icon

Sex před prohlídkou u gynekologa. Jak to máte Vy?

zuzana657
3. kvě 2020

Ahoj holky,jak to máte vy se sexem před prohlídkou u gynekologa? Děláte normálně sex před prohlídkou a nebo vám je trapně. Upřímně mě by bylo trapně, když ze mě začnou vytékat spermie.
Budu ráda za každou odpověď.

rosa106
•
3. kvě 2020

@zuzana657 A sprchu znáte? 😅🙈😁

zuzana657
autor
•
3. kvě 2020

@rosa106
To nepomůže.

michaela10s
•
3. kvě 2020

Moc nerozumím proč se tedy na něco takového ptáš, když máš jasno, že by ti bylo upřímně trapně, je to 50 na 50, 50% žen půjde klidně po pohlavním styku k doktorovi ( sprcha je Jasná ) a 50 % nepůjde, ale když mám přeci jasno, že by mi to bylo trapné, tak se neptám na takovou otázku 😀

rosa106
•
3. kvě 2020

@zuzana657 Tak v tom případě buď sexuální abstinence před prohlídkou a nebo zařídit, aby to šlo jinam 😁 Jako asi úplně pred prohlídkou bych to taky neriskovala, ale večer před proč ne?

leniczka23
•
3. kvě 2020

Sexuju kdyz sexovat chci, neresim jestli jdu na gyndu.

jjasmina
•
3. kvě 2020

@zuzana657 já před prohlídkou ne a dokonce to není ani z mé hlavy , manžel by před gyn prohlídkou ani nechtěl, stejně tak nechtěl sex ani předtím než jsem šla ma kontrolu po šestinedělí jestli je vše v pořádku

nazka
•
3. kvě 2020

@zuzana657 mně dokonce i gynekolog říkal, že by se den předtím nemělo. Když se bere ster nebo něco, že to může i zkreslit výsledek

lstuchlova
•
3. kvě 2020

Tak přerušovaně nebo kondom a máš vyřešeno.

tasimia
•
3. kvě 2020

@zuzana657 myslíš jako hodinu před gyndou?😂😂 Tak to ne, to na sex nemám ani pomyšlení kolikrát upřímně. Den před kontrolou klidně.

e7
•
3. kvě 2020

Já mám teda zažito, že sex ne ani den před kontrolou 🤷 přijde mi, že mi to i někdo říkal. Ale každého věc.

martiniquest
•
3. kvě 2020

A ono se da sexovat pouze s ejakuaci dovnitr? 😂

gruyerre
•
3. kvě 2020

@zuzana657 pokud jdu na prevenci, vzhledem k tomu, že ejakulát může ovlivnit výsledek cytologie, tak jedině s kondomem. Stejně tak se nemají 2 dny předem zavádět žádný globule, dělat výplachy apod.

izz76
•
3. kvě 2020

@zuzana657 Sex máme kdy chceme, takže klidně i před prohlídkou, my přerušujeme, žádné sperma nevytece.. Ale ani driv když jsem brala antikoncepci mě nanapadlo to řešit, před prohlídkou se tak jako tak pořádně osprchuju.

veruuu_kubesovic
•
3. kvě 2020

@zuzana657 sex mám kdykoliv se nám "zachce" vůbec neřeším, jestli mám v plánu kontrolu u mého gynekologa...

balogis
•
3. kvě 2020

@leniczka23 moje řeč..ale pár hodin před návštěvou gynekologie se mi většinou nechce😆

leniczka23
•
3. kvě 2020

@balogis jo to me jeste takhle tesne pred nastesti neprepadlo😁😁 Ale vim, ze zeny nesexuji ani den pred treba.

balogis
•
3. kvě 2020

@leniczka23 Joo to je pravda, nicméně předpokládám,že až se mi to jednou stane a vlítnem na to před prohlídkou,tak se moje gynekoložka nebude divit ,že mám sex když ví že mám tři děti a že k tomu bylo třeba sperma😆

leniczka23
•
3. kvě 2020

@balogis 🤣🤣🤣

ariadna12
•
3. kvě 2020

Ano, ovsem bez spermatu v pochve.