icon

Snažíme se o první mimčo 😉

carmilla
26. srp 2016

Ahoj děvčata. 🙂 Vím, že diskusí o těhotenství a o plánování rodičovství jsou mraky, ale ráda bych tohle místo vyhradila těm z nás, které se snaží teprve o své první děťátko. Nezáleží na tom, jak dlouho se snažíte, nesejde na tom, jestli je vám osmnáct nebo čtyřicet...Domnívám se, že příchod prvního potomka je naprosto zásadní zlom, a proto my, dosud nezkušené, si právě tady můžeme vyměňovat své postřehy, názory, rozdělit se o své trable, ať už se snažením a plánováním, tak s těhotenstvím a porodem...My s přítelem se začneme snažit patrně někdy na podzim, vidíme to tak od listopadu. 😎 Antikoncepci nicméně neberu už od května, ale zatím klademe přírodě alternativní překážky. :D

dyslovka
10. říj 2016

@nevimnetusim : ja minulej cyklus taky mela pojaseny ten digitalni, porad mi ukazoval stejne, nezdalo se mi to a tak jsem si odpoledne zkusila zmerit svou normalni teplotu a mela jsem 35 😀 a pak to zacala haprovat jeste vic, tak jsem koupila novy a zatim (musim zaklepat) meri dobre 🙂 o lihovem slysim prvne 🙂

carries
10. říj 2016

Ahojte holky, měříte některá bazální teploty na rtuťovém teploměru?

tornadolu
10. říj 2016

Ahojky holky jsem překvapena z jedné věci.MS jsem mela 28.9.a teď ji mam znovu 9.10.neni to divný?jsem jen zaskočena třeba se moje tělo začíná čistit a nebo už konečně budu mit pravidelnou MS mic se s tim tělem nevyznám snad me chápete 😉😡

dyslovka
10. říj 2016

@tornadolu : a krvacic uz delsi dobu? Kdy jsi mela ovu?

tornadolu
10. říj 2016

@dyslovka krvacim od včerejška ovu nevim kdy jsem mela právě

dyslovka
10. říj 2016

@tornadolu : krvacet se muze i u ovulace a i u uhnizdeni, menstruace by tak brzo byt nemela, nemuzes mit preci cyklus 10 dni co kolik to je :-O

tornadolu
10. říj 2016

@dyslovka takže he blbost ted menstruace?MS jsem mela 28.9cca 3-4.dny.tak co tohle je vypadá to jako menstruace a ještě k tomu ne boleli prsa 😡 nemohla jde si na ně ani sáhnout..co to teda muze byt?tehotensky test je blbost si delat ted ne?

dyslovka
10. říj 2016

@tornadolu : spis bych zkusila ovulacni a jestli vyjde pozitivne tak i tehotensky, jak vyjde ten.

tornadolu
10. říj 2016

Ovulacni nemam jen těhotenský právě

janca209
10. říj 2016

U ovulace i u uhnízďování je, ale spíš špinění nebo něco jako slabá ms. Pokud krvácíš normálně jako vždy tak to spíš bude nějaká předčasná ms. 😒

tornadolu
10. říj 2016

@janca209 no mam to jako slabou Ms.Tak myslíte ze mam udělat těhotenský test ?

tornadolu
10. říj 2016

Tak jsem to zkusila a nic..takze si myslim ze je to MS

dyslovka
10. říj 2016

@tornadolu : asi ano, ale je to hodne divny ☹

tornadolu
10. říj 2016

@dyslovka no je no ale třeba ted uz bude pravidelná MS uvidíme no

dyslovka
10. říj 2016

@tornadolu : drzim pesti, at uz to mas pravidelne 😉

tornadolu
10. říj 2016

@dyslovka taky doufám snad jo

elodii
11. říj 2016

Zdravím Vás holky, už začínám ztrácet optimismus.... Opět se ta potvora MS dostavila.... Už nevím jak tomu pomoct, jak se uklidnit, že to prostě jednou určitě výjde..... ☹ ach joo.... ☹

tornadolu
11. říj 2016

@elodii hlavně bud v klidu tohle jsem mela taky MS nikdy nedošla a ja musela na vyvolavačky. 😡 bohužel.snad me to vide další měsíc te uz konečně budu mut pravidelnou Ms a pak otěhotním

