Snažilky 2015
Ahoj holky, jelikož většina diskuzí je už rozjetá, tak bych ráda otevřela novou diskuzi tady 🙂. Snažíme se o druhé dítě a doufám, že se brzy zadaří 🙂 .
Co se týče uzavření, já myslím, proč ne...a přepsání Lednovky 2016 🙂...doufám 🙂 🙂 ....
A manžela jsem nevzbudila, on je jak medvěd, když usne tak spí a nic s ním nehne, ale zkusím ho nalákat dnes, snad se podaří, protože 5 dní od tulení po ovu mi přijde asi málo...
@chilli009 dneska jsem 23dc a při utrogestanu to mivam max. Do 25dc....akorát min měsíc to bylo poprvé az 29dc...bez utrouse MS nechodí :-/
Min měsíc jsem uz myslela ze se zadarilo...bylo mi divné,špatně, jednou jsem to už ani neudržela a být se držela nahoře...MS přišla az toho 29dc ale u me je to těžký když jinak nechodí
@heluskal ja na měření prdím 🙂 a jestli jsem v tom což si myslim že ne dle testu a je to ,,jen" zpoždení .-D ovulku mam asi dost opožděnou mrchu 🙂 někdy ji i pocituji bolestmi 🙂
jinak HOLKY musíme být těhu už konečně 🙂
Ahojky, tak u nás je snažení od června, ale zatím tomu necháváme úplně volnej průběh nic nezobu jen jsem začala měřit BT, abych věděla jestli přichází ovu 🙂
@michalka_n Já jsem tento měsíc začala měřit pravidelně a chtěla vyzkoušet ovu testy, abych věděla jestli a jak fungují a byla jsem z toho jelen a používám tu apku na kontrolu cyklu...takže výsledek, že mě teda od večera pobolívá břicho jako před ms a teplota stoupla, takže ovulka byla asi včera a i podle testů...jsem ráda, že jsme se v tom konečně vyznala :D no ale jinak tento měsíc toho stejně asi nic nebude...
holky nová soukromá skupinka 🙂
pokud jsem na někoho zapomněla, tak se ozvěte
Já taky prosím🙂
Holky, tak nás je v soukromé 12 členů.... dáme to jako konečné číslo ? aby to mělo ten smysl soukromé diskuze
Tak to jsem mela stesti🙂
tak holky vypadá to že dnes ms asi dorzazí....chjoooo ☹((
je to v háji......takže asi nebudu čekat a budu asi hledat jiného doktora...ale kde?
ve školce mám jednu holčičku a její maminka je gynekoložka, začala i operovat, tak nevím...hodně se baví s mojí kolegyní se kterou nemám zrovna nej vztah....i když je to lékařský tajemství, znáte to, jak to občas chodí :-/
stačí, že mě v práci rozebíraj a řeší moje těhptenství a mateřskou....můžu říct, že mě to docdela už ničí ......☹
ahoj holky dlouho sem tu nebyla co nového u koho ? tento týden se má dostavit ms tak sem zvědavá vydím to spíš že dorazí zatím žádné těhu přiznaky oproti předchozímu těhu tak uvidíme necháme se překvapit 🙂
Ahoj, zahodily jsme prášky nyní v dubnu, tak už jen očekávám konec ms a hurá na snažení 🙂
ahoj tak hlasím dálnice uvidíme jak to dopadne tentokráte 🙂

Ač nebyl včera ještě ovu test pozitivní, tak jsem se do toho vrhli. Mám v plánu v tom pokračovat ve čtvrtek a přes víkend. No a brzo budeme zakládat skupinku Lednovky 2016 😀