Snažíme se o první mimčo 😉
Ahoj děvčata. 🙂 Vím, že diskusí o těhotenství a o plánování rodičovství jsou mraky, ale ráda bych tohle místo vyhradila těm z nás, které se snaží teprve o své první děťátko. Nezáleží na tom, jak dlouho se snažíte, nesejde na tom, jestli je vám osmnáct nebo čtyřicet...Domnívám se, že příchod prvního potomka je naprosto zásadní zlom, a proto my, dosud nezkušené, si právě tady můžeme vyměňovat své postřehy, názory, rozdělit se o své trable, ať už se snažením a plánováním, tak s těhotenstvím a porodem...My s přítelem se začneme snažit patrně někdy na podzim, vidíme to tak od listopadu. 😎 Antikoncepci nicméně neberu už od května, ale zatím klademe přírodě alternativní překážky. :D
Ahojte holky, měříte některá bazální teploty na rtuťovém teploměru?
Ahojky holky jsem překvapena z jedné věci.MS jsem mela 28.9.a teď ji mam znovu 9.10.neni to divný?jsem jen zaskočena třeba se moje tělo začíná čistit a nebo už konečně budu mit pravidelnou MS mic se s tim tělem nevyznám snad me chápete 😉😡
Ovulacni nemam jen těhotenský právě
U ovulace i u uhnízďování je, ale spíš špinění nebo něco jako slabá ms. Pokud krvácíš normálně jako vždy tak to spíš bude nějaká předčasná ms. 😒
Zdravím Vás holky, už začínám ztrácet optimismus.... Opět se ta potvora MS dostavila.... Už nevím jak tomu pomoct, jak se uklidnit, že to prostě jednou určitě výjde..... ☹ ach joo.... ☹
@elodii mi se snažíme uz 2roky a brala jsem 10let antinu a musí říct kdybych vědela co to semnou udělá s tělem tak bych to ani nabrala 😡 můj gin.me řekl ze to ta antikoncepce je stake ve mě a ze proste to tělo s tim bojuje a ze to nebude hned otěhotnět.. Ja prave mam problému s Ms poslední dobou chodím stále na vyvolavačky ale ted jsem byla naposled a doufám ze když ted mam opravdou Ms tak snad pruští měsíc přijde normálně.i jdyz je u me divny to ze hsem měla 28.9.a teď ji
@tornadolu taky jsem brala asi deset let antikoncepci, i když poslední asi tři roky nějakou míň hormonální nebo co.... Vysazeno mám přes rok..... Nejhorší jsou ty kamarádky okolo.... - Snad všechny otehotneli hned maximálně do tří měsíců..... Můžu se zeptat kolik ti je? Já se trošku bojím toho, že i věk hraje určitou roli (30)..... Tak držím palce ať máš MS bez vyvolavacek 🙂
@elodii jsme asi v podobne situaci, mne bude 30 za par mesicu, HA jsem brala asi 13 let, koncem cervna jsem ji vysadila. Cyklus prisel, je pravidelny (30-31 dni), ovulaci mam potvrzenou i ultrazvukem a stejne nic... rikam si ale, ze je jeste brzy- ted se snazime 3.cyklus. Ikdyz tajne jsem doufala, ze to bude "hned" :D Naivka :D
@kristynabayer také jsem tajně doufala, že to půjde hned 🙂 a těch příznaků co jsem měla (od nevolností přes únavu a bolení prsou....) ze začátku jsem byla jak cvok, dělala jsem si i poznámky v diáři, kdy jsme sexovali, abych měla přehled 😀, pak jsem se trochu uklidnila a nehlidala se tolik a teď to zase nějak mám v hlavě..... Tak držím palce ať si brzo tehulka 🙂
@elodii :D ty poznamky si delam taky :D :D A minuly cyklus jsem si byla jista, ze otehotnim- u gynekolozky mi delala usg, tam folikul 21mm pred praskutim, nacasovali jsme sex a ja to brala jako temer jistotu. Takze po ovulaci jsem si vsugerovala i nevolnost a vsechno a....jak jsem cumela, kdyz prisla menstruace. Ale byla velmi slaba, takze jsem si delala test i po ni, protoze jsem verila tomu, ze to proste vyslo :D Houno :D
@elodii drzim palce nam obema! 🙂
@kristynabayer ježíš jak se v tobe vidím 😀 také jsem byla u doktorky a ona mi povídala, ze mam tak dva dny před ovulkou, takže také jsme naplánovali sex a já celou tu dobu do MS věděla, že se to povedlo 😀 to je fakt dobrý, že nejsem jen já takové trdlo 😀

@nevimnetusim : ja minulej cyklus taky mela pojaseny ten digitalni, porad mi ukazoval stejne, nezdalo se mi to a tak jsem si odpoledne zkusila zmerit svou normalni teplotu a mela jsem 35 😀 a pak to zacala haprovat jeste vic, tak jsem koupila novy a zatim (musim zaklepat) meri dobre 🙂 o lihovem slysim prvne 🙂