Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@9sarka doufejme ... Taky jsme prave rozjeli dalsi testovaci kolo :D
@darkwitch ou, teda to je hodne dlouha doba :( jak u prvniho, tak u druhyho. Cim, ze se to prvni zadarilo? Moc drzim palecky ;)
Holky, trochu POMOC ... Jak bych dle vas mela pocitat delku MS?? ... Dvadny mam slabe bolesti a spineni. Treti den se to rozjede na max i s bolesti. Dalsi 4dny to slabne a posledni den uz jen spineni. Pocitam to ze MS mam 5dni ... Nebo to je spatne a mam to pocitat cele, takze ms je 8dni? :O
@tynka07 já bych počítala celých 8 dní...
Ahojky.takze něco o mě,jednoho raubire už doma máme a teď by jsme mu rádi pořídili sestřičku 😍 😁 snažíme se teprve první měsíc,včera jsem měla ovulaci tak uvidíme za 14 dní 😊 všem moc držím palce!
Ahoj holky s přítelem se snažíme o Mimi byli jsme na vyšetření mě prohlédli reflexní tekutinou jemu testovali sperma bylo to minuli měsíc předevčírem jsem měla dostat měsíčky měla jsem typický příznaky bolest prsou nálada ale jedna věc byla silnější bolest v kříži jsem trochu nachlazená tak nevím jestli to není s toho ale první den jsem začla špinit spíše hnědá barva trvalo to fakt jeden den a hned to skončí těš je negativní nevíte co to může znamenat jestli mám naději že se to povedlo nebo jen plašim dík za info ..😉😉
@fiserovaveronika ahojky, jindy bych ti řekla, šance je velká, po tomto měsíci co jsem měla to samé jsem dost cynická a max jen počkej jestli se to nerozjede.
K tomu tento měsíc tu nás má více zpoždění a nemoc k tomu může i přidat :/
@darkwitch to je drsný :( tak to tfuj tfuj tfuj ať se zavede... v jaké jsi teď fázi cyklu??
Holky, dnes mam 5 den zpozdeni, ve stredu jsem si delala test, kde carka vysla, sice slabsi, ale prikladam to tomu,ze jsem mela teprve 1 den zpozdeni. Ale dnes me skoro prestaly bolet prsa, koupila jsem si digitalni test Clearblue, ale mam strasny strach si ho udelat....Mam pocit, ze si po tom vsem zklamani ani nepripoustim,ze by se zadarilo, ze se ani tehotne proste necitim..Mam trochu obavy si ty pekny pocity pripustit...Ach jo :-/
@1306 mrkla jsem...myslim si, že pokud jeste MS nedorazila a ani žádné příznaky tomu nenasvedcuji, tak by to mohlo klapnout 😉 mě taky ne kazdy den boli prsa..sem tam trosku poboliva v podbříšku, ale nic extra. Já teda objevila slabého ducha 19.6.(to jsem mela termín MS) a pak jsem jeste parkrat testla, ale abych se nestresovala, že treba malo sílí, jsem toho nechala. Držím palce!🍀
@janea823 Asi toho taky necham, akorat je to na palici, proste pockam do utery, to bude tyden od MS, udelam si test a uvidim. Zvetsene dvorce bradavek mam teda porad, pokud mi zrovna neni zima 😀 ale ta citlovost bradavek se meni..Jeste me boli v krizi a na pleti mam osklivy bolaky,ale problemovou plet mam odjakziva, takze to neni smerodatny..no uvidim v utery, to uz by melo byt jasne..Ale dekuju za odpoved..
To snazeni o miminko je skoro az veda 😃. Priznavam, ze jsem si to predstavoval snadneji nez je se budeme muset 4 mesice snazit a stale nic. Ted teda 5 den zpozdena ms ale ted me chytla bolest bricha takze so rana se dostavi 😑. Myslim ze mi inofolic rozhazel cyklus. Uz nevim zda to brat... asi si dam pres leto pauzu pokusim se vypnout budu sportovat a treba se pak zadari 😊
@barcaaaaaa A test sis delala?Zadna carka?
@1306 dnes rano sem test delala a nic 😔. Jen se mi udelal ekzem na ruce, boli prsa a dnes teda i krece v brise. Rikam si zda mi to neudelal ten inofolic
@barcaaaaaa To je mi divný, já po dlouhé době začala něco na podporu brát a na doporučení kamarádek jsem sáhla právě po Inofolicu a dobrala jsem jedno a půl balení (na doporučení jsem užívala 2x denně) a minulý týden měla ms přijít a nepřišla, na testu duch a dnes už je to na digitálním 2-3 týden...Tak si říkám, že mi třeba pomohl..

@tynka07 jasne ze ano