Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak dneska klesla teplota ze by uhnizdovani 🙂
@janajens bud v klidu vypada to moc moc dobre😊🍀 verim ze mrcha neprijde... ja cekam ms 4.6 tak jsme zvedava.. vubec nevim kdy byla ovu a jestli vubec byla 😄😅 vcera dopoledne brutální bolest podbrisku/vaječníku normálně jsem su byla jistá ze mam asi cystu a odpoledne uz ani tuk.. tak co to bylo nevim... jsme zvedava jestli uz se povedlo ale myslim te ne😔
Holky,tak jsem myslela,že ovu byla včera,měla jsem desne bolesti,hlen taky,ale kvůli těm bolestem nepřicházel sex v úvahu... Dnes mám ještě teplotu pořád nízko,tak ovu třeba ještě nebyla.zkusíme večer😉
Clovek tu chvili neni a tady tolik prispevku :D Tak holky ja vcera nebo dnes ovulace a pred sebou to nesnesitelne cekani, jestli mrcha prijde nebo ne. Kamaradka mi vcera prinesla nejaky hnus, ze prej po tom hned otehotnelo nekolik jejich znamych. Jmenuje se to Napoj nebeske vily a je to nejaka cinska medicina, prasek, ktery se zalije horkou vodou a pije. Neznate to nekdo? Je to teda peklo, smrdi to jak spalene chlupy a jeste hur chutna, jsem si to prejmenovala na Napoj z vilych hoven (omlouvam se citlivejsim povaham). Az si rikam, ze je jasne, ze vsechny kamosky radej otehotnely nez pit tohle kazdy den :D

@tynka07 to me mrzi, ze se nechce carka objevit a mrska taky neni.