icon

Sex po dětech s někým jiným. Pozná to, že mám děti?

vanilysky
5. srp 2021

Ahoj, chci se zeptat na asi divný dotaz, ale mám 2 děti, s partnerem jsme se rozešli a já premyslim až jednou přijde možnost sexu s nějakým jiným mužem, jaké to bude, jako jestli to pozná čistě podle sexu, ze mám děti? Mate někdo zkušenost jak chlapi reaguji, jestli vám třeba neřeknou, ze jste dole moc vytahana nebo tak něco? Ptze si nebudem nic nalhavat, těhotenství, porod a kojení se na ženském těle proste podepise. A já si tak nějak přijdu jako trosku “vadný zbozi” myslim ciste jen z toho sexualniho hlediska. A ta představa, ze se mi pak jednou nějaký chlap vysmeje, me trosku děsí. Omlouvám se za šílený dotaz 😆

zelenaesmolda
5. srp 2021

@vanilysky
A ty hodlas spat s nekym kdo o tobe nevi ani to zakladni,ze mas dve deti?

anet_98
5. srp 2021

@vanilysky já myslím že každá žena je jiná. Některý chlap s menším nadobíčkem může ve většině žen trochu plavat a nebo chlap s tlustějším přirozením má každou ženu úzkou. Asi to takto žádná z nás neodhadne. Každopádně jestli s tím chceš něco udělat, zkus posilovat pánevní dno a alespoň trochu to může pomoci a ty si budeš připadat při sexu jistější.

Jinak pokud to bude úlet, tak to myslím nikdo neřeší takové náležitosti, co si o něm druhý myslí. Pokud hledáš přítele pro soužití, tak souhlasím s @zelenaesmolda

vanilysky
autor
5. srp 2021

@zelenaesmolda já jsem z rozvedené rodiny a dětem určitě domu náhradní tatínky vodit nebudu…málokdy to dopadne dobre…znam to…a když už - kdo by chtěl ženu se 2 detma…takže já proste nepočítám s tím, ze budu mít nejakeho chlapa doma. A nějakému případnému milenci nebo i třeba partnerovi na určitou dobu nemusim rikat vsechno.

maxulekapcule
5. srp 2021

@vanilysky Mam to podobne, ten pocit, kdo me bude chtit s dvema detma. Ale zase si nedovedu predstavit mit nekoho jen tak bokem, takze bych asi deti vzdy priznala

somalicats
5. srp 2021

No, muj soucasny manzel prede mnou neutekl, ani kdyz jsem mu rekla, ze mam 3 deti 😉.

mourovatakocka
5. srp 2021

@somalicats Tak to je buď frajer, nebo ty anděl 😁

misicka1988
5. srp 2021

@vanilysky Myslím že si vůbec nevěříš. Vlastně mě nikdy nenapadlo takto přemýšlet . Odrodila jsi dvě děti, buď na sebe hrdá. Pokud máš pochyby , posiluj pánevní dno. Ale nemáš se za co stydět. Mimochodem po rozchodu se svým exmanželem jsem i se dvěmi dětmi našla báječného chlapa, se kterým mám další společné dítko. Jsme spolu již víc jak 13 let. A nikdy si na spodek nestěžoval 😃 To že máš dvě děti neznamená konec 😊

zelenaesmolda
5. srp 2021

@vanilysky
a co takhle se s nekym dost poznat na to,abys ho mohla predstavit detem?
Jenze kdyz s nim hned skocis do postele tak se na fazi seznamovani vlastne ani nedostanete
Jinak nejak nechapu logiku-jsem z rozvedene rodiny tak detem nikoho domu neprivedu.Tvoje deti uz jsou taky z rozpadleho vztahu takze v cem je rozdil?Nevidim to jako duvod zustat sama do konce zivota.

properjoey
5. srp 2021

Nevím, kolik ti je let, ale předpokládám, že cca 30+ a v této věkové kategorii mají i chlapi většinou děti 😉takže neboj.jinak já mám taky dvě děti a nový partner teda úplně v pohodě, nikdy nic neříkal.a to musím říct, že se svou ženou od porodu jejich dítěte nespal...takže jsem byla jeho první poporodní zkušenost 😁neboj se čerta nic❤️ bude to v cajku

zelenaesmolda
5. srp 2021

@properjoey
kde beres tu jistotu,ze s ni nespal?

bara88
5. srp 2021

tak pokud se z někým chceš jen vyspat tak ti přeci může být potom jedno jestli o tobě řekne že si vytahaná

izz76
5. srp 2021

@vanilysky Nemám pocit, že bych po porodu měla najednou díru jako vrata, vůbec se mi nezdá, že by tam bylo víc mista😄 Po prvním porodu, jsem se časem rozvedla a měla další sexuální vztahy a opravdu si nikdo nestěžoval. Po druhém dítěti doufám, že vdaná zůstanu a další partner už nehrozí, je fakt, že mám viditelnou i citelnou jizvu po nastrihu, takže bych s někým novým asi trochu rozpaky měla.

