icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

sylvusska
20. čer 2017

@tynka07 ono kdyz by sis merila teplotu, tak uvidis zhruba, kdy doslo pripadne k uhnizdeni a pak od toho je dobre pockat 5 dni, nebot od te doby se zacina tvorit hcg a je k zachyceni prave az ten paty den, proto ja tak nejak tusila, kdyz mi graf ukazal 4DPO uhnizdeni, ze by tam melo neco 10DPO byt, klidne k uhnizdeni muze dojit az 7-10. den od ovulace, tak to by skutecne na test bylo jeste brzy a muze se ukazat pozdeji.

romik79
20. čer 2017

@zak1991 mhd to máme naopak....A taky jsem objednala macu

tynka07
20. čer 2017

@janajens nerozumím ... dnes jsi 12DPO a máš to dneska dostat?? Tak držím palce ať to nedostaneš 🙂
Dnes právě 13DPO a duch naprosto nikde, ani jsem ho tam nevykoumala :D :/ chjo

tynka07
20. čer 2017

@sylvusska aha, v tomhle jsem zatím zelenáč a vůbec bazální teplotě nerozumím. Nevím čím a jak se to měří, kde přesně, prostě nic.
Ale po pravdě si moc nadějí dávat teď ani nechci, zklamaná jsem už po třetí a nelíbí se mi tenhle stav :D :(
Bych si řekla, že to zkusím příští měsíc, ale vůbec netuším, jak se k tomu postaví chlap :( ... a ještě k tomu mám dva dny volno, takže to vůbec neutíká. Teď jen dřepím na posteli, ve vteřině čekám na zprávy tady a zžírám se ... asi si půjdu zacvičit :D ať mám trošku aktivit :D chjo chjo chjo

janajens
20. čer 2017

@tynka07 nee epromin blby telefon dneska jsem 1dpo teprve

janajens
20. čer 2017

@tynka07
@tynka07 kamaradka je dneska 12dpo ma to dneska dostat a do vcera test snehobily Az dneska dusik

tynka07
20. čer 2017

@janajens JO takhle :D ... u mě to dělá i ten dlouhý cyklus (30-31dní)
... u Ellie jsem to tak taky měla, že těhu test byl pozitivní až téměř na konci 2m, ale když tu vidím jak to všem hned vychází.
Před tím jsem nic takovýho neřešila, to bylo vážně volné, teď to chci.

Ale moc díka za tu podporu, bych se tu asi sama totálně rozpadla sama :D :(

janajens
20. čer 2017

@tynka07 neni vubec Zac ja mam vse teprve pred sebou Ted se mi budou ta hnout dny pekne pomalu od toho tu preci jsme aby jsme se vzajemny podporili

sylvusska
20. čer 2017

@tynka07 ty dva dny volne to na psychice neprida. Zkus se nejak zamestnat, ikdyz se to tezko rika, kdyz touha po ditatku je vetsi. Urcite to cloveka rozhodi, ze napoprve to vyslo a ted proste testy zatim negativni a cekas. Kdyz by se nezadarilo ted, dalsi mesic manzu zpracujes a treba to vyjde. Porad mas dny pred MS, tak proste i na dusika muze byt brzy.

Zacvic si, zrelaxuj.

sylvusska
20. čer 2017

@janajens Snad ti to cekani do MS utece a zabavis se. Drzim palecky, aby se mimi povedlo.

janajens
20. čer 2017

@sylvusska dekuji moc mam doma 14m princeznu tak mam o zabavi postarano

nikola_w
20. čer 2017

Joo holky ted jak je pekne tak treba my jsme s malym porad venku tam ty dny docela utíkají..

sylvusska
20. čer 2017

@janajens to si umim predstavit 😉, my mame 16ti mesicni. Tak aspon te zamestna

tynka07
20. čer 2017

@janajens ... to je to nejhorší období :D jen čekáš a čekáš a čekat můžeš i pěkně dlouho, hrůza :D jen se zabavit, což není nejlehčí, ještě když jsi na MD. Když tak tu budu pro tebe ;)

