icon

Snažilky 2015

chilli009
8. dub 2015

Ahoj holky, jelikož většina diskuzí je už rozjetá, tak bych ráda otevřela novou diskuzi tady 🙂. Snažíme se o druhé dítě a doufám, že se brzy zadaří 🙂 .

Strana
z6
sleepers
15. dub 2015

Ač nebyl včera ještě ovu test pozitivní, tak jsem se do toho vrhli. Mám v plánu v tom pokračovat ve čtvrtek a přes víkend. No a brzo budeme zakládat skupinku Lednovky 2016 😀

stepankaw
15. dub 2015

@wanek Tos napsala moc krásně 🙂 věřím, že po Tobě skočí raz dva a bude zaděláno 😀

stepankaw
15. dub 2015

@heluskal To je jako u nás, taky to asi nestihnem, ale za zkoušku zítra nic nedáme 🙂

stepankaw
15. dub 2015

@chilli009 Nevím jak jste na tom holky s Facebookem, ale tam jsem v tajné skupině těhulek ( zůstala jsem, i když těhulka nejsem) a je to super, tak určitě plánuji až se to povede založit tajnou skupinku i tam a pokud by šlo o mně, tak já klidně jsem pro, uzavřít tuto skupinku.

heluskal
15. dub 2015

Co se týče uzavření, já myslím, proč ne...a přepsání Lednovky 2016 🙂...doufám 🙂 🙂 ....
A manžela jsem nevzbudila, on je jak medvěd, když usne tak spí a nic s ním nehne, ale zkusím ho nalákat dnes, snad se podaří, protože 5 dní od tulení po ovu mi přijde asi málo...

mysackovi
15. dub 2015

@chilli009 dneska jsem 23dc a při utrogestanu to mivam max. Do 25dc....akorát min měsíc to bylo poprvé az 29dc...bez utrouse MS nechodí :-/
Min měsíc jsem uz myslela ze se zadarilo...bylo mi divné,špatně, jednou jsem to už ani neudržela a být se držela nahoře...MS přišla az toho 29dc ale u me je to těžký když jinak nechodí

michalka_n
15. dub 2015

@heluskal ja na měření prdím 🙂 a jestli jsem v tom což si myslim že ne dle testu a je to ,,jen" zpoždení .-D ovulku mam asi dost opožděnou mrchu 🙂 někdy ji i pocituji bolestmi 🙂

jinak HOLKY musíme být těhu už konečně 🙂

wanek
15. dub 2015

@chilli009 Tak za mě teda taky klidně do soukromé 🙂

ajcebe
15. dub 2015

Ahojky, tak u nás je snažení od června, ale zatím tomu necháváme úplně volnej průběh nic nezobu jen jsem začala měřit BT, abych věděla jestli přichází ovu 🙂

heluskal
15. dub 2015

@michalka_n Já jsem tento měsíc začala měřit pravidelně a chtěla vyzkoušet ovu testy, abych věděla jestli a jak fungují a byla jsem z toho jelen a používám tu apku na kontrolu cyklu...takže výsledek, že mě teda od večera pobolívá břicho jako před ms a teplota stoupla, takže ovulka byla asi včera a i podle testů...jsem ráda, že jsme se v tom konečně vyznala :D no ale jinak tento měsíc toho stejně asi nic nebude...

damaska
15. dub 2015

@chilli009 Ahojky, tak za mě taky můžeme uzavřít 😉

Jinak ještě že jsem se smířila, že tento měsíc nic. 😒 Manžel chodí tak urvanej z práce, že se nají lehne a spí 😀 . Příští cyklus si to snad vynahradíme 🙂

chilli009
autor
15. dub 2015

holky nová soukromá skupinka 🙂

chilli009
autor
15. dub 2015

pokud jsem na někoho zapomněla, tak se ozvěte

heluskal
15. dub 2015

@chilli009 ještě možná přidej @ajcebe, pokud bude chtít 🙂

chilli009
autor
15. dub 2015

@ajcebe chceš k nám do soukromé skupinky ?

ajcebe
15. dub 2015

@chilli009 ano prosím :o)

chilli009
autor
15. dub 2015

@ajcebe jsi tam

kecka28
15. dub 2015

Já taky prosím🙂

chilli009
autor
15. dub 2015

@kecka28 jsi tam

chilli009
autor
15. dub 2015

Holky, tak nás je v soukromé 12 členů.... dáme to jako konečné číslo ? aby to mělo ten smysl soukromé diskuze

heluskal
15. dub 2015

@chilli009 jj, nech to na 12ti...

dominka06
15. dub 2015

@chilli009 no fuj to ale není hezké.

kecka28
15. dub 2015

Tak to jsem mela stesti🙂

chilli009
autor
15. dub 2015

@dominka06 pročpak?

mysackovi
16. dub 2015

tak holky vypadá to že dnes ms asi dorzazí....chjoooo ☹((
je to v háji......takže asi nebudu čekat a budu asi hledat jiného doktora...ale kde?
ve školce mám jednu holčičku a její maminka je gynekoložka, začala i operovat, tak nevím...hodně se baví s mojí kolegyní se kterou nemám zrovna nej vztah....i když je to lékařský tajemství, znáte to, jak to občas chodí :-/
stačí, že mě v práci rozebíraj a řeší moje těhptenství a mateřskou....můžu říct, že mě to docdela už ničí ......☹

sleepers
16. dub 2015

@mysackovi Najdi si lékaře co nejdřív. Pokud má MS teď přijít, bylo by dobrý, kdyby si už někoho měla aby si rovnou mohla na odběry na horm.profil.
Ta maminka, jak píšeš je dobrý nápad ale jak říkáš, lékařské tajemství moc nefunguje.

chilli009
autor
16. dub 2015

@mysackovi kočko piš do nové soukromé diskuze ju

lenosinka
21. dub 2015

ahoj holky dlouho sem tu nebyla co nového u koho ? tento týden se má dostavit ms tak sem zvědavá vydím to spíš že dorazí zatím žádné těhu přiznaky oproti předchozímu těhu tak uvidíme necháme se překvapit 🙂

pajiinka123
26. dub 2015

Ahoj, zahodily jsme prášky nyní v dubnu, tak už jen očekávám konec ms a hurá na snažení 🙂

lenosinka
28. dub 2015

ahoj tak hlasím dálnice uvidíme jak to dopadne tentokráte 🙂

Strana
z6