Pro všechny, kterým to nejde přirozeně
Ahoj vím,že tady podobné diskuze jsou,ale pojďte se podělit společně o vaše zkušenosti a zážitky..totiž přišli mi na to že nemám ovulaci,tudíž musím brát prášky a pak mi ji musí uměle vyvolat,hledám holky s podobnou skušeností,které by mi dodaly sebevědomí,že se jim potom brzy zadařilo a nebo si nemam dělat naděje...
No já na žádné testy nebyla ale 2 měsíce mě kontrolovala a zjistili jsme že ty folikuly vubec nerostou a mam jich tam hodně malých a až teprve potom mi předepsala ten clostil a 10.-12. Den cyklu na utz a pak pichnem pregnyl.. tak snad to nebude zbytecne a zadaří se.. ted bych to nejvic potrebovala... pred měsícem mi umřel tatka tak je to ted takové hrozné období všechno 😔
Mě doktor udělal hormonální profil a ten vyšel dobře.. partner šel na spermio - výsledky chválihodné, úplný nad samec 😀 tři měsíce chození na folikulometrii s tím výsledkem, že opravdu nemám ovulaci.. první cyklus s clostíkem - zase folikulometrie, 1 vajíčko pěkné a pak // na testu 🙂
taky jsem brala clostík, dorostly dva folikuly a nic, až ivf pomohlo. Jen mě po něm strašně bolela hlava, až sem s ní bouchala o futra, že už nemůžu, a to byla jedna tableta denně
Zkus inositol užívat, je na podporu ovulace a kvalitu vajíček, je ti plno diskuzí na něj 🙂
Inositol je podobné jako nosifol ne?
@leniiid rozhodne ti mela dr. udelat i hormonalni profil a mozna i muze poslat na spermio drive, nez zacnes uzivat hormony. Skoda no...tohle je zaklad proste. V tom hormonalnim profilu jsou zjistitelne i jine hodnoty, ktere tu ovulaci muzou ovlivnovat.
Jinak souhlasim Inofolic nebo Nosifol (nebo cokoliv jineho s Inositolem) je urcite dobre brat soubezne s Clostilbegytem. 😉
Holky já mám dotaz... nemám ovulaci a tak jsem užívala clostil stim ze 10-12 den cyklu mam prijit na kontrolní UTZ a poté když bude folikul dostatečně velký pichnou mi pregnyl.. byla jsem dnes to je 10.den cyklu a folikul jen na jedné straně a to 12 mm 😔😔 jenže já si myslím že to je docela jeste brzo .. mam prijit v utery to bude 16.den cyklu myslíte si ze mam nejakou naději ze folikul bude větší a dočkám se? Popřípadě jak tomu všemu pomoct krom bylinek a nosifolu? Děkujiii
A taky jsem měla jen jeden.
někdo injekci nedá,na normální gyndu jsem musela jezdit a píchalo se do svalu,v caru jsem injekce dostavala a pichala do rasy
Myslíte ze v utery uz bude pozde ?
@leniiid folikl roste 2 mm za den, takže v úterý by ten tvůj měl být 24 mm ... většinou praská když má 20-22 mm, takže ano, ten tvůj by mohl do úterka i prasknout ... Pregnyl se píchá tak od 18 mm, bohužel tobě se do toho připletou svátky, takže je těžké tenhle tvůj cyklus správně monitorovat ... proto bych to někdy v neděli na vašem místě raději pojistila i sexem 🙂
Ahoj...já mám anovulaci (PCOS) a Clostík mi nezabral absolutně...jediná možnost je IVF..a to vyšlo napoprvé ale bohužel to nedopadlo a v 8tt jsme o mimi přišli...držím palce Clostík ať zabere ;)
Ahoj holky... i my dva přes dva roky a nic ☹ Máme za senou i 2 neúspěšné IUI.... aktuálně si dáváme pauzu od doktorů, nejspíš se v létě vrhneme na IVF... nechtěli sjme, ale v mém věku už není moc na co čekat...
Tak jsem to spletla, píchala jsem si Ovitrelle, ale to je asi jedno, bude to na stejné bázi. Prostě do špeku na břiše 🙂
@515ka ja jsem zacinala s duphastonem nezabral, take clostik nezabral, mam pcos takze nakonec IVF-ICSI-KET a povedlo se, jen at to vydrzi a vsem preju klidne svatky
Ahoj, chtěla bych taky přidat zkušenost. Já měla rozházený cyklus strašně a ovulaci jsem také neměla. Doktorka mi hrozila, že otěhotnění pro mě bude problém. Vykašlala jsem se na všechny prášky a začala jsem pít ženský čaj/menstruace a najednou se mi menses dostavil a po třech měsících i pravidelně...pak jsem si ještě koupila kapky Gynex a teď jsem těhotná a hned napoprvé, když jsme se začali snažit. Sice to trvalo cca rok, než jsem se srovnala, ale stálo to za to 🙂 takže si myslím, že nemusíš ztrácet naději 🙂
@leniiid kdyz se nam nedarili pri mem neprav.cyklu 45-55 dni tak jsem vsadili na jistotu a to na vysetreni nas obou, kde zjistili ze neovuluju a MS mam jen proto, ze moje deloha veka ze se neco dit bude, je prokrvena se" zborti". Jinak vtipne bylo kdyz jsme spolu s doktorem zkouseli ovulacni test a jemu vysel pozitivni 🙂 takze na to jsme nehrali 🙂 navic mereni bazalni tepl.je take nesmysl protoze teplotu ovlivnuji faktory v tele, stres, nemoc, leky, fyz.aktivita a pod....to jen tolik ze bazalni tepl.a ovul testy jsme zavrhli 🙂 bez vysetreni by jsme se mozna snazili doted...
nekomu to nefunguje no,mně sice fungovalo vsechno mereni,ale k prdu mi to bylo stejne 😀
@absintka19 no a jak to teda dopadlo? Co vam předepsal ..

@leniiid presne tak jak pise @katgatoo, dr.musi byt profik a musi vedet, ze Clostil predepisuje opravnene az po urceni spravne diagnozy a jen v pripade anovulace. Nutnou soucasti uzivani je folikulometrie a idealne pote pichnout Pregnyl na vyvolani ovulace. Bohuzel jsou doktori, kteri predepisou Clostil i zene s normalni ovulaci, protoze si mu v ordinaci proste postezuje, ze "uz" tri mesice nemuze otehotnet. Pak neudela ani folikulometrii a zenska skonci ve spitale s hyperstimulacnim syndromem a selhanim jater (to se stalo me pribuzne).
Mne treba dr. na zaklade toho, ze jsem mela ukazkovy hormonalni profil doporucil nejdrive laparoskopii, aby se udelal ten drilling. Bez drillingu mi nezarucoval, ze Clostil zabere spravne.