zrzinda
5. srp 2021

Uprimne - manžel je teď po porodu (5mesicu) úplně nadsenej. Prej je to lepší než predtim 😊 Takže bych se toho asi nebala.

properjoey
5. srp 2021

@zelenaesmolda tak jistotu 100% mít nemůžu, ale vzhledem k tomu, že od sebe byli už dýl, tak nevidím důvod mu nevěřit.coz mě přivedlo na myšlenku, že ale mohl spát s jinýma maminkama mezi tím😁😁😁tak dík no, tohle jsem teda nechtěla vědět 😁😁😁

barulina
5. srp 2021

@vanilysky me zaráží jak ti nikdovastne neodpověděl na dotaz a resi to, že by sis chtěla třeba užít. Hele, myslím, že chlapi to takhle nevidí, a v našem věku, uz to snad nikdo s kým bys spát chtela neresi. Neboj se nic. A jo jen k tomu cos psala pak, že kdo by te chtěl s dvema detma atd. Ja poznala partnera se 7 letou dcerou a synem na cestě. Takže toto taky není úplně že by chlapi nechtěli. Neboj a užívej.

somalicats
5. srp 2021

@mourovatakocka Frajer je, nebal se jit jeste do vlastnich. Teda v planu bylo jedno vlastni, druhe k nam chtelo tak moc, ze nestacila ani ochrana. 😄😄😄

vanilysky
autor
5. srp 2021

@barulina moc děkuju! Ano, myslim, ze i my ženy si máme právo uzit.

mourovatakocka
5. srp 2021

@vanilysky Jestli nevadí, nadhodila jsem téma mužovi, protože pochybuju, že to jako ženské můžeme nějak posoudit. Aspoň já teda nee. No a muž prohlásil, že pokud tě ten chlap neznal předtím, tak by nic poznat nemusel, ale záleží, jak je sám vybavený 🤭

vanilysky
autor
5. srp 2021

Moc dekuju dámy všem za vaše zkušenosti 🙂 a ono to není tak, ze se to, ze domu jednou někoho neprivedu nestane…možná jo…ale uvalit na někoho 2 děti je hodně velká věc a taky bych byla rada kdyby me chvíli někdo bral proste jen jako me, porad jsem maminka a miluju svoje děti, ale jsem to porad i já. Nevím jes

somalicats
5. srp 2021

@vanilysky Hele, ja mam deti 5 a manzel si nikdy nestezoval, naopak 😀. Ted teda zatim nevime, protoze mi na konci sestinedeli skoncil v nemocnici a jeste ho nemam doma, ale dost pochybuju, ze by tam byl rozdil 😀

loylii
5. srp 2021

@vanilysky dobre děláš…. Vždyť až tak po roce člověk člověka pozná a nemá cenu dříve deti seznamovat s novým partnerem, pokud si člověk není jistý. Mám kamarádku, která se rozvedla, když malymu byly 3 roky. Teď mu je 10 a poznal asi tak 10 strejdů! Kamaradka si naivně myslela, ze každý je už ten pravý a do 14ti dnů vždy proběhlo seznamování - její dítě a nový partner. Aby ji prý bral takovou jaká je. Ale syn neprizpusobivý, dělal jen problémy, nechtěl toho nového pana přijmout. Žádný chlap to nedal. A ona je teď sama, úplně frustrovana, zničena životem. A i chapu, ze jako žena potřebuješ objetí a netahat si někoho hned domu.. držím palce❤️

me_druhe_ja
5. srp 2021

Ono asi záleží jak dlouho po porodu, jak je žena geneticky vybavena a jak se o sebe stará. 🙂 Na mě to zatím jde dost poznat, ale teda na břiše. Ohledně spodku říká přítel že vše při starém. Nicméně jinej chlap by to poznal neboť jsem po prvnim porodu byla lehce šitá zvenku a mám jeden pysk trochu "deformovaný"

janinasm
5. srp 2021

@vanilysky Přesně na tohle jsem se ptala ještě než jsem poprvé porodila svých dvou kamarádů,kteří měli poměr s ženami, které už rodily. V tu dobu mě zajímalo, jestli po porodu je něco při sexu znát. Oba mi řekli, že to znát je. Že prý holky bez dětí to mají tam dole jakoby menší a pružnější.

janinasm
Autor odpověď smazal
janinasm
5. srp 2021

@somalicats tak to máte štěstí! Neznám ve svém okolí chlapa, co by šel do ženský s třemi detmi😉

budouci_maminka
6. srp 2021

Pokud máš pocit vytahanosti, doporučuji posilovat pánevní dno a venusiny kuličky. Jako jasný, to tělo už nikdy nebude jako před dětmi. Prostě nebude. Ale zas si říkám že pokud jde jen o to užít si, tak jeho názor moc řešit nemusíš. A tomu pravému to vadit nebude...