Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak dnesni TT je jednozncne negativni a to je 13-14DPO,takze opravdu to nevyslo.Timto se loucim a preju vsem krasne a hlavně plodné vánoce. Nejak mne to vecne doufani zacalo deptat tak si potrebuju udelat pauzu 🙂
Tehu test neg.
@kaitinka to mne mrzí, ale vážně vůbec ale vůbec neřeš příznaky... to tělo ti je dává na vyžádání. Vůbec to neřeš.
Sama jsem tohle z hlavy vypustila, takže jsem sice příznaky měla, ale vůbec jsem jim nevěnovala pozornost a spíše k nim dávala racionální vysvětlení (únava tím počasím, bolest v podbřišku protože se blíží MS atd). Jo takže až zpětně jsem zjistila, že to příznaky byly, ale fakt nejsou tak podstatné.
Neradím přímo na to nemyslet, to mi nepomohlo, myslela jsem na to normálně a možná i víc se soustředila, aby bylo vše správně. Ale fakt ty příznaky, ať se přemlouváš jakkoliv, že to v hlavě nemáš, tak prostě máš :(
Držím palečky a teď se už určitě zavede a zkus měřit a sledovat
Ahojky zlatíčka, tak jak se snaží?? Sem tam vás sleduju, když je čas a uvidíte, miláčci čekají na to, že vám budou úžasným dárečkem pod stromeček. Takže vše schovat a vytáhnout 24.12. a určitě tam budete mít krásné //
Jinak na rychlo od nás 🙂 ve středu jsme byli na kontrole (dle ovu 5+4) a byla zatím vidět jen 8cm dutinka, ale je tam. Už se staví domeček 🙂
Tak jen čekám na 4.12. kdy doufám, že už uvidím i drobečka a srdíčko 🙂
Moc na Vás myslím holky
Holky, jaké bylinky pijete po ovulaci? 🙂
Holky, tak ani já tento měsíc nic nového ☹ začíná mě bolet břicho, vypadá to, že se mi rozjíždí MS ☹ test jsem si ještě nedělala, chtěla jsem počkat do rána - MS mám mít cca až zítra pozítří, tak uvidíme ☹ ach jo
@tynka07 po dlooouhe době jsem nakoukla a co to vidím? Povedlo se!!! Moooc gratuluju a přeju ti, ať se všechno dobře vyvíjí 🙂
Ahojte, prodelala jsem revizi 17.10. Mesic po to jsem zkusila ovu testy.. vypadalo to na ovu 18.11. Vzdy po ovu mi carky zmizely, ale ted tam zustaly. Mozna zachycuji zbytkove hcg.. avsak vcera opet carka zesilila.. mela bych byt cca 10dpo, boli me bricho trochu tt negativni dnes.. ale je na nej jeste brzy. Jsem z toho jelen
Ahoj děvčata tak sem zjistila že si budu muset dát od koníka oddech a začit si čistit hlavu jinak se asi zblázním. 🙂 🙂 🙂

Ahoj holky, třeba někomu pomůže moje zkušenost. Mě se ukázal duch na těhu testu 5 dní před MS, používala jsem jen ty obyčejný testy za pár korun a protože jsem někde četla, že těhu ukáže i ovu test a v té době mi jich pár zbylo, tak jsem vyzkoušela a ejhle, byl pozitivní taky a dokonce ukázal těhu silněji. Ovu testy pak další dny vždy ukazovaly těhotenství silněji, než testy těhotenské. Tak hodně úspěchů 🙂