Prodávající na bazárku nereagují, stává se to jen mně?

lucietaborska
4. říj 2014

Mile maminky dost často se mi tu ted stává, že na bazarku projevim zájem o nějakou věcičku, a aniž se prodávající uraci odpovědět, věcičku smaže. 😖 ja vím že o nic moc nejde, ale rikam si, že by byla alespoň slušnost napsat krátkou zprávu, že věc je prodána, myslím že ta pul minuta nikoho nezabije. minule me to tak dopalilo, že už jsem se chystala dotyčné napsat hodnocení, nejdřív slibuje míry, vymlouvá se, že má spoustu Prace, že na to zapomněla, a najednou koukám, inzerát smazány. jakou s Tim mate zkusenost vy?

lv
4. říj 2014

Me se to ještě nestalo.

helcenka
4. říj 2014

@lucietaborska - mně se to stalo. Jako pitomec jsem psala na jeden inzerát, ale několik dní jsem si psala "sama se sebou", tak jsem se na to vykašlala a svůj zájem zrušila. Po nějaké době jsem náhodou odpověděla té samé inzerentce na jiný inzerát, aniž bych si pamatovala, že jsem s ní měla takovou zkušenost a tam jsem si opět 10 dní psala sama se sebou, pak se ta dotyčná ozvala, že byli nemocní a blablabla a ať dám vědět, jestli mám opravdu zájem, tak jsem opravdový zájem projevila a opět jsem si psala sama se sebou, a nakonec dáma inzerát smazala, aniž by se mi ozvala... 😝

lucietaborska
autor
4. říj 2014

Nebyla to náhodou uživatelka s přezdívkou zmrzka a nějaké číslice k tomu???

helcenka
4. říj 2014

@lucietaborska - nene, byla to "nikku" nebo tak nějak.

lucietaborska
autor
4. říj 2014

@helcenka aha, no mě se to za poslední 2 dny stalo 2 x, od různého prodejce, ale nepamatuji si je, a předtím se mi to stalo jednou, právě s tou zmíněnou, takže už celkem 3 x, a docela mě to štve. Jak píšete, člověk si píše sám se sebou, čeká na odpověď a mezi tím mu uteče jiné oblečení....

helcenka
4. říj 2014

@lucietaborska - mně se to stalo ještě jednou, takže 2x respektive třikrát, když počítám že s tou jednou se mi to stalo hned 2x. U té další to bylo tak, že jsem asi 3 týdny projevovala zájem, žádná odpověď nic, paní si inzeráty vesele aktualizovala a mně přitom neodpovídala. Tak jsem to nechala být.
A obě dvě měly dobrá hodnocení.

lucietaborska
autor
4. říj 2014

@helcenka ano tak to bylo i u mě, od teď to asi udělám tak, že budu varovat do zprávy, a pokud to bude bez reakce, napíšu zkušenost do hodnocení....

jbzirafa
27. dub 2015

ano ano, stává se mi to, napíšeu dotaz, prodávající nereaguje, jednou zboží smazáno - stačilo napsat, že už jse prodané,..pak tři týdny bez reakce - stále inzerát vložen, hodnocení paní také měly samozřejmě že je vše v pořádku. chápu když je nemoc, nečekaná událost..ale snad za tři týdny si je schopen člověk kontrolovat kontrolovat inzeráty nebo někoho pověřit..kor když jsou inzeráty stále aktivní..
to opravdu miluju jak si všichni písou do podmínek že má kupující do tří dnů reagovat jinak je smazán - a to taky někdy nejde.. ale aby se jiní starali o své bazary, to néé.

draganovi
28. zář 2016

Mám stejný problém......je to už 14dnů,co jsem paní zaplatila kojenecke lehátko Chicco.Peníze na účtě už dávno má a nereaguje na moje zprávy a balík nepřichází.Nemám peníze na vyhazování a co teď???Můžu čekat nějakou pomoc od adminu Modrého konika?Někam se to hlásí?Jsem bezradná a zklamaná...... ☹

iulia
13. zář 2018

Já jsem aktivní na jedná i druhé straně. Jako prodávající mám vždy upozornění na emailu od zájemců, který kontroluji co dva dny. Já se snažím vyjít maminkám vstříc, jak to jde, ale naštve mě např., když se domluvím s maminkou, že mi doplatí poštovné, když bude vyšší. A již 3x se mi stalo, že mi maminka rozdíl nedoplatila. A ještě mě dojme, když ode mě maminka nakoupí a obratem oblečky prodává o 30% dráž než koupila a ještě napíše, že kupované nové apod. To je potom fakt husté!

iulia
13. zář 2018

Teď jsem koukla na maminku, která prodává zimní kombinézu se ziskem 70% a slevnila ji a pořád má z toho 30% zisk.

natysnovec
13. zář 2018

Mate inzeraty?Poslete mi je. Kouknu na to.

gaunerka17
13. zář 2018

Já třeba prodávám různě i jinde, o své inzeráty se myslím starám dost, ledacos jsem ochotná vyfotit a přeměřit na přání....stalo se mi už několikrát za sebou, že zájemkyně napíše...mám zájem...nebo beru....napíšu jí v řádu cca 2-5 hodin přesně kolik peněz má kam poslat, snažím se o co nejmenší poštovné a pak už se mi nikdy vůbec neozve. A hodnocení také úplně super. Za toto já žádné nedávám, jelikož k obchodu nedojde, ale skoro bych měla, ať vědí i ostatní. Já třeba hodnocení čtu a pomáhá mi.