elodii
11. říj 2016

@tornadolu snažím se být v klidu, ale už to za chvíli bude rok, co se snažíme a pořád nic... MS mám pravidelnou 26-28 dní, ovulaci na sobě také poznám.... Zkoušíme to "horem dolem", ale bez úspěchu..... ☹ ale děkuji za podporu 🙂

tornadolu
11. říj 2016

@elodii mi se snažíme uz 2roky a brala jsem 10let antinu a musí říct kdybych vědela co to semnou udělá s tělem tak bych to ani nabrala 😡 můj gin.me řekl ze to ta antikoncepce je stake ve mě a ze proste to tělo s tim bojuje a ze to nebude hned otěhotnět.. Ja prave mam problému s Ms poslední dobou chodím stále na vyvolavačky ale ted jsem byla naposled a doufám ze když ted mam opravdou Ms tak snad pruští měsíc přijde normálně.i jdyz je u me divny to ze hsem měla 28.9.a teď ji

tornadolu
11. říj 2016

@elodii ji nam zas ale tohle je MS.

elodii
11. říj 2016

@tornadolu taky jsem brala asi deset let antikoncepci, i když poslední asi tři roky nějakou míň hormonální nebo co.... Vysazeno mám přes rok..... Nejhorší jsou ty kamarádky okolo.... - Snad všechny otehotneli hned maximálně do tří měsíců..... Můžu se zeptat kolik ti je? Já se trošku bojím toho, že i věk hraje určitou roli (30)..... Tak držím palce ať máš MS bez vyvolavacek 🙂

tornadolu
11. říj 2016

@elodii je mi 25 za chvilku 26.právě jak píšeš všichni i moje kamarádky mají Mimi a ja furt nic jde z toho taky smutná 😢

tornadolu
11. říj 2016

@elodii ja jsem si řekla ze se nesmím stresovat a byt v klidu a hlavně moje tělo taky musí byt v klidu.sice dekam 12ky tak i to je možný ze na tělo toho je moc ja si jen přeju to at uz Ms chodí jak ma a když uz nedorazi tak at jsem tehu a nemusela k na vyvolavačky 😢

kristynabayer
11. říj 2016

@elodii jsme asi v podobne situaci, mne bude 30 za par mesicu, HA jsem brala asi 13 let, koncem cervna jsem ji vysadila. Cyklus prisel, je pravidelny (30-31 dni), ovulaci mam potvrzenou i ultrazvukem a stejne nic... rikam si ale, ze je jeste brzy- ted se snazime 3.cyklus. Ikdyz tajne jsem doufala, ze to bude "hned" :D Naivka :D

elodii
11. říj 2016

@tornadolu určitě se brzo zadari, nám všem 🙂

elodii
11. říj 2016

@kristynabayer také jsem tajně doufala, že to půjde hned 🙂 a těch příznaků co jsem měla (od nevolností přes únavu a bolení prsou....) ze začátku jsem byla jak cvok, dělala jsem si i poznámky v diáři, kdy jsme sexovali, abych měla přehled 😀, pak jsem se trochu uklidnila a nehlidala se tolik a teď to zase nějak mám v hlavě..... Tak držím palce ať si brzo tehulka 🙂

kristynabayer
11. říj 2016

@elodii :D ty poznamky si delam taky :D :D A minuly cyklus jsem si byla jista, ze otehotnim- u gynekolozky mi delala usg, tam folikul 21mm pred praskutim, nacasovali jsme sex a ja to brala jako temer jistotu. Takze po ovulaci jsem si vsugerovala i nevolnost a vsechno a....jak jsem cumela, kdyz prisla menstruace. Ale byla velmi slaba, takze jsem si delala test i po ni, protoze jsem verila tomu, ze to proste vyslo :D Houno :D

kristynabayer
11. říj 2016

@elodii drzim palce nam obema! 🙂

elodii
11. říj 2016

@kristynabayer ježíš jak se v tobe vidím 😀 také jsem byla u doktorky a ona mi povídala, ze mam tak dva dny před ovulkou, takže také jsme naplánovali sex a já celou tu dobu do MS věděla, že se to povedlo 😀 to je fakt dobrý, že nejsem jen já takové trdlo 😀

Strana