S humorom ide všetko lepšie. Pridajte sa
Tak sme tu všetky,ktoré máme pocit,že nástrahy a problémy života sa musia zvládať s humorom a optimizmom,že čo nás nezabije,to nás posilní,a že depresia je zabiják 🙂 .Píšte všetky,ktoré musíte v živote bojovať,ale robíte to s úsmevom a nadhĺadom 😉 ,život máme iba jeden a mám pocit,že z neho živí nevyviazneme 😀 😀 😀
idem pustiť dcérku k pc lebo týždeň bola bez telky a počítača, tak potrebuje dohnať vynechané 😀 😀 😀 😀
ale nakuknem sem
A o čom máme písať vanja v tejto téme? teraz mi volal, snažil sa po včerajšku dobrá nálada, ale ja ho poznám 16 rokov ha ha. Môj manžel je veriaci a takéto ko.... ny stvára, aj som mu povedala, že toto robia kresťania? A povedala som mu, že som mu slúbila v dobrom aj v zlom v kostole a to dodržím 😉
Vladi a malá je šikovná, môj malý úplne ale úplne cez den bez plienky bol tri mesiace pred 3 rokmi, už som sa bála, že mi ho do škôlky nezoberú.
teda baby,mám náladu na hov..,ale keď som si vás prečítala,už mi je lepšie a smejem sa tu popod fúz 😀 😀 😀 😀
vanja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
frisbee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
darinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale trochu som smutná kvôli Tvojmu uhorkáčovi,dúfam,že vie,že čo si robila za mladi??? 😀 😀 😀 sekala do uhoriek??? 😀 😀 😀 no,nechcela by som sa Ti ja dostať pod ruky 😀 😀 😀 ale neboj,tu nás máš,píš do roztrhania tela,my budeme radiť do roztrhania mozgu 😀 😀 😀
a ja chcem doooom na dedine,pomóóóc ☹ ☹ ☹
a viem aj ja,kde sú,či je??Lednice,syn tam bol na výlete a chceme tam ísť aj spolu,ten Lednicko-Valtický areál pozrieť,ma navnadil 🙂 🙂
ja sa najem,keď malá úplne vstane,zbalím ruksak,hodím ju do nosiča a idem do Sadu Janka Kráľa na deku,tu sa nedá kvôli rachotu existovať,uši má obložené vankúšmi,baby,ja už som zúfalá z toho,to asi nikdy neskončí,písala som starostke,lebo ma všade ignorujú, tak nech sa dobre pobavia a zasmejú,nečakám odpoveď, ani pomoc, občan- volič je dôležitý iba pred voľbami 😠 😠 😠 😠 😠 😒
vanja...mladá závodne tancovala disco dance a hip hop,boli majstri Európy,tancovala aj keď bývala v Sydney a aj v Londýne v nejakom štúdiu,čo má známy choreograf,myslím,že robil choreografie Timberlakovi aj Madone...nechcem kecať,ale viem,že nejakým známym spevákom.
frisbee,ja by som chcela byť Tvoja dcéra,cestovať,áááách,mňa mama v tomto nepodporovala,len nech sa dám "na poriadok",ale viem,že to nemyslela zle,bola iná doba a aby dievča samo niekam išlo???nemysliteľné,to hneď bola ku...,ale moja kamoška mladšia odo mňa,teda skôr mi je vzdialená rodina,išla do USA,motorku si kúpila a rajtovala,taký chalanisko,ale už aj ona je "na poriadku" 😀 😀 😀
bambi,ty sa smeje starej žene???akože mne? 😀 😀 😀 😀
my sme si mysleli,že je darinka bezmocná osoba,a čo sa z nej vykľulo...nebezpečná šelma s nožom na uhorky 😀 😀 😀
bambi...ja som sa narodila do blbej doby,po revolúcii,kedy by som mohla vycestovať som mala malé dieťa,to už nešlo...ale stále mám sen,že si prenajmem karavan a precestujem Európu 🙂 🙂 🙂
fris,to by som si nikdy(nemôžem písať veľkými písmenami,lebo ma zmažú 😀 😀 😀 ),ale naozaj nikdy nedovolila 😀 😀 😀 😀 Tebe sa smiať,Ty úctyhodná starenka 😀 😀 😀 beháš jak srnka a na nás tu hráš starú,si žena v najlepších rokoch 🙂 🙂 😉
mať tak tento rozum a 20-ročné telo,juj,to by sa žilo 😀 😀 😀 😀
a darinka je šelmokočka,počkaj,ako dá uhorkáča do pozoru,pomaly,ale isto,dari,super,pomaly ďalej zájdeš,vo všetkom 🙂 🙂 😉
frisbee,môžeš do toho sna zahrnúť aj moju spoločnosť??? 😀 😀 😀
ja by som kľudne aj USA a Austráliu,hoc aj na motorke,moje srdce Strelca túži po slobode,vietor vo vlasoch a idééééš cica 😀 😀 😀
fris mladá bude taká šikovná po tebe čo?
