icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janapuma
24. říj 2017

@fanunka já tomu tento měsíc vůbec nevěřila grag uskákaný ale prostě mi to nedalo a testla jsem jako každý měsíc. 🙂 Taky se dočkáš, na každou to miminko čeká. 🙂

fanunka
24. říj 2017

@janapuma tak nám ho sem dej ten tvůj těhotenský graf

janapuma
24. říj 2017
janapuma
24. říj 2017

Holky kdy jste dělali digitální test? 🙂 A fakt to tam nezůstane a zmízi to?

karolly
24. říj 2017

@janapuma Já dělala asi 14DPO. A zmizí asi za dva dny cca. Až se vybije baterka 🙂

katmir
24. říj 2017

@janapuma jo jo,zmizi cca 24 hod. Jedine vyfotit.

katmir
24. říj 2017

@fanunka neboj,porad jsem tu ja. 🙂
Ale holky je to super. Prskejte tehu bacilky.
Jsem zvedava,kdy ms prijde. Ma prijit zitra.

janapuma
24. říj 2017

@karolly
@katmir
To je pěkně blbé, drahý je a tak krátce vydrží... Určitě ho vyfotím teda.

brokovich
24. říj 2017

@katmir A já. Tomu duchu neverim ani za mak. MS by mela dorazit zitra. Cipek nizko a tvrdy, to asi taky nic moc. Takže, at prskaj poradne. 😀

kockakacka
24. říj 2017

@fanunka taky si rikam..vsichni sem přijdou, mesic tu pobudou, max dva a jdou :(

janapuma
24. říj 2017

@kockakacka ano já tu jsem 2 měsíce ale snažíme se už dlouho, jen teď jsem to začala řešit zde s vámi. Holky já bych vám to moc přála. Třeba se to u tebe pohne tím vyšetřením.

alice777888
24. říj 2017

holky já měřila poslední 3 měsíce teplotu a tenhle to snad vyšlo ... zde můj graf (je tam pokles při nidaci až 10 dpo a bylo i špinění-růžový hlen), tak snad to vyjde .... a všem ostatním držím palce ať další cyklus bude úspěšný, já prožila před 2 měsíci biochemko, tak snad budu mít teď štěstí víc :-/

fanunka
24. říj 2017

@janapuma hmm normalni graf nooo niz zvlastniho a pritom je jedinecny

alice777888
24. říj 2017

mě přijde po tom co jsme na netu pročetla a prohlídla, že pomalu i sebedivočejší graf se prostě může nakonec zvrhnout v těhotenský 😀 naopak, ten co vypadá jako jasně těhotenský, být nemusí :-O

kachnicky
24. říj 2017

Holky co našli // a mají termín v červenci, založila jsem na FB tajnou skupinku. určitě se chci přidat i tady na MK, ale obávám se že by se mé druhé těhotenství provalilo mezi mé přátele moc brzo... Tak zda tu je někdo kdo by chtěl přidat. tak mi pošlete soukromou zpravu ❤ PS: pokud je to tu nevhodné tak to smažu 🙂

aklin
24. říj 2017

@kockakacka nejsi sama. Tady jsem od pocatku zalozeni skupiny. Celkem 7 m se snazime. Mam tuseni ze do konce roku nic nebude. Pan doktor me posle na vycisteni delohy, coz je kyretaz? Asi budeme muset dodrzet dva cykly. Kdyby to slo tak ten jeden cyklus.

ifetka84
24. říj 2017

Holky, všem gratuluji //, je to paráda. Mám dotaz. Tento cyklus jsem začala užívat Drmek, mám ho nějak vysadit před očekávanou MS, nebo se užívá bez přestávky?

kristyn.g
24. říj 2017

@ifetka84 já ho užívala od půlky měsíce do půlky měsíce... jak mi dr řekla že se mi rozběhla ovulace tak jsem ho teď vysadila a čekám na výsledek...

kockakacka
24. říj 2017

@janapuma ja se omlouvam, na me to vcera z ničeho nic strasne spadlo. Cely mesic jsem to neresila, mam 3 dny do ms a najednou to na me tak spadlo..jeste vcera manželova kolegyně z prace porodila a on mi to tak rozkosne oznamoval, ze jsem to vcera nedala. Je mi to lito, ze me to vzalo

kockakacka
24. říj 2017

Ty jo, tak to neznám. No, my se snazime pul roku a očividně mi asi spatne dozrávají vajíčka, cz doktor rikal, ze se. Da nejak spravit...ctvrtek asi nedospim, jak jsem zvedava na vysledky @aklin

elwe
24. říj 2017

@brokovich já ho tam vidím 🙂 Jsem zvědavá, co z toho bude

janapuma
24. říj 2017

@kockakacka nic se neděje 😊 to ta PMS. Já naštěstí v okolí nikoho těhotneho neměla, vlastně na Velikonoce nám bratr oznámil že budou mit druhé. Tak to mě tak pichlo u srdce že jim se zadařilo a my pořád nic. Budu na tebe myslet.❤

kristyn.g
24. říj 2017

@janapuma jo čekám kdy brácha tak s tím přijde.. si říkám že budou snad všichni mít mimi dířv než my, ne že by to byla nějaká soutěž tedy...

janajens
24. říj 2017

@janapuma ja delala pet dni pred ms a zmizi za 24h

anetabr
24. říj 2017

Holky prosím, nemáte některá z Vás zkušenost s takovým výsledkem ovulačních testů? Dle mého názoru ovulace vůbec neproběhla a ještě mě znervózňuje ta druhá čárka na všech testech 😏

brokovich
24. říj 2017

@anetabr podle me byl pozitivni test 21 DC, takze ovulace probehla do cca 36 hodin od te doby. Druha carka je kontrolni, ukazuje, ze test je v poradku.

anetabr
24. říj 2017

@brokovich ano, to vím, že druhá čárka ukazuje, zda je test funkční, ale ta první čárka by měla být na testu pouze před ovulací a ne celý cyklus ne? Teda alespoň tak jsem to do teď chápala. A taky jsem někde právě četla, ze pozitivní test je ten, u kterého je první čárka stejně silná ne-li silnější než ta kontrolní 😊 Ale každopádně děkuji za názor. Víc hlav víc ví 😊

brokovich
24. říj 2017

@anetabr uz chapu, co myslis. Ale jedina carka, ktera je cca stejne silna jako ta kontrolni mi prave prijde ta z 21 dc. Pokud neni stejne silna, je test negativni. Ty nemas cely cyklus stejne silne carky jako je ta kontrolni. Vyfotim ti moje testy.

brokovich
24. říj 2017

@anetabr Vsude je ta druha carka, ale v jeden okamzik je stejne silna resp. i silnejsi nez ta kontrolni, to je pozitivni ovutest.

anetabr
24. říj 2017

@brokovich jojo, to já chápu, jak má vypadat pozitivní test, minulý měsíc jsem ho taky měla, jen me zarazilo to, že každý den mám tu první čárku poměrně dost silnou, ale tak to je asi normální. A tak když koukám na Tvé testy, je tam krásně vidět, že když nevychytáš tu správnou dobu, úplně pozitivní být ani nemusí. Opravdu tam hraje roli i pár hodin, viď? 😉

Strana