Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kacasa kezby, dekuju moc..jsem to v praci orvala
@kockakacka verim ze to pak bude v pohode
@kockakacka 🙂 🙂 to jsi mě rozesmála 🙂 bodejď proč z toho neštěstí aspoň někdy něco nevytěžit 🙂
@fanunka je to dost a na dlouho no... gynekoložka mi řekla že to prý prokrvuje tu oblast a podporuje tím tu ovulaci
@kockakacka tak hodně štěstí ať se to podaří vyřešit! chápu brečení, já taky brečela když mi dr řekla že nemám ovulaci
Ahoj holky, tak u me ani tento mesic nebyl uspesny, zacinam spinit tak za dva tri dny je tu ms jak na koni, doufam ze az se rozjede konecne me prestanou bolet prsa, protoze tehle mesic se nejak ozyvaji...
@kockakacka a jeste to dole mas zvysene..to je co?
@kacasa to vubec netuším, o tom sestřička nic nerikala... 🤔
@kockakacka jo,musis vedet jak na ne. Super
O Prolaktinu se to vi,ale ten se stitnou zlazou nema nic spolecneho. Stitnici mas o.k.,jen byvh si nechala dodelat jeste protilatky na stitnici. Ty byvaji dost casto pozitivni.
@katmir aha, takže co ted? Na te end..mi muzou dat léky na ten prolaktin nebo ne?
@kockakacka to uplne nevim,delam pediatrii,ale endokrinologie je od hormonu,tak bych ocekavala,ze 🙂jo.
Potrebuji poradit. Mam problem s ms. Jde o to, ze od minuleho tydne jsem zacala spinit?, vicemene slo o krvaceni, ktereho bylo nejvice v dopoledne a k veceru. V nedeli mi zacala skutecna ms, problem je v tom, ze mi trva 5 dni a vubec neslabne. Jsem unavena a slaba. Premyslim, ze bych zasla na gyndu jako akutni pripad, ale zase nechci byt herecka, kterou pichne a hned bezi k doktorovi.
Jeste k te ms. Taky ze me porad vypadavaji velke kusy.
Bala jsem se toho jak to bude rano, ale je to na dobre ceste. Telo si dalo rict. Za posledni mesice jsem takovou mrchu jeste nemela.
@kockakacka já neměla ovulaci ani ms, poslali mě na endokrinologii, tam zjistili sníženou funkci štítné žlázy. Nasadili mi léky a 3 měsíce oddych od snažení, dokud léky nezaberou a tělo se nedá trochu do normálu. Ty 3 měsíce uběhly jako voda a já měla po 8 měsících ovulaci, sice 29 den cyklu, protože mám šílených 45 dny cyklus... ale měla jsem ji 🙂 takže, ty léky jen pomohou 🙂
holky poradíte mi jak nebýt ve stresu a nervech při tom čekání jestli to vyšlo, nebo ideálně jak na to nemyslet a nekoukat každý den do kalendáře? jsem 18DC a 6DPO Beztak to asi nevyjde a budu brečet
Holky, přihlásila jsem se na kurz hormonální jógy...kdyz vidim ty cviky, tak mi to dává smysl...
https://www.youtube.com/watch?v=fcDt2txvZLs @
@marketaaaaa ja naštěstí ovulaci mam, vim to dle měření BT, tak uvidim co mi řeknou v pondeli... 🙂
@kockakacka tedy to je akrobacie 😀
tak holky teď jsem byla u dr. na preventivní prohlídce jsem 11DC (normálně mívám ovulaci 14DC dle BT a ovutestu) a dr mi řekla že pravděpodobně bude dnes ovulace i mě ráno dost bolel levý vaječník.... ty bláho dyť já jsem s tím nepočítala, co to je? měla jsem v plánu, že ovulační testy začnu dělat až ode dneška :( nicméně jsem jeden teď počůrala a nic je tam hooodně slabá čárka
No to uvidim zitra dle BT 🙂 zda ovu byla dnes nebo bude treba az zitra... a hlavne jsem na den ovu objednana do CARU na pondeli... to jsem zvedava co mi tam reknou.... kazdopadne tam pujdu asi zbytecne..

@kockakacka moje kamaradka nemohla otehotnet..srovnali ji stitnou zlazu lekama..a sup..byla tehotna okamzite..drzim palce