aspoň že si užije život, cestovanie a mladosť
tak ako píšeš bambi kde sme my mohli ísť, nikde
mám 20 ročnú neter, ktorá každé leto po skončení školy ide ma 3 mesiace vonku s kamarátkami, 🙂
milá bambi,s tým počítaj,za nami povlajú iba moje šedivé vlásky a ohnivá čiara po nás ostane 😀 😀 😀 😀
vanja 😀 ..no neviem,či som šikovná,to by som bola inde,než tu pod kopcom so špiónkou vedľa 😀 😀 😀 ,nazvime to,že zdedila po mne to zdravé jadro 😀 😀 😀
Fris, aj chcem byť tvoja druhá dcéra, hoci moja mama je super, preto môžeš byť len druhá 😀 A to nebol nožík na uhorky ale riadny nožisko a triafala som presne, on o tom nevie 😀 😀 A to ešte na neho čaká druhá pomsta baby, len musím byť nenápadná a dať tomu čas. A tá tvoja dcéra je fakt šikulka, dobrá duša už viem a okrem toho sa nestratí. Fakt mi za mladi, lebo ja som tu druhá najstraršia asi po fris..
fris,veď to stačí,zdravé jadro 🙂 🙂 😉
a si píš,že keď neskončím v blázinci alebo na vozíku a budem si pamätať,ako sa volám a odkiaľ som,tak si tú starobu užijem,najprv Univerzita tretieho veku a potom vietor v šedivých vlasoch,aj keď farby sú,tak možno ani šedivé nebudú,len pri hlave,keď nestihnem dofarbiť 😀 😀 😀
ale zas sa mi páči aj taký typ starej ženy,ako bola babička v Babičke Boženy Němcovej,v tom filme s Libuškou-Barunkou,myslím Jaroslava Kurandová???nevie,či som dobre napísala meno,ale asi viete,koho myslím??
bambi,dobre si to napísala,babička to bola pekná,typická,vždy pri tom plačem......ale toho sa odo mňa nik nedočká,ani nesmiem mať krátke fialové vlasy,ako nosia niektoré babičky 😀 😀 😀 😀 ...neviem si predstavi´t,čo by okrem choroby skrotilo moju divokú dušu 😀 😀 😀
fris,veru,maj mňa to vždy rozplače,vždy mám pocit,že to mne babička umrela ☹ ☹ ☹ aj keď ja som takú nezažila ☹ ☹ 😒
a fialové vlasy,blééééééééééé a krvavo červené pery, bléééééééééééé 😀 😀 😀 😀 😀
no,mňa tiež len tak niečo neskrotí 😀 😀 😀 alebo niekto,ja som večný rebel 😀 😀 😀 milujem svoje deti,svojho muža,ale potrebujem aj trošku slobody...neviem to vysvetliť,ale ten pocit by som chcela zažiť,byť sama sebe paňou,robiť len to,čo ma baví a žiť podľa toho,ako chcem,vo všetkých smeroch,to sa vo mne bije,ten pud matky a ženy s túžbou po slobode... 😔
dejte bratrúm svobodu,dejte bretrúm svobodu 😀 😀 😀 nemám tu u s krúžkom 😝
tak dejte sestrám svobodu,dejte sestrám svobodu 😀 😀 😀
no,kočky moje,idem sa najesť,vypijem kávu a idem s malou na túlačky,nebaví ma sedieť v tom rámuse,aj ke´d je zas hnusné teplo,zoberiem deku a niekde v parku sa vybalíme 😝 😝 😝 pod strom,do chládku
poobede začíname s mužom tú Paťovu izbu,ach jo,sa mi vôôôbec nechce,ale majú teraz tú posteľ,čo chceme v akcii,tak musíme
