Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj děvčata tak se taky přidávám do debaty. Dnes jsem 26DC a už pár dní po ovu jsem cítila tlaky v podbřišku jako před MS ty jsou pořád a párkrát se mi spustila krev z nosu ikdyž se mi to normálně nestává vůbec. Do toho mně trošku poboliva prsa a k večeru mi asi 2x bylo zle. Snažíme se s manželem už přes 3 roky tak bych už byla štěstím bez sebe kdyby se to konečně povedlo.... V úterý bych měla dostat MS ale nevím nevím... Je to si fakt o psychice... Testy dřív než týden od snad vynechání ms dělat nechci.. vždy jsem dělala a byla pak strašně moc zklamaná.z toho že byl test sněhobílý...
@tynka07 u nás je to stejné.. taky je to život za život... A taky se toho trošku design protože ve středu umřel švagr od tchýně který měl rakovinu... Na jednu stranu se těším že test bude konečně pozitivní a na druhou je to teď zvláštní....
Teď jsme byli s holkou u Dr :( silnější zánět středního ucha :( tak sem byla v lékárně a koupila další dva testy :D ale stále radši 10 :D ... Ale ty stále bolesti břicha nvm nvm 🙂
Jak jste dopadli po včerejší hodnocení bouřkách??
@maukiiii agojky 🙂 , děláš to asi dobře. Než aby byl člověk pořád zklamany, tak je lepší počkat na tu ms. Jako příznaky to vypadá, tak spousty 🍀 . Já právě druhý den po ovulaci taky zvracela, pak bolesti prsou. Jenže vždy jen par dní a bylo to. A testy stále negativní, proto taky čekám na MS. A cekas až týden po vynechání? :Ó , tak to asi nedám :D ale chápu.
To musí být těžké, 3 roky. A pomáhate si nějak? Testy atd?
Jinak s tím život za život je to dost těžké. Bylo to takhle už u prarodičů. Strašně si přeji aby byl v pořádku. A bohužel se to zhoršuje:( ... Ale chápu tu tvou ,,radost,, že špatné zprávy
@tynka07 no je to už na psychiku hodně náročné... Každý měsíc brečím pak zase kontroly u gynekologa v ivf ve Zlíně aby mi kontroloval kdy bude ovulka pregnyl na pojištění zase naplánovat styk a zase čekat a takhle pořád dokola...
No ono je to smíšený pocit.. z jedné strany radost ze by to snad mohlo vyjít a z druhé strany zase je to blbé takhle uvažovat když vím že se stala taková tragédie...
@maukiiii :( teda ... sestra tohle kdysi měla taky, hlavně přišla o jeden vaječník, takže opět o 50% menší šance. Zkoušeli to asi jako vy. Od 27 do třiceti. Různé testy, kontroly, atd atd... pak se na to už vykašlala s tím, že prostě ze shora jim není dáno a nebudou to takhle řešit.
No a ten měsíc prostě otěhotnila 🙂 ... jestli to dělá ta psychika, která se na to jen hodně upíná...
@maukiiii bohuzel no. Ona se na to vykaslala celkove. S tim ze proberou adopci. ... Jinak tusim, jak tezke to je :( moc drzim palecky at se v nestesti stane stesti.
@sylvusska ... Uz ses objednala na tu kontrilu?
@janajens a co ty??
@malinkaelinka a ty??? :D
Já absolutně nevim kolik DPO ale mam 10dní do ms🙏😄 poboliva občas posbřišek, picha na vajecnikach tak jsme zvedava 😄😄😄
@tynka07 dnesni tehu test mel uz dve stejne silne carky, chtela jsem jit k Dr. az ten 1. tyden v cervenci, ze se objednam, ale po telefonu mi rekla, ze maji 2 tydny dovolenou, takze tam jsou az od pulky cervence. Nakonec me sestricka presvedcila, at dojdu pristi patek rano, at necekam do pulky cervence. Kdyz by byl nekde nejaky problem, at to resime co nejdriv, tak tam pujdu v patek rano, to bych mela mit ukonceny 6.tt a uvidim, co UZ.
Holky, tak já prostě nevím :/ ... MS v nedohlednu, už mě ani nebolí podbřišek (teda tolik) ale čárka opět jen jedna :( ... kdyby to alespoň přišlo a já měla jistotu, že můžeme za chvíli začít znovu, ale když není :O :(
@mirii30 a jak to máš ty?? Už dorazila, nebo jsi také bez MS a bez druhé čárky??
Děvčata já sem včera navštívila nového gynekologa a byla sem mile překvapená žádný cpaní hormonama hned ve dveřích misto pozdravu 🙂 🙂 Dal mi čas do prosince ať se srovnám po tom mimoděložní a když to do ty doby nedopadne tak začne kolečko ultrazvuků atd Ještě mi doporučil inofolic ať popíjím 🙂 🙂 🙂 🙂
@tynka07 taky si říkám že ta změna byla potřeba před tím doktorka mě hned řekla že tomu dáme tři měsíce a když budu chtít nasadíme clostri.znovu tenhle se zeptal jak dlouho předtím sme se snažili a že rok je tak normální doba dal mi letáče se slovy zjistíme kdy máte mít prevenci a dame tomu čas. 🙂 🙂 🙂 🙂
Holky jak dlouho jste se snažili než jste řešili vyšetření a podobně.
@berushe14 ahoj my se snažili 2 a půl roku než jsem požádala mou gynekoložku ať zjistí kde je kámen úrazu. Ta mi dala žádanku do ivf ve Zlíně a od té doby už 7 měsíců mně mají v péči tam. 🙂
Myslím si že je to úplně akorát i doba.. já už byla na prášky že se to nedaří a chtěla jsem vědět jestli třeba nejsem neplodná...
Holky, nezapomeňte, že pokud se dlouho nedaří, popř. máte za sebou tři potraty, máte přes pojišťovnu nárok na lázně. Lázně jsou také ideální před léčbou v ivf centrech, jen bohužel lékaři o nich moc neinformují.
Tady můj článek, nedávno jsem se z lázní vrátila: https://www.modrykonik.cz/blog/lennus/article/jak-se-nenechat-odbyt-lekarem-9noy51/

To je snad horší, než čekání na slosování sportky :D ... Zari!m nic :D ... Ale hlava tomu fakt už přestala věřit :D ... Moc díky holky, vám tu oporu vrátím 🙂