@sylvusska tak mám rozmraženou ledničku, zamražuju maso a pak chci ještě umejt okna. Zítra mi přijedou na návštěvu nejlepší kámošky, takže se zaměstnám taky. Jen sem se těšila, jak jim to budu moct říct :D ... stále zatím budu doufat 🙂

tynka07
20. čer 2017

@nikola_w tak to já byla teď věčně v práci, dnes první den volna, ale holka mne přemlouvala, že chce jít do školky za jejíma miláčkama :D tak jsem ji odvedla a chlap odpočívá po svém, takže mám volno. Relaxuju u pořádnýho úklidu.
A paráda, venku je to fakt nejlepší

janajens
20. čer 2017

@sylvusska tak to mas Pravdu Ted spinka tak relaxuji

janajens
20. čer 2017

@tynka07 jsi moc hodna dekuji

sylvusska
20. čer 2017

@tynka07 my v dobe cekani, co z toho snazeni bude, si naplanovali vzdy dovolenou, ale to samozrejme jsme pocitali, ze to vyjde na poprve 😀, takze u dcery u prvniho tehu jsme odjeli na 7 dni do Skandinavie a tehu test jsem si delala hned po navratu - pozitivni, a ted jsme odjizdeli 2DPO do Podlesi na 4 dny dovolenou a pak na den za segrou na Vranov, takze to uteklo samo. Ale dovolena byla planovana jen fakt tak, ze byl predpoklad, ze to musi vyjit. Kdyz by to nevyslo, tak sedim dalsi mesic doma a odpocitavam dny.

tynka07
20. čer 2017

@sylvusska to je ale dobry, ta nas ted ceka, jen nevim, jestli tam budeme mit cas a misto na sex :D

malinkaelinka
20. čer 2017

Holky tak já nevím, dneska 30.den cyklu a dopoledne jsem myslela, že jsem to dostala, ale tak slabounce, sotva na intimku a teď už spíš jen spinim... asi se objednám na gyndu, stejně jsem měla mít už dávno na preventivku a podiskutuju s doktorem... 🙂

lucy0511
21. čer 2017

@malinkaelinka držím pěsti ať to dopadne pozitivně 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

malinkaelinka
21. čer 2017

@lucy0511 no já mám trochu podezření na cystu, občas je mívám, anebo se mi tělo ještě nesrovnalo po vyndani Mireny... čert to Vem, hlavně že jsem to dostala, nesnáším nejistotu...

lucy0511
21. čer 2017

@malinkaelinka jo to je nejhorší nevědět co se děje

tynka07
21. čer 2017

@malinkaelinka to bych si nebyla jista, ze jsi to dostala :D ... I jen spineni muze byt znamka tehu. Jen zbytecek po ms. Ale urcite si tam radsi dojdi, at ti neni nic mimo :/

Jinak ja zacinam mrsku citit, jak pomalu prichazi :( :D ... Ty bolesti ppdbrisku vcera vecer byly vazne vyzivne :D

malinkaelinka
21. čer 2017

@tynka07 tak já jsem měla i ty předchozí dvě menzes hodně slabé... ale tahle je tedy super slabá... no asi se příležitostně objednám a uvidím...
Jinak škoda že u tebe to nevyšlo, držela jsem palce, aby se čárka objevila...

tynka07
21. čer 2017

@malinkaelinka jabsivtaky drzela palce. Sice jeste nedorazila, ale citim ji. :D mrsku :D
Tak uvidime co bude dal ... Dalsi mesic spolu :D

A jak se dnes mate??

zak1991
21. čer 2017

@romik79 Maca je super. Chlap po ní má víc energie, je takový... Veselejší nebo jak to říct. 😉 A všeobecně aktivnější.

katkas75
21. čer 2017

Mě čeká ovulace ta pár dní,jsem dnes 9 DPO,ovu mívám 12-14. Jenže tento měsíc to bude asi na té straně bez vejcovodu... Myslím si,že se to střídá a teď tu stranu i trochu cítím. Ale zkusíme to,pro jistotu 😉 a co ta Maca? Můj muž má možná málo živin,špatně jí,pomohlo by to i na to? Co myslíte.

tynka07
21. čer 2017

@katkas75 Ty mas ovulku 2x za cyklus?? Nebo ses prepsala a melo tam byt 9DC?
To vubec netusim jak to s vajecniky je :O podle ceho se stridaji atd ...

tynka07
21. čer 2017

@zak1991 a to je neco na hormonalni bazi??

Strana