Sedm let vztahu. Je to opravdu kritické období?
Dobrý večer všem. Říká se, že sedm let vztahu bývá kritických a rozhodujících. Co si o tom myslíte? Děkuji za odpovědi.
Já myslím,že jiné roky byly problém a krize,než zrovna sedmý 😉 jak už někdo psal,asi je třeba po těch letech vztah někam nasměrovat a proto se lidé buď rozejdou nebo vezmou. Na vztahu se musí pořád pracovat a je jedno, který rok. 1.8. to bude devět let,co jsme spolu a v ten den máme svatbu.
Podle mě Blbost!!! S manželem jsme spolu 7,5let z toho rok manželé. Bydlíme spolu celou dobu. Nikdy jsem tohle neřešila 🤣🤣🤣ono asi už jen o tom mluvit a myslet na to je krize sama o sobě.
My nikdy krizi nemeli a budeme spolu 12 let. Prvni syn se narodil kdyz jsme spolu byli prave tech 7 let a nastesti byl pohodove miminko, byt to opacne tak buhvi co by bylo 😂
@intonace pokud by měla kamarádka pravdu, nebyl by na světě žádný vztah delší než 7 let 😀 za nás super, krize byli spíš že začátku... teď jsme spolu 20let a tuším že sedmej rok jsme zacli řešit děti 🤣
Ano, rozesla jsem se po 7,5 letech, prechozeny vztah bez deti a spolecnych zavazku..
S manželem jsme to preklenuli, jsme spolu 8 let celkem.
Děkuji všem za komentáře 🤗
My jsme se po sedmi letech teprve dostali do fáze, že jsme to spolu začali brát vážně. Teď už máme tu sedmičku za sebou skoro třikrát. Krize byly a velký, stejně jako krásný okamžiky. Prošli jsme si už ledasčím, tak vím, že i po hlubokých krizích můžem ve vztahu zase vyletět na obláček, když budem chtít. Na kamarádku nedej, může být prostě jen smutná, že zrovna jí vztah nevyšel.
Je blbost se upínat ke konkrétním letům a děsit se,co se stane za jobovku...záleží, co jste za těch sedm let stihli vybudovat, co náročného vás potkalo... myslím, že vztah prověří nejčastěji narození potomka,ne nějaký xtý rok vztahu ...za nás 13 let v pohodě 😉

@intonace si myslím, ze je jedno jestli to je sedmý nebo osmý nebo jaký rok 😁. My jsme měli taky krize. Nevím kolik let jsme spolu byli 🤷♀️. Teď jsme spolu jedenáct a proste krize byli větší a menší. Některé téměř nepřekonatelné. Záleží na těch dvou jestli spolu vydrží i přes potíže. Vztah se buduje a ty krize k němu asi patří. A kamarádka je pěkná “čůza” 😂🙈 ze říká věci tipu “se budeš divit” 😂😂😂. To, ze oni vztah nezvládli neznamená, ze se rozpadne každému.