Šifra martinus 2024 je zahájena. Kdo má první postavu?
Holky uz je to tadyyyy 🙂
Kdo uz ma prvni postavu?
Ty jo dnes jsem se málem nechala unést, ale naštěstí mě to trklo.. takže dnes dobré 😊
Tak já teda paradoxně dnes až po třetí nápovědě a “naštvaná”, že to přece bylo tak jasné 😀
Kdybych se nesnažila přijít na to jaké má křestní jméno, měla bych to rychleji 😁
Dneska jsem měla výhodu, že jsem s knihami byla nedávno v úzkém kontaktu, ale nechci napovídat, jak to přesně myslím, zatím 🫣😁
Ano dneska snadné opět o pro ty, co knihy neznají.
Dneska opět první pokus. Letos je to fakt strašně jednoduché a člověk ani nemusi znát knihy, většina je známa spis podle filmu.
Dnešní jsme měla taky hned 🙂
Moje srdcovka ❤️
Jeee a zítra vlastně jen tajný bonus, 🫣😂. Mně týden nějak utekl.
@teryem Taky mám tuhle knížku moc ráda 🙂
@kakamila12 já se zase dneska moc nechytám. Tuším, kam by to mělo mířit, ale minuly mě knihy i seriál
@drep seriál ne, spíše filmy 🙃
Ahoj, stále mi uniká postava z 13.3....jak tam ta proteza 🙈
@chlebasesalamem Autorka jedné nejslavnější ságy píše pod mužským pseudonymem. Jsou to detektivky a protéza patří hlavnímu hrdinovi...😉
@tekame tak to jsem zvědavá co to bude🤪🙈 jdu pogooglit
@chlebasesalamem přečti si vlákno k tomuto datu ve skupince knihy, čtení, čtenářství
Jako dělá mi to radost, že to mám vždy na první dobrou, ale loni to byl větší masakr...🤷♀️😉
Dneska jsem to po shlédnutí obrázku nechala dcerce, měla hned jasno. Seriál tady jede dost často.
Já střelila od boku, sice mi prvně naběhly jiné pirátské věci, ale toto jméno jsem ani nemusela hledat, jak se píše, mimochodem mi postava moc sympatická není, nevím proč 🫣🤣
Dneska taky na první dobrou, úplně sem se vrátila do dětských let :D seriál rada nemám, ale knížku miluju :D
Já znám jen postavu, nikdy jsem nečetla a viděla jen krátké úseky, tak jsem musela počkat do 12 😀
Ahoj, máte někdo dnešní? Já to před chvílí otevřela a žádný nápad. Je teda fakt, že jsem dneska z práce tak utahaná, že bych možní i přehlédla, kdyby tam to jméno bylo přímo napsané 😀
@kakamila12 Vůbec to dnes neznám, ale googlila jsem věci z druhé nápovědy a dopátrala se 🙂
@kakamila12 ano, ve druhé nápovědě je název knihy 🙂
@kakamila12 já to dneska vyčetla na databázi knih, dílo vůbec neznám.
Taky jsem googlila druhou nápovědu. Tohle dílo vůbec neznám...🤷♀️
Mám, díky. V životě jsem o tom neslyšela 🙂
Martinus asi reaguje na stížnosti a přidává na náročnosti 🙂

Taky mám, letos je to fakt celkem snadne 🙂