icon

Seznámení s rodiči partnera. Kdy je správný čas?

25. črc 2023

Ahoj holky, 17 leta dcera chodi s 19 letym klukem 5 tydnu. Dcera jde v zari do tretaku, pritel do ctvrtaku. Dcera uz zna jeho rodice a i prarodice🙈
Jak to mate Vy prosim se seznamovanim protejsku svych deti? Nam to s manzel prijde po 5 tydnech brzo, ale zase nechceme vypadat jako nevychovanci, kdyz dcera zna uz jeho komplet rodinu 🤣

kakba
25. črc 2023

Dokud nebude pred svatbou, nechci znat zadneho partnera😀😀

ee.liska
25. črc 2023

Rozhodně bych chtěla znát partnera svého dítěte 😁 Klidně po týdnu chození 🙂

amazienka
25. črc 2023

Já teda budu ráda, když mi děti své protějšky představí brzy. Doufám, že to svědčí i o důvěře dítě - rodič.

simkrk
25. črc 2023

Myslim ze to je fajn.. 😊🙏 Ma ve vas duveru, neboji se vam predstavit kluka a rict ze nejakeho ma.. 😊 Asi bych ji v tom podporila.. 😊🙏 Ja treba v tomhle mela problem.. Mamka se mnou nikdy o nicem moc nemluvila... Takze ja sdilna v tomhle nebyla ze se mi nekdo libi, ze jdu na rande.. 🤷😁

biciklissie
25. črc 2023

Měla bych zájem se seznámit, když by dcera sama chtěla. Jakkoliv by spolu chodili dlouho. Plus tedy když už zná jeho rodinu, tak to teprv.

zmrzlinka
25. črc 2023

Buď ráda ,že Ti ho přestaví.Ja bych teda chtěla vědět s kým moje dcera chodí.

slecnami
25. črc 2023

Já bych taky byla ráda. Navíc dáš dítěti najevo, že jeho známost (v tuto chvíli to třeba cítí jako největší lásku svého života) bereš vážně 😉👍

bara88
25. črc 2023

A ty nechceš poznat toho s kým chodí?nebi nejak nechápu co ti na tom přijde brzy?to že tě seznámí tě k ničemu nezavazuje

malytlustyhroch
25. črc 2023

Nemusite si hned tykat, ale je to lepsi i pro bezpecnost tvyho "ditete" se trochu poznat.

candat
25. črc 2023

První syn nám představil svou přítelkyni ( teď 20+19) po pár týdnech. Jsem za to ráda, než nějaké tajnosti. Je u nás skoro každý víkend už více jak rok. Druhého syna přítelkyni ( teď 18+17) jsme taky poznali po pár týdnech. Obě jsou u nás vítané. A kluci samozřejmě už znají rodiče a zbytek rodiny svých přítelkyň. V tomto věku je to asi jiné, než když je už člověku o např. 10 let více a bydlí třeba sám.

klokanka31
25. črc 2023

Já bych chtěla znát co nejdřív...

izz76
26. črc 2023

Žádný limit na to nemáme,ale většinou seznámeni bylo skoro hned. Tak jak si dcera vodila domu kamarádky,vodila si i kluky. I když to ve finále třeba nebyly dlouhé známosti, Byla jsem rada,ze máme o jejím životě přehled 😉

vikinkav
26. črc 2023

Jakmile by ho chtela predstavit, tak bych souhlasila. Ja jsem takhle pred nasima svoje kluky “schovavala”, ani nevim proc, mela jsem pocit, ze by na ne koukali skrz prsty, hodnotili je a davali mi prednasky 😕

swan42
26. črc 2023

Asi bych pockala cca 3 mesice a kdyby s tim do ty doby neprisla sama, tak uz bych se zeptala kdy ho dovede predstavit

misa_pise
26. črc 2023

V tomhle věku bych byla ráda, že vím, s kým se stýká, byla bych vděčná za tu důvěru.

konidana
26. črc 2023

No vzhledem k tomu, ze holce loni bylo 14.5 kdyz mi v cervnu oznamila ze jede s klukem o prázdninách do italie, tak jsem okamzite zacla jednat😅. Vyplynulo, ze to je spoluzak, se kterym chodi asi 3 mesice, a ze tam jede celá jejich rodina. No i tak jsem okamzite behem jedineho mozneho tydne domluvila schůzku s rodicem chlapce, i chlapcem , abych je aspon videla a nejak jsme se domluvili. Jeste jsme dali podminku, ze chlapec s nama predtim pojede výměnou na vodu. V tomto mladsim veku fakt chci vedet, s kym holka travi cas. Ona je u nich stale pecena varena, k nam zajdou jednou za cas

martulka88
26. črc 2023

Moji rodiče mé partnery poznaly nejdéle po měsíci. Mého, již manžela, poznali hned asi po 2 týdnech. A to i díky tomu, že jsme jeli všici na koncert. A muž to chtěl i sám. Čím dřív, tím lépe. Já budu doufat, až jednou bude mít syn partnerku, tak nám ji představí. Ba naopak ho v tom podpoříme 😊

1pomnenka
26. črc 2023

Řekla bych dceři, že až bude chtít, ať nám ho přivede představit, že ho rádi poznáme.

majca16
29. črc 2023

Tak samozřejmě je to brzy na nějaké závěry, ale chci vědět s kým se stýká a kde se přibližně pohybuje, takže ano chtěla bych ho vidět. Samozřejmě si odpustit hlášky typu, jak to vidí do budoucna a kdy bude svatba 🤣

veronikav31
29. črc 2023

Já se s rodiči partnera poznala během 4 týdnů,on naše poznal po 2 týdnech.u dětí (nyní 7 a 5 let) chci znát jejich kamarády, určitě i partnery až přijde čas.

veronikav31
29. črc 2023

@kakba dcerka se už pusinkovals se spolužákem ve školce,ten samý spolužák s ní chodí i do školy,pusinkovani pokračuje 🤣(zatím mají za sebou 3 roky ve školce a 1.tridu ZŠ 😉)

odvarkova
29. črc 2023

Nedávno jsem zažila, ale opačně. Syn přivedl přítelkyni asi po měsíci co se znali, ale ještě spolu úplně nechodili. Proč ne, vždyť je to krásné, že se mají rádi a já jsem ráda, že ji znám. Teď už spolu chodí rok a půl a známé i její rodiče. Je to fajn.

jaydeep
30. črc 2023

Syn má 16 jeho přítelkyně 15 let.. známe se navzájem, řekla jsem, že chci vědět kde je když jede za ní.. respektive k ní domu a pod..jsou spolu přes rok