icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

sylvusska
21. čer 2017

@tynka07 porad pokud nedorazi mrska, tak se nehazi flinta do zita. Me boli podbrisek taky a mrsku teda uz necekam 🙂
Ja dnes odpocivam, nic se mi nechce. Porad premyslim, kdy jit k doktorce na potvrzeni tehu.

@malinkaelinka klidne i pres tehu muzes mit slabou MS 🙂 nejjistejsi by byla navsteva doktorky, ktera na tebe mrkne a uvidi co se deje.

katkas75
21. čer 2017

@tynka07 no jasně,9 DC,jsem z toho už celá dopletena 😎 ovulku mám jednu a to kdoví jestli vůbec... Prý se mají ideálně střídat,ale nemusí tomu tak být. Snad doktorka řekne víc.

malinkaelinka
21. čer 2017

@sylvusska no negativní test a dorazivsi menzes napovídají, že těhotná opravdu nejsem 🙂 budu se objednávat na preventivku, ale to si budu muset vzpomenout tam zavolat, já jsem na doktory desnej lempl 🙂 no nicméně čeká mě o víkendu festak, tak si ho aspoň užiju včetně pivecka 🙂 nehroutim se z toho, pořád vidím pozitiva i v tom, že těhotná nejsem... tak třeba za měsíc no...

tynka07
21. čer 2017

@sylvusska hele ja bych to naplanovala nejdriv tak na 5tt at je moznost videt srdicko. Jestli ti prphlidky nevadi, tak i driv ;)
A flintu radsi do zita hazim. Po pravde radsi prekvapeni nez zklamani :D

@katkas75 ja sem si to myslela :D ... Tak snad bude ;)

apple_tree
21. čer 2017

@katkas75 To jsme na tom podobne, ja jsem dnes 11 DC, tak nam drzim pesti, at to tento mesic konecne klapne 🙂

zak1991
21. čer 2017

@tynka07 Ne, to je bylinka. 🙂

tynka07
21. čer 2017

@zak1991 a da sevto koupit bez predpisu v lekarne?? Zno to zajimave, jdu neco nacist

tynka07
21. čer 2017

@malinkaelinka ale co, tak mas 1DC a jedeme znovu, nejhorsi je asi 10DPO :D a pak do dalsiho cyklu. Jinak neboj, za dva dny jsem u tebe v klubu :D

Poradnevsi uzij festak a doufej, ze si navposled popijes pivecka (teda jestli dodrzujes zasady :D

malinkaelinka
21. čer 2017

@tynka07 no uvidíme další cyklus 🙂 a ty ještě uvidíš... dokud to fakt nedostaneš, není nic ztraceno 🙂

zak1991
21. čer 2017

@tynka07 Já kupovala tablety na internetu. Je to brané jako doplněk stravy, ne jako lék. 🙂

kacuch2
Odpověď byla odstraněná
tynka07
22. čer 2017

@malinkaelinka to je sice fakt, ale strašná bolest podbřišku, chutě a zácpa mi říkají své, co znám už xx let :D

@kacuch2 :O to jsou tablety jak žirafa :D to snad nejsem schopná pozřít :D
Ale juknu na to, kdyby bylo neco co by pomohlo :D

Jinak, možná to bude někoho zajímat :D ... bavili jsme se s mužem a říkal, že miminko chce, takže jdeme do toho i příště a příště ju hůůů :D

kacuch2
22. čer 2017

@tynka07 tak drzim palce!😇 Jooo jsou 😀Ale kloužou dobře do krčku:D

lucy0511
22. čer 2017

@kacuch2 když na to koukám a co sem si o tom přečetla tak to asi naordinuju sobě i drahé polovičce 🙂 🙂 🙂

tynka07
22. čer 2017

@lucy0511 Ja ivtaky rikam ze by se to hodilo oboum.
Ale co vedlejsi ucinly?? Zvysi se libido a aby pak neskocil na baby z prace :D travi tam vetsinu casu :D

lucy0511
22. čer 2017

@tynka07 tak toho já se nebojím ten můj dělá mezi samejma chlapama 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zak1991
22. čer 2017

Máme úplně stejné tablety. 🙂 Kdybys je nedokázala spolknout, jdou otevřít a prášek vyspat. 🙂

katkas75
22. čer 2017

@apple_tree no uvidíme 😀dnes musím uchvátit manžela dřív do postele!😉

mirii30
22. čer 2017

Ahoj holky, nevím co si myslet.. mám dva dny zpoždění a test negativní, zpoždění nikdy nemívám, vždy MS po 28 dnech. Tento měsíc jsem poprvé brala gynex. Nemáte někdo zkušenost, že by prodloužil cyklus? V podbřišku mě každou chvíli píchá a MS nikde.

janea823
22. čer 2017

@mirii30 užívala jsem Gynex, ale nikdy mi cyklus neprodloužil-maximálně srovnal na 28 dnů. Víš, kdy byla ovulace?

mirii30
22. čer 2017

@janea823 testy jsem si tenhle měsíc nedělala, ale kontrolovala čípek a ovulace mi přišla, že byla až nějaký 22 Dc. Minulý měsíc jsem ovulku testovala a byla pozitivní 14 a 15 Dc.

janea823
22. čer 2017

@mirii30 tak teoreticky je možné, že dochází k uhnizďování..takže test negativní. Případně zkusit citlivější test anebo počkat dva tři dny. Já tento měsíc měla ovulaci taky později-kolem 19DC. V pondělí jsem měla dostat MS a nic...v úterý jsem si dělala test a byl tam velmi slabý duch(bylo to 10 DPO).

tynka07
22. čer 2017

@lucy0511 😂 hele nikdy nevis 😂

@mirii30 jak pisou holky, chvilinku pockej a uvidis. A drzim palce, snadbto bude dobra zprava 🙂

tynka07
22. čer 2017

Tak zitra cekam MS. Jestli nedorazi, tak v sobotu rano (druhy den kez by neMS) si udelam test. A jestli tam ZASE nebude ta druha carka, tak mne asi odvezou. Normalne bych dneska uz spinila a zatim nic 🙏

janea823
22. čer 2017

@tynka07 držím palce! 🍀

janajens
22. čer 2017

@tynka07 drzim palecky 🍀

tynka07
22. čer 2017

@janea823 diky diky diky ...

Jedine co, tak abych to nemela lehky :( ... Vcera mel svagr vaznou autonehodu a je na pokraji smrti a u nas v rodine se docela drzi zivot x smrt, nebo uraz atd... docela na psychiku ted :(

katkas75
22. čer 2017

@tynka07 jsem úplně napjatá,jak dopadneš! 😀Snad dobře 😉

zak1991
22. čer 2017

@tynka07 Držím pěsti. 🙂

sylvusska
23. čer 2017

@tynka07 jeee, tak hlavne at mrska nechodi. Drzim palecky 😊

Strana