Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Držím vám moc pěsti. Je těžké říct nemyslete na to ale snažte se něco dělat, zabavit se...Nevím, jestli to pomůže k otěhotnění ale na psychiku určitě. Přiznám se, že čím víc tu sedím, tím víc mi to v hlavě šrotuje 🙂 Jsem ráda, že jsem to sem mohla napsat ale je to těžce návykové 😀, nejraději bych tu teď proseděla celý den 😀
Holky já dneska 28 DC, menzes zatím nikde... ale minule to bylo tuším po 30 dnech, předtím 26 dní... hmm tak čekám, na další test nemám ani chuť... teď budu až do čtvrtka mimo civilizaci (na stavbě), takže kdyby nedorazila, udělám test v pátek ráno...
@petronelle ty uz muzes :D jen cti a koukej. Ja ted lezim, Ellie spi a ctu si Vse o materstvi. Knizku jsem si cetla, kdyz sem cekala malou 🙂 tak relaxuju takhle. Za dva dny se vracim donprace, tak budu mit casu vic jak dost.
@malinkaelinka drzim palecky, at to vyjde. Zatim bych taky neresila, jen na sebe dej pozor, at nebranis uhnizdeni ;) a doufam ze do tri dnu nam ukazes || 🙂
@slayc takze taky ten konec mesice :D ... Ja ovulovala nejak mezi 14. - 16. Vsechny tri dny se mi deoo totez :D takze netusim. Tak ted jen vydrzetba tise doufat.
@janajens ja si myslim ze to mozne je. Sice je ta lutealni faze o neco kratsi, ale porad je to vic jak 10dni , tak snad to stihne 🙂
@tynka07 Dneska jsem doma se psem, než pojedeme na veterinu na takový lehčí zákrok a už se koušu nudou... Na zítra si musím vymyslet nějakou zábavu, jinak se zblázním 😀. Mám teď volno, to se mám 😀
@tynka07 naštěstí už děláme vnitřky, budu jen dělat izolaci a nahazovat omítky, takže žádná těžká práce 🙂 🙂 no v pátek dám vědět, pokud to do té doby nedostanu...
@janajens mas tam vice jak 10 dni, tak bych se toho nebala 🙂
@tynka07 no, ja mela pozitivni ovu test ve stredu vecer, pak jeste ve čtvrtek rano. Dopoledne me zacalo pichat v podbrisku a později odpoledne to preslo + uz byl negativni ovu test.. takze si myslim, ze jistojiste to bylo ve ctvrtek. MS cekam 27.7, tak uvidíme, nechavam to ted byt a testy budu resit az když to pripadne nedostanu 🙂
@petronelle jen uzivej 🙂 po te dobe si to zaslouzis. A co na to partner???
@slayc tak uvidime holky. Dobry, ze to tady vedeme tak nejak na stejno :D
@janajens nikde neni psany, ze uhnizdeni musi byt az 10.den ale i driv. A myslim si, ze telo se dokaze jakkoliv prizpusobit. I ta MS diky tomu muze dorazit dele.
@malinkaelinka myslim na tebe 🙂 a vazne opatrne ;)
Jinak holky, takova otazecka :D co z tohp je pravda, nebo jak to spolu souvisi??
1.varianta: tehotenstvi se bere od 1DC. Stari plodu (ditete) se pocita od zacatku tretiho tydne =15DC. Takze kdyz jsi v 8tt, tak plod ma 6tydnu.
2.varianta: tehotenstvi se bere od poceti, tzn od oplodneni= den ovulace (max den po O)
A ted babo rad co je spravne. Kdyz to vezmu momentalne dle mne, tak jsem dnes 21.DC. Kdyz vezmu stred, tak 15.jsem mela ovu, coz bylo 19DC. Podle varianty 1 bych zitra zacala ctvrty tyden (3+1tt) a znamenalo by to ze plod ma 1+1. Ale to neni mozny, kdyz ma dva dny. A tim padem mi nevychazi i druha moznost.
Tak jak to je?? :D
Ehm, to mate, aby jste se treba nenudili :D
@tynka07 Manzel to bere pragmaticky. Spis chce at jsem vklidu do prvni kontroly at vime ze je vse okay. Pry je jasne, ze kdyz tak dlouho cekame a jsme vporadku, ze to prijde.... Ja uz si tak uplne jista nebyla
@darkwitch no juhuuu, to by slo. Takze hlavni je ta varianta kdy je dulezita ovulka. Ja sem si to myslela. U prvniho tehu jsem mela rozdil 8 dni. Ale treba gyndar mi to delal dle uz. Ja sem nemela tuseni o 1DC. Rekla jsem mu, ze vim jiste den souloze. Spali jsme spolu jen jednou za dva mesice :D hold problemy nadelali sve. Ale nebral to v pptaz. Kdyz sem byla na uz v 32tt tak se mu to nezdalo, znovu jsem mu rekla o datu poceti a to uz souhlasilo. Ale byl tam rozdil tech osmi dni. Ale takze pocitat takto, parada.
@tynka07 Tak to jste husti, ze se vam zadarilo z jedineho sexu za dva mesice :D Nekdy opravdu staci malo 🙂
Dobré ránko holky, chci se vám všem po prvotním šoku pochlubit. Snažit jsme se začali na začátku roku, minulý měsíc jsem začala s ovu testy, pít kontryhel a začali jsme používat conceive gel. Tento měsíc jsem k tomu přidala i maliník a dnes, den očekávané MS na mě kouklo tohle. Třepu se a brečím už asi dvacet minut😉
@apple_tree no meli jsme pred tim dost krusne obdobi. Rozhadali jsme se a odstehovali od sebe. Po mesici jsme zjistili ze bez sebe byt nemuzeme a na tu pocest jsme se pomilovali. Pak byl problem s tim, ze to neslo u mne a ani u nej a cekali jsme na novy spolecny bytecek 🙂 .
Takze docela klika 🙂 a vazne to bylo jako znameni z vrsku, ze mame byt jako rodina 🙂 . A byla to nejvetsi pravda 🙂 (a snad i bude :D )
@badyr tez potichu gratuluji. At je carka silnejsi a vse s obemi v poradku 🙂
@badyr cheche, ja to zazila vcera. Uplne vim jak se citis 😀 To je mazec ze? 🙂 Gratuluji 😉
@darkwitch @tynka07 @janajens @petronelle : moc vám holky všem dekuji. Vstřebávám stále ten šok 🙂 @petronelle : máš pravdu, je to mazec a zrovna tohle byl měsíc, kdy jsem si říkala, že to určitě nevyjde, protože bylo málo času. Jsem v totálním "pocitovém rauši" 🙂

@janajens asi tak asi tak :D ... já jen čekám až do konce měsíce :D 30. má mrcha dorazit. Tak tteď se jen soustředit na pěkné věci a moc se tím nezabývat 🙂 a nic nehledat, neřešit 🙂 Držím pěsti