icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
19. čer 2017

@malinkaelinka to je taky nějaký divný :D ... kolikátý den jsi už bez MS?? :O ... co to, že nikde nic :D ... teď jestli gratulovat

zak1991
20. čer 2017

Přeji krásné ráno, můžu se k vám připojit? O miminko se pokoušíme už dva a půl roku, bez jakéhokoli úspěchu. Loni v říjnu byl manžel na spermiogram, který dopadl úplně tragicky. Dali jsme si pak pauzu a po asi třech měsících zkoušeli znovu. A nic. Momentálně máme měsíc pauzu kvůli dovolené, za což jsem ráda. Musím se přiznat, že mám momentálně snad to nejhorší období za celou dobu... A už vůbec nevím, co mám dělat.

katkas75
20. čer 2017

@tynka07 to jsou nervy...myslím na tebe a i když teď nemám moc s čím přispět do debaty,sleduji vás!😉

malinkaelinka
20. čer 2017

@tynka07 no dneska jsem už 30.den cyklu, dostat jsem to měla v pátek/sobotu.... a už mě to začíná štvát, o víkendu jedu na festak, buď to dostanu pěkně tam nebo ne, al e to se zase budu bát, že jsem v tom a nebudu pít...
Jinak ti moc držím palce, aby to u tebe klaplo... třeba se brzo sejdeme v úplně jiné skupince 🙂

sylvusska
20. čer 2017

@tynka07 zkousela jsi testik? Ty jsi nemerila BT vid?

Ja dnes delala test, 5 dni zpozdeni, 16DPO a jsou videt krasne //.

sylvusska
20. čer 2017

@tynka07 vlastne 6 dni zpozdeni

janajens
20. čer 2017

@sylvusska super gratulaceeee👶

hanci23
20. čer 2017

@sylvusska Gratuluji! My se snažíme teprve druhý měsíc, ale i tak bych si přála, abych brzy našla takové krásné dálnice 🙂

lucy0511
20. čer 2017

@sylvusska gratuluju to je úžasný 🙂 🙂 🙂

sylvusska
20. čer 2017

@janajens dekuji

sylvusska
20. čer 2017

@lucy0511
@hanci23 dekuji holky, moc. Vubec jsem neverila, ze by se prvni pokus vydaril.

fandysek_1
20. čer 2017

@zak1991 už nejsem snažilka, ale plně chápu tvé pocity. My jsme se snažili 4 roky. Co bere manžel na podporu spermií? A ty jsi ok?

zak1991
20. čer 2017

@fandysek_1 Moc děkuji za reakci. 🙂 Manželovi v CAR doporučili zopakovat test za tři měsíce, ale zatím tam nebyl. ☹ Bere Macu, ale nevím, jestli k něčemu je. Já bych snad měla být v pořádku, ale na žádném velkém vyšetření jsem ještě nebyla.

lucy0511
20. čer 2017

Děvčata my se snažíme už víc jak rok po léčbě clostribegytem se sice zadařilo ale odnesl to pravý vejcovod a půlka vaječníku paní doktorka to nějak neřeší jen se na mě usmála a řekla tak když budete chtít můžeme to zkusit znovu. Tak sem trochu na větvi když tady čtu kam všude vás doktoři poslali 🙂 🙂

zak1991
20. čer 2017

@lucy0511 Nás třeba nikdo nikam neposlal. Vždycky se dozvím, že jsem ještě mladá, tak co bych chtěla? Manžel byl na spermiogramu jako samoplátce...

lucy0511
20. čer 2017

@zak1991 já dělám ve zdravotnictví a opravdu sem někdy hodně překvapená co ti naši lékaři dokazou vyplodit za kraviny

zak1991
20. čer 2017

@lucy0511 I já se občas divím...

fandysek_1
20. čer 2017

@zak1991 ach jo, to je přístup doktorů. Maca je dobrá taky vitamín E, selen, zinek a cecko. Z mého hlediska si dávat pauzy je zbytečné a můžete se snažit stále. Určitě máš nárok na hormonální profil, testy na mycoplazma a chlamidie to vše ti může udělat gynekolog. Mladá? Tyhle kecy nesnáším a za pár let ti řeknou, žes to měla řešit dřív. A po roce snažení se běžně páry odesílání do repro centra.

fandysek_1
20. čer 2017

@lucy0511 ten clostil je hrozne svinstvo a cpou ho všem přesně jako utrogestan.

zak1991
20. čer 2017

@fandysek_1 Ony ty pauzy jsou hlavně kvůli psychice... Občas toho mám dost, takže dáme přestávku s tím, že bude líp... Už jsem rozhodnutá, že po prázdninách změním gynekologa, třeba to pomůže.

janajens
20. čer 2017

Tak dneska teplota stoupla pokud I zitra tak byla ovulka vcera cos jsme pojistili takze dneska 1dpo dlouhych 10dni do ms predevcirem mnou

fandysek_1
20. čer 2017

@zak1991 to taky může pomoc. Tak si tedy vem kolik možnosti jste měli za ty dva roky, když si dáváte pauzy. V běžném roce je 12 možnosti, když je sem tam pauza 3 měsíce možnost se snižuje na 9 pokusů a a pak se samozřejmě ta možnost otěhotnění snižuje. Zkus čínskou medicínu mě to pomohlo i psychicky a už čekáme miminko.

zak1991
20. čer 2017

@fandysek_1 K miminku moc gratuluji. 🙂 Přiznám se, že jsem v bodu, kdy vůbec přemýšlím, jestli se na to prostě nevykašlat a nepořídit si dalšího pejska... Ale na tu čínskou medicínu budu myslet, kdyby náhodou.

fandysek_1
20. čer 2017

@zak1991 to musíš vědět sama, jak se s tím poprat. Přečti si můj článek a možná uvidíš, že nic není tak horké 😉

zak1991
20. čer 2017

@fandysek_1 Článek je krásný, povzbudivý. Věřím, že někomu rozhodně naději dodá. 🙂

tynka07
20. čer 2017

@katkas75
@malinkaelinka
@sylvusska
@janajens
😢 ... Ted uz jen cekat na patecni MS 😢

Jinak sylvusska ... Ted uz vazne moc gratuluji 😉

@malinkaelinka to je taky zajimavy :( ... Tak se uvolni a uvidis ;) drzim palcr aby se dale nedostavala.

janajens
20. čer 2017

@tynka07 proc ten smutna smajlik

tynka07
20. čer 2017

@janajens protoze tam ta carka byla opet jen jedna :(

tynka07
20. čer 2017

@janajens 13DPO, 28DC a 3DdoMS a proste snehobilo :(

janajens
20. čer 2017

@tynka07 ju aha to jsem Asik prehlidla zes psala kamaradi se ukazala Az dneska 12dpo a Jen duch a dneska ma dostat ms

Strana