icon

Sledujete dokument Paterčata?

rajecka
27. zář 2014

Sledujete dokument na ČT1 o paterčatech? Jak ta rodinka na Vás působí? Já jsem jim hrozně fandil a těšila se na ten pořad, ale z dalších a dalších dílů jsem fakt zklamaná. Přijde mi, že se pořád jen na někoho zlobí. Že jim nikdo nesponzoruje pleny, že ošetřovatelky jsou špatné, že museli všechny darované věci samy prát a žehlit, proč nedávají peníze mamce, když jí pomáhá atd..... Proč by měli platit mamince, když je stejně nezaměstnaná? Tak jí přece má čas pomáhat i bez peněz. Kdyby měla zaměstnání, ze kterého by kvůli dceři odešla, tak to pochopím. Přijde mi, že si vůbec neváží (nebo to alespoň není patrné), že jim tolik lidí chce pomoct. V dnešní době a rozpočtové krizi bych čekala, že se na ně každý vyprdne. A tatínek se chová jak celebrita a předvádí se, jak kdyby to celé bylo o něm.

marketa233
3. pro 2014

@tkanicka To Saša nebo Tonda někde uvedli?

jaya
3. pro 2014

@lenicka07 Ja jsem se do diskuze zapojovat nechtela, ale neda mi to... jen tak na okraj. Z tech deti jsou jedna dvojcata, nikoli trojcata, takze vajicka byla 4. To moc prirozene neni.

Nicmene si myslim, ze ji hormony predepsal a mozna ji nakukal, ze jsou to tehotenske vitaminy. Kdo vi. Ona o tom vubec nemusela vedet. Tohle prezentuje az moc uprimne. Vzhledem k tomu, k jakemu felcarovi chodila, tak se vubec nedivim, ze je tam videl az takhle pozde.. A dobre pro ne! Jak muzete nekomu radit redukci? To nechapu. Proste nabadat k utraceni deti. Hnus.

marketa233
3. pro 2014

@jaya Každý asi cítí hodnotu lidského života jinak. Tyhle holky, až přijde první projev stárnutí, spáchají sebevraždu, protože co s takovým životem...

lenicka07
3. pro 2014

@jaya Saša v jednom rozhovoru uváděla, že se po porodu dozvěděla že se jedná o jednovaječná trojčata, nicméně jestli je to jinak, tak to se omlouvám za špatnou informaci 😉 Čtyřčata se občas rodí, takže vyloučit se to nedá, trojčata 15 krát až dvacekrát do roka. Jen mám občas pocit, že kdyby se jednalo o někoho jiného, tak by se to neřešilo, jestli je to nebo není "přirozeně" Já jsem určitou dobu taky brala clostík (bez úspěchu) a fakt jsem neměla tucha že by mi hrozila paterčata 😀 Obvykle jsem měla dvě vajíčka, ale stejně nic....
Souhlasím s tebou. Vůbec nechápu že někdo zde dokáže o redukci mluvit. Je to prostě potrat. A navíc děti jsou dávno na světě. V této souvislosti opravdu hnus.

morgan
3. pro 2014

@lenicka07
@jaya
Holky, neříkám, že redukce je něco super a nikdy bych se nechtěla rozhodovat, ale v těhle případech je redukce hlavně o tom,že je to pak nebezpečný pro všechny děti, doktoři doporučuji redukci (někdy) né kvůli penězům, ale kvůli zdraví, takže šmahem to odsoudit, taky není zrovna ideální...
Tady měli děti extra štěstí...
Ale jak píšete, jsou na světě, tak je to zbytečný řešit...

morgan
3. pro 2014

@elvira Saša nebo Tonda uvedli na chatu, že o tom nevěděli, že se exetuři začali ozývat, až když to bylo medializovaný, že čekají paterčata.... Nevím jestli to je pravda, ale měli to víc v dokumentu rozvést, takhle to přesně působí na lidi, že si pořizují dítě, když mají exekuce...

Co mě ale překvapilo, že když se stěžovali do toho novýho bytu, tak Tonda někde říkal, že přijde kontrola ze spciálky a že musí sehnat postel pro Tonyho, tak si říkám kde spal předtím? Takže už předtím na tom byli asi dost blbě :/

marketa233
3. pro 2014

@morgan Nebo bydleli v zařízeném podnájmu...

Škoda, že přesně tohle se z dokumentu nedozvíme.

morgan
3. pro 2014

@marketa233 tak to je možný...přesně, z dokumentu se nedozvíme nic! Jen dává prostor spekulacím!

lenicka07
3. pro 2014

@morgan To samozřejmě, neříkám že něco takového nechápu. Nedávno tu byla jakási diskuze (pět plodů a redukce, obavy o zdraví dětí, chápu to a v takovém duchu jsem tam napsala svůj názor). Je to nesmírně těžké rozhodnutí, riziko ať tak nebo tak, ale je to právo té ženy si o tom svobodně rozhodnout. V této diskuzi prostě nemá redukce co dělat, matka o ní nikdy neuvažovala, ani to nebylo už proveditelné. V této diskuzi se to objevuje jen z toho důvodu, že mají někteří asi obavy o to, aby na paterčata nějak nedopláceli, aby to společnost, tedy i je, moc nestálo...

morgan
3. pro 2014

@lenicka07 ano, sem to už nepatří...

