Šifra Martinus 2025. Přidáte se?
Už je to tady, cinknul mi mail a dnes na rozjezd úplná pohoda. ☺️ Pojďte prosím vytvořit skupinku rádců, já ji dozajista budu opět potřebovat 😂
Je prosím založena nějaká ta skupina?dnešek byl lehký, ale myslím, že další dny už se to rozjede😃
Vždycky jsme si psali vlákno ke každému dni ve skupince Knihy, čtení, čtenářství.
Ráda se přidám, já jsem sice kovaná v klasice, ale v moderně se prakticky nechytám
Dnešní rozjezd super, to šlo hladce. Na sci-fi a spol se těším 😁
Dneska to bylo tak lehké, že jsem vůbec nevěřila, že je to ono 😁
Já se taky těším spíš na to sci-fi a ,,Otrůny'' 😄 to já ráda. .klasika sem tam díra, ale když je to profláklý, dá se to.. nechytam se v takovým tom meziprostoru 😄
Já jsem tak ráda, že Martinus do toho letos zase šel, je to fakt super zábava 🙂
Holky, kopněte do mě někdo, já se dneska nechytám.
@drep fantasy zanr, zfilmovana serie. Moje nejstarsi kocka se jmenuje stejne, jako jedna z hlavnich postav 😁. A hleda se misto, odkud tato unikla.
@somalicats tyjo, jediný odkud mě napadá, že se uniká, je azkaban a ten to není🤣
@somalicats nedala bys mi aspoň nápovědu, v kterej pětiletce to zfilmovali? Ať si nezavarim gugl 😁😁😁😁 já to říkala, že až přijde fantasy, budu v háji zeleném 😆
Tak děvčata dnes vůbec nic nevím..
@drep
@mon_88017 Já se přiznám, že ten seriál jsem neviděla, to sjížděl můj ex, ale šlo to stopro už před těmi skoro 11 lety, kdy se narodila moje kočka 😀. Já znám jen knihy, a ještě v originále, takže jsem chvíli vymejšlela, jak je to pojmenované v češtině 😀. Btw zrovna tyhle příběhy mě moc neoslovily, znám lepší fantasy (pro mě je teda na prvním místě sci-fi, fantasy až pak).
Dáte mi prosím nápovědu pro včerejšek? Určitě jsem to nečetla, nejspíš jsem o tom slyšela, ale nemůžu si vybavit, co to bylo😄
Tak už to mam😁
@somalicats jaké máš oblíbené sci-fi, inspiruj mě 😁
@teryem .

Já ji potřebuju už teď🙂. Ale ještě uvidím, co bude v dalších nápovědách.