, co uz je to za katastrofu ( jeste jsme teda nikde nebyli) a kdyz vidim Vas, co uz se snazite opravdu delsi dobu, tak je to hrozny. ☹ Moc me to mrzi a doufam, ze nam vsem se tento cyklus zadari.
@maximaty a vy mate nejaky problem, nebo to proste ne a ne jit?

maximaty
1. srp 2016

@leymea podle vsech standartnich vysetreni jsme oba v poradku... do CAR odmitame jit... Snad se nad nami matka priroda smiluje a detatko se nam podari pocit prirozenou cestou... je mi 33, pokud to neklapne do mych 35ti, budeme to resit jinak... ale tenhle mesic je ten posledni pred // a hotovo 😀

leymea
1. srp 2016

@maximaty nedalo mi to. U nas by to bylo 22.4. 😀

leymea
1. srp 2016

@maximaty me je 23. A to jsem si rikala, ze dite budu mit ve 23 letech, ale to uz bohuzel nestiham ☹ ano, tenhle mesic je posledni. Za dva tydny tady bude spousta pozitivnich testiku, vcetne tech nasich 😉

maximaty
1. srp 2016

@leymea to aby jsme pomalu zalozily tema dubnatka 2017 😀 😀 😀

maximaty
1. srp 2016

@leymea no tak to holt bude ve 24 🙂

leymea
1. srp 2016

@maximaty svata pravda 😀 v dubnu v rodine nema nikdo narozky ani svatek. Tak bysme aspon zaplnili ten prazdnej mesic 😀 a rodit na jare? Myslim, ze super ne? 😀

maximaty
1. srp 2016

@leymea no Maxim je rijnovy, pres leto s pupikem v tech vedrech to bylo uz tenkrat narocne a to jsem byla o deset let mladsi :D pak jeste dva mesice ve spitale, kdyz si ostatni uzivali leto a babi leto... bylo by fain to tentokrat zkusit na zimu :D

leymea
1. srp 2016

@maximaty ted uz to vidim jinak. Je mi jedno v kolika, hlavne aby bylo 😉 manzelovi je 32. Jeho rodice jeste nemaj vnouce zadny, tak do nas porad rejpou, ale oni nevi cim si prochazime, jako bysme za to mohli ☹ kdo otehotni hned, tak nevi jaky to je. Ale driv jsem to prozivala, ted uz jsem v pohode. 🙂 hlavne kdyz vim, ze ted se uz dockam 😀

leymea
1. srp 2016

@maximaty urcite zkusis. Aspon pak muzes posoudit, kdy je to lepsi 😀

maximaty
1. srp 2016

@leymea ano, tohle znam... okoli porad resi proc uz proboha nemame dite... jsme zajisteny, vztah nam klape, uz je nam pres tricet... obcas to zaboli, ale vysvetluj to porad nekomu... ale i my se detatka dockame uvidis 🙂

leymea
1. srp 2016

@maximaty a hlavne u nas uz i sousedi, kdy konecne bude v bytovce nejaky maly dite 😀 tem teda nic nevysvetluju.

linusha
1. srp 2016

@maximaty @leymea jaro 2017 bude určitě super 🙂

leymea
1. srp 2016

@linusha ja si taky myslim 🙂
Odkud jste holky?

kolmenka
1. srp 2016

@maximaty Taky do CARu jít nechceme. manžel půjde jen 11.8 na spermiogram ale snad už nebude potřeba. jinak já bych TP měla 24.4 máme to tu pěkně zasebou.

linusha
1. srp 2016

@leymea z Brna 🙂

kolmenka
1. srp 2016

@leymea U nás to naštěstí nikdo neřeší. Máme syna letos mu bude 9 let

kolmenka
1. srp 2016

@leymea Já jsem z Milovic okres Nymburk

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea já bych taky určo testla ještě i teď večer 🙂 Já si testy dělala kolem 20hod večer, dnes jsem ho udělala už dopoledne, ale zkusím ještě i teď večer, ikdyž si myslím, že ovu byla včera podle těch testíků, v sobotu mě bodalo na levé straně, což by odpovídalo straně kde měla být ovulka a prsa mě ještě pořád bolí. Tak uvidíme, no 😉

leymea
1. srp 2016

Vsechno daleko 😀 ja Domazlice, Plzensky kraj.

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha
@sadamka90
No holky a ted radte. 😀 po zaschnuti to zas bude vypadat jinak, ale jsem fakt mimo 😀

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea to jsem fakt jelen, teď to zase vypadá, že je čárka silnější a ovu teprve přijde 😅 Jak si to měla ostatní cykly?

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha kdyz carka byla silnejsi tak druhy den uz byla slabsi a treti bilo 🙂

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha ted jedu k nasim tak az vecer prijedu tak to vyfotim az to bude zaschly a uvidime 🙂

Strana