mať tak auto a vodičák,tak už niekam fičím,a vanja,aj mne je smutno za synom,môžeš mať aj 10 detí a vždy to,čo nemáš pri sebe,ako kvočka Ti chýba 😅 😅 ☹ ju,tak ho vystískam,v stredu ho prekvapíme,niečo napečiem a odnesieme im 🙂 🙂 🙂 😉
no ja som trošička mladšia od fris mám len 35 rokov, ale časom ťa dobehnem fris :- 😀 😀 😀
malá my chýbala, a už som rada že je doma, aj keď už som musela dnes zvýšiť hlas, lebo prišla slečna taká afektovaná že až, prekrúca očami krúti s ústami, no puberta by to eštye byť nemala 😀
ale aspoň mi už troška pomôže aj s malou, pohrajú sa a ja si môžem čo to porobiť, aspoň že mi variť dnes netreba, v tej horúčave stáť pri sporáku no to by bol zabiják. Periem jak divá, no kto to bude žehliť večer neviem. 😀 😀 😀 😀 😀
fris a deti by mali to jadro mať vždy od nás len dobré a ešte lepšie naň by sa malo nabaľovať celý život. 🙂 🙂 🙂
moja je pohybový antitalent, ale zato má hlavičku na matiku a hlavolamy, tak hádam z nej dačo bude 🙂
no slečna si už vypisuje cez icq s vychovávateľkou z tábora. Dlho sa nevideli 🙂 🙂 🙂
vanja...ja som ti hovorila,že z tábora príde nová osoba 😀 .Ja som rada,že v matike nie je naša po mne,ja som dyskalkulik,to by dieru do sveta neurobila 😀 😀 😀 .A je to dospelá osoba,a tiež sa vždy teší domov ako malinkatá 🙂 🙂 🙂 🙂
vanja 😀 😀 😀 😀 dočkaj,puberta len dôjde,my máme jednu ukážkovú doma a k tomu jednu malú nervozitku a občas aj veľkého nervoziťáka 😀 😀 😀 😝 😝
keď Ťa čítam,mám pocit,že to som ja písala,aj fris a darinku,máme podobné názory 🙂 🙂 😉ale aj vladka a simi,baby,nezabudli sme na vás 🙂 😉
Vanja, moja má 11 preč a puberta ako vyšitá, ale tiež mi moc pomáha s malým. Síce dnes bol na varovke druhý krát u svokry a muž mi volá, že plul na babku 😲 No on mi neverí, že aj malý prežíva tie naše problémy hoci je malý, aj teraz ráno hovoril, že sa mu snívalo, že tatino sa so sestričkou nevrátili 😢 Zabíjala by som uhorkáča 🙄 🙄 A o dcére nehovorím, je mi jej lúto, lebo to si naozaj nezaslúžila, je hrozne milá, dobrá, celá ja 😀 Ale nie fakt je super holka, dobre sa učí, športuje, som na nu pyšná 😉
darinka,sa smejem,keď si malého predstavím,ako pľuje 😀 😀 😀 na svokru 😀 😀 😝 keby to moja robila,by som jej tlieskala 😀 😀 😀
a to vieš,že to deti prežívajú,malé horšie,ako veľké ☹ ☹ ☹
no,idem ja fakt chystať malú aj seba a ideme na túlačky,malú do nosiča,batoh na chrbát a idééééš cica 😀 😀 😀
pekný výlet bambi
darinka moja malá raz prišla domou zo škôlky a s takou radosťou mi hovorí: mamka pozri ja už som sa naučila pľuť na zem. 😅
a darinka deti to určite vnímajú a tvoj manžel by si toho mal všimnúť.

čo tancuje?
no veď to niekedy bolo v môde hádzať ofinou 😀 😀 😀 😀 😀