Sama doma, pojďte pokecat 🙂
Ahojky kdo si bude povidat 🙂
@vendulka jak jsem k tobě nakoukla,tak vidím hodně podobnou knihovničku s tou naší, jak u tebe tak u dětí...spousta knížek stejných 🙂 Chci chodit s dcerou do knihovny,ale záměrně čekám až na tu školu....pasování prvňáčků v knihovně na čtenáře 🙂 jako malá jsem nosila z knihovny pořád plný tašky a hodně četla.Teď nějak pokulhávám 😒
@vendulka u nás byli se školkou v knihovně jen jednou-na čumendu.Máme dost knížek po mně,když jsem byla malá,po mých rodičích a nějakou i po mé babičce,no a pochopitelně dostává k narozeninám,vánocům a někdy jen tak 🙂 Každý večer čteme,vlastně to i sama vyžaduje...nepřečtení pohádky před spaním je za trest.
@vendulka z cd taky někdy,ale radši má čtený od nás.Možná proto,že profíci na cd nevydávají občas pazvuky jako já 😀 Asi jedinou knížku,kterou máme rozečtenou hooodně dlouho je Paní Láry Fáry...ta léčí dětské "nemoci"...nimravku,ještěchvilkínu,hádavku atd....v něčem se poznávala,tak se to musí dávkovat po troškách 😀 😀
Dnes budíček v 6.54 s tím,že už ví co je zubní plak 😕 v tu hodinu jedna z posledních informací,kterou jsem potřebovala vědět 😀 Další bylo,že už má nachystaný Člověče nezlob se,tak že MUSÍM vstát a hrát 😠 Vysvětlila jsem jí,že dobře ví,že bez ranního kafe jsem neschopná provozu...prý si ho můžu vypít u člobrda.Pak mně chodila kontrolovat hrnek,kolik toho ještě mám a vzdychala,když viděla,že ubývá pomalu-podle ní 😀 @vendulka teď přes prázdniny taky večer televize,nebo si hraje..chodí spát později než normálně,aspoň ráno spí dýl...teda kromě dneška 😠 😀

@vendulka docela mi chybí někdo "živej" s kým by se dalo aspoň občas pokecat a zvlášť s holčičkou-holčičkama 😉