Seznámení s rodiči partnera. Kdy je správný čas?
Ahoj holky, 17 leta dcera chodi s 19 letym klukem 5 tydnu. Dcera jde v zari do tretaku, pritel do ctvrtaku. Dcera uz zna jeho rodice a i prarodice🙈
Jak to mate Vy prosim se seznamovanim protejsku svych deti? Nam to s manzel prijde po 5 tydnech brzo, ale zase nechceme vypadat jako nevychovanci, kdyz dcera zna uz jeho komplet rodinu 🤣
Rozhodně bych chtěla znát partnera svého dítěte 😁 Klidně po týdnu chození 🙂
Já teda budu ráda, když mi děti své protějšky představí brzy. Doufám, že to svědčí i o důvěře dítě - rodič.
Myslim ze to je fajn.. 😊🙏 Ma ve vas duveru, neboji se vam predstavit kluka a rict ze nejakeho ma.. 😊 Asi bych ji v tom podporila.. 😊🙏 Ja treba v tomhle mela problem.. Mamka se mnou nikdy o nicem moc nemluvila... Takze ja sdilna v tomhle nebyla ze se mi nekdo libi, ze jdu na rande.. 🤷😁
Měla bych zájem se seznámit, když by dcera sama chtěla. Jakkoliv by spolu chodili dlouho. Plus tedy když už zná jeho rodinu, tak to teprv.
Buď ráda ,že Ti ho přestaví.Ja bych teda chtěla vědět s kým moje dcera chodí.
Já bych taky byla ráda. Navíc dáš dítěti najevo, že jeho známost (v tuto chvíli to třeba cítí jako největší lásku svého života) bereš vážně 😉👍
A ty nechceš poznat toho s kým chodí?nebi nejak nechápu co ti na tom přijde brzy?to že tě seznámí tě k ničemu nezavazuje
Nemusite si hned tykat, ale je to lepsi i pro bezpecnost tvyho "ditete" se trochu poznat.
První syn nám představil svou přítelkyni ( teď 20+19) po pár týdnech. Jsem za to ráda, než nějaké tajnosti. Je u nás skoro každý víkend už více jak rok. Druhého syna přítelkyni ( teď 18+17) jsme taky poznali po pár týdnech. Obě jsou u nás vítané. A kluci samozřejmě už znají rodiče a zbytek rodiny svých přítelkyň. V tomto věku je to asi jiné, než když je už člověku o např. 10 let více a bydlí třeba sám.
Já bych chtěla znát co nejdřív...
Žádný limit na to nemáme,ale většinou seznámeni bylo skoro hned. Tak jak si dcera vodila domu kamarádky,vodila si i kluky. I když to ve finále třeba nebyly dlouhé známosti, Byla jsem rada,ze máme o jejím životě přehled 😉
Jakmile by ho chtela predstavit, tak bych souhlasila. Ja jsem takhle pred nasima svoje kluky “schovavala”, ani nevim proc, mela jsem pocit, ze by na ne koukali skrz prsty, hodnotili je a davali mi prednasky 😕
Asi bych pockala cca 3 mesice a kdyby s tim do ty doby neprisla sama, tak uz bych se zeptala kdy ho dovede predstavit
V tomhle věku bych byla ráda, že vím, s kým se stýká, byla bych vděčná za tu důvěru.
No vzhledem k tomu, ze holce loni bylo 14.5 kdyz mi v cervnu oznamila ze jede s klukem o prázdninách do italie, tak jsem okamzite zacla jednat😅. Vyplynulo, ze to je spoluzak, se kterym chodi asi 3 mesice, a ze tam jede celá jejich rodina. No i tak jsem okamzite behem jedineho mozneho tydne domluvila schůzku s rodicem chlapce, i chlapcem , abych je aspon videla a nejak jsme se domluvili. Jeste jsme dali podminku, ze chlapec s nama predtim pojede výměnou na vodu. V tomto mladsim veku fakt chci vedet, s kym holka travi cas. Ona je u nich stale pecena varena, k nam zajdou jednou za cas
Moji rodiče mé partnery poznaly nejdéle po měsíci. Mého, již manžela, poznali hned asi po 2 týdnech. A to i díky tomu, že jsme jeli všici na koncert. A muž to chtěl i sám. Čím dřív, tím lépe. Já budu doufat, až jednou bude mít syn partnerku, tak nám ji představí. Ba naopak ho v tom podpoříme 😊
Řekla bych dceři, že až bude chtít, ať nám ho přivede představit, že ho rádi poznáme.
Tak samozřejmě je to brzy na nějaké závěry, ale chci vědět s kým se stýká a kde se přibližně pohybuje, takže ano chtěla bych ho vidět. Samozřejmě si odpustit hlášky typu, jak to vidí do budoucna a kdy bude svatba 🤣
Já se s rodiči partnera poznala během 4 týdnů,on naše poznal po 2 týdnech.u dětí (nyní 7 a 5 let) chci znát jejich kamarády, určitě i partnery až přijde čas.
@kakba dcerka se už pusinkovals se spolužákem ve školce,ten samý spolužák s ní chodí i do školy,pusinkovani pokračuje 🤣(zatím mají za sebou 3 roky ve školce a 1.tridu ZŠ 😉)
Nedávno jsem zažila, ale opačně. Syn přivedl přítelkyni asi po měsíci co se znali, ale ještě spolu úplně nechodili. Proč ne, vždyť je to krásné, že se mají rádi a já jsem ráda, že ji znám. Teď už spolu chodí rok a půl a známé i její rodiče. Je to fajn.
Syn má 16 jeho přítelkyně 15 let.. známe se navzájem, řekla jsem, že chci vědět kde je když jede za ní.. respektive k ní domu a pod..jsou spolu přes rok

Dokud nebude pred svatbou, nechci znat zadneho partnera😀😀