cernamarina
3. pro 2014

Já osobně před celou rodinou smekám starat se o pět miminek a jedno starší dítě není opravdu sranda ten kdo v té situaci není opravdu nemůže soudit. A co se týče pomoci tak se zas náš stát moc neukázal. Co hromady dostali.... vůbec nic! Výbava pro jedno dítě je dost náročná na tož pro pět. A Saša maminka miminek naprosto ji chápu,protože já bych stim sekla hned po prvním natáčení. Čím vším si ona musela projít sama musela na operaci, když jsem jí viděla v televizi ve stavu kterém byla bylo mi jí strašně líto. Psychika sní musela hodně cvičit. Každopádně celá rodina a ta paní co jim hrozně moc pomáhala by zasloužili metál. At se říká co chce jestli dostali málo nebo hodně Saša s přítelem budou mít opravdu co dělat ty dva se nudit nebudou tak si myslím že by bylo hezké spíš jim tu situaci trochu ulehčit stát by se mohl trochu více postarat a mi lidi jim jen popřát hodně štěstí sil a hlavně pevné nervy a aby to vše zvládali jen spolu. 🙂 😉

bunny123
3. pro 2014

Neni ten novy pritel Klary herec ze Svateb? Majitel te cajovny? 🙂

renca_hanych
4. pro 2014

včerejší poslední díl naprosto super, škoda že takové nebyly ostatní díly, spousta záběrů s dětma a s rodinou, bylo to krásný 🙂 ty děti jsou fakt nádherný, takový čertíci malí, šikovní, ty narozeniny byly krásné a to jak si s nimi hrají, chodí ven, jaké udělaly pokroky 😵 Tonda je pro mě táta s velkým T, Saša je dobrá máma a mohou být opravdu rádi za pomoc rodiny, at už jsou rodiče povahově jakýkoliv, tak bez nich by to nešlo vůbec. Smekám před něma všema a i před pečovatelkama a i Klárou ikdyž té jsem poslední díly moc nerozumněla, všichni to ustáli ve "zdraví". Přeju jim jen to nejlepší! Tímto se s diskuzí a s vámi diskutujícími loučím 😵

Krásné Vánoce všem a spokojený nový rok! 😵

janikama
4. pro 2014

Holky, opravdu jim není co závidět a ty dary jak tady všichni poukazujete postýlky, kočár .... to je od lidí a firem, ale stát má na vyhazování všude okolo není problém házet milióny, navyšovat platy a všechny ty kauzy kde se ztratili miliardy, proč jim nedá aspoň rodičák na všechny děti ( vždyť je to krizový stav ) ☹ a navíc kdyby je měla normálně po sobě, tak by jí to platili ? 😉 Já jim, držím palce a přeji do dalších let pevné nervy 🙂

skrob62
Odpověď byla odstraněná
skrob62
Odpověď byla odstraněná
renca_hanych
4. pro 2014

@skrob62 sice jsem psala že už sem nebudu přispívat, ale....jen doufám že vy si děti "nenašukáte" protože jak vidno díky příspěvku, mozek na to, aby jste se o vlastní děti postarali nemáte, a je jasné kde by pak děti skončily 😝 opravdu, lidská blbost nezná mezí 😔

hojda
4. pro 2014

@skrob62 Aha někdo sem přišel provokovat, že? Na tohle nemám cenu ani reagovat.......

hojda
4. pro 2014

@skrob62 A kde máš jistotu, že ty se budeš do smrti o sebe schopna postarat? že nikdy nebudeš potřebovat pomoc? Opravdu se ten parazit nemůže stát i z tebe?

nov777
4. pro 2014

Blbku je lepsi ignorovat 😉

fram
4. pro 2014

@skrob62 ty jsi moc rozumu nepobrala, co 😀 😀

@renca_hanych souhlasím s tebou, i mě se poslední díl opravdu líbil. Před Tondou smekám, bylo krásné, jak mluvil o dětech 🙂 a jsem ráda, že jsme se konečně něco o nich dozvěděli 🙂

skrob62
Odpověď byla odstraněná
michaela_2
5. pro 2014

@skrob62 nemáš odvahu podepsat se pod svůj příspěvek a názor?? vskutnu tleskám, bravo 😉 nebo jsi se čistě náhodou, zaregistrovala teprve včera a hned narazila na tuto diskuzi??
Respektuji každý názor, ale ne, pokud je pokoutně psaný pod anonymní falešné nicky, založené pouze pro tento účel!

nynus
5. pro 2014

@skrob62 ty se srovnej potkat te venku tak ti dam do drzky,krava se sem prihlasi jen aby urazela na to tady neni nikdo zvedavej tak tahni dal, odkud si prisla 🙂 dekuji

skrob62
5. pro 2014

Když jste takový ochránci cikánů tak v děcákách jich je dost.Můžete si je rozebrat a převychovat je

nynus
5. pro 2014

@skrob62 a je tam i dost bilejch muzes ji je taky vzit a prevychovat hmmm

skrob62
5. pro 2014

nynus nerozdávej to co sama potřebuješ

nynus
5. pro 2014

@skrob62 to ty potrebujes preju ti at te jednou nejaci cigani ojebou hahahahah za ta slova, vse se ti jednou vrati jak se chovas 😎 tak to je a bude

skrob62
5. pro 2014

Jen aby se ti to nestalo tobě ty doroto

nynus
5. pro 2014

@skrob62 hmmm pekne 😀 to se asi nestane smula ale tobe to z celeho srdicka preju kdyz jim tak nadavas

Strana