icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

karin1712
28. lis 2017

@lucy0511 dej si oddych. Mě to pomohlo. Tento mesic jsem tu byla asi jen třikrát a ejhle //.

darkwitch
28. lis 2017

Tak to vás snad taky na chvíli opustim 🙂 i kdyz mi to asi nepomuze 😀 me pomůže jen zázrak 😀

dasa.77
28. lis 2017

@tynka07 Tak já se cítím k prasknutí každý večer. To jsem kolikrát tak nafouklá,že bříško pod prsama mám větší než ten zbytek a úplně tvrdé.
Jinak musím hodně odpočívat,střídat polohy a jak ležení,tak chození. Sedět minimálně,to mi opravdu po chvilce vadí a začne mě bolet celý spodek. Už takhle jedu 2 týdny a opravdu to pomohlo,obrovský rozdíl,jak se cítím.Tak snad vydříme pomalu až do termínu.😉n Jinak pupík fotím momentálně co dva týdny pro srovnání,ale vždy dopoledne.Pak opravdu záleží,co během dne sním,tak by to nebylo srovnatelné. A tady je 😝

dasa.77
28. lis 2017

@kacasa Ahoj, 1,39 je na nové těhu málo,aby na testu byla taková čárka. Vím,bylo to po limitu,navíc jsi do testovací zóny "zasahovala". Já bych udělala za 2 dny znovu test a u doktora nic neříkala. Pokud je to nové těhotenství,tak to stejně neuvidí. A než poslouchat kázání,jak špatně to může dopadnout.... pro svůj klid bych mlčela a nechala se překvapit. Já jsem otěhotněla hned další cyklus a to ještě po vyvolané MS agolutinem, protože sama nepřišla.Jen s tím rozdílem,že já nemusela podstoupit revizi. Ale i po ní holky v pořádku donosily.😉 Tak držím palce,ať se drží

kacasa
28. lis 2017

@dasa.77 diky za info..asi mas pravdu..to hcg bylo mereno v patek z krve..testy dnes..takze by ev. mohlo byt vyssi.
Prave bych se chtela usetrit te vyvolavacky apod.
tak nevim, zda mam byt uprimna, nebo radeji mlcet..ale zas bych otestovala doktora .-) zmenila jsem ho, kvuli nepsokojenosti s puvodnim..a zatim se prave tvari vyborne

fanunka
28. lis 2017

@dasa.77 juuuu dyt to vubec meni bricho to uz mem vetsi kdyz se najim 🙂 a to nejsem tehotna

dasa.77
28. lis 2017

@kacasa Ušetřit se vyvolávačky - tak doktor Ti ji nemusí chtít dát už teď. Každý radši počká minimálně těch 30 dní po dočištění,zda cyklus naskočí sám.Ale u mě se nic nedělo,sliznice byla tak nízká,že z toho by MS nepřišla ani do vánoc 😅
Pokud už by usoudil,že je čas i u Tebe,tak se tomu nebraň. Případnému těhotenství to neublíží,naopak.Maximálně,kdyby to bylo jen zbytkové hCG,tak se ti uspíší cyklus a tím i další možné snažení. 😉 Pro jednou bych to nechala na něm. A právě proto,že je to nový doktor,tím si ho otestuješ,jak dobrý je. Za mě prostě MLČET!

dasa.77
28. lis 2017

@fanunka Ano,ale takhle to právě nevypadá celý den,ale jen do doby,než se najím . Nafukuji se během dne, podle toho,co dobrého sním.😂 Ráno stačí banán,během dne něco kde je česnek,nebo cibule,vejce..... a večer jsem jak špatně nahuštěný kopačák. Do rána částečně splasknu,záleží,jak vydatné to bylo 😅

kacasa
28. lis 2017

Nevydrzela jsem a zkusila ted v poledne.. v limitu do 3 min oba

dasa.77
28. lis 2017

@kacasa Tak to držím palce. Pokud máš stejné,zkus je i zítra V POLEDNE. Tak uvidíš,zda čárka sílí.

luuucatko
28. lis 2017

Holky , tak příteli se hodně zlepšilo spermio po Eregme aktuálně. Nicméně partnerovi trochu habruje pry pocet.. Vyšlo mu 13 mil. z toho 6 mil živých..co myslite? Nemam moc predstavu.. Tak by me zajímaly vase zkušenosti..🙂

tynka07
28. lis 2017

@pavlina30 já neříkám, že mám těhu břicho :D ale prostě že roste. Nafoukla jsem se před MS, ta nedorazila a břicho zůstalo. Díky nevolnostem mám přes 4kg dole, ale s břichem sem začínala pod 98cm a mám už přes 105 :D
Ale třeba kamarádka taky říkala, že při druhým ji začalo růst prostě strašně rychle, jak to má vytahaný :D Ale k tomu takhle to vypadá fakt hodně, z dálky vypadá menší :D
@malinkaelinka Mooooc děkuju 🙂 a co vy???
@kacasa Teda, tak teď nevím jestli gratulovat, nebo ne?? :O a může z toho být nějaký problém??

tynka07
28. lis 2017

@dasa.77 a @pavlina30
Já v neděli měla břicho takto ... na tý fotce doopravdy vypadá velký, to mi ani nedošlo :D mě se líbilo, že tam je ta fotka :D prostě vzpomínkovka :D

kacasa
28. lis 2017

@tynka07 no..tezko rict prave..uvidime

baraskaska
28. lis 2017

@tynka07 jojo roste rychleji prý ale ne dřív než v tom třetím měsíci si myslim, píšou že za to můžou povolené břišní svalstvo z prvního těhotenství. No jo no hold mít dítě udělá pořádnou paseku na ženský 😀 já jsem ve 14 týdnu a jediný co na sobě vidím jsou špeky 😂

90bobisek90
28. lis 2017

Holky,20DC jsem mela progesterol 157. Vice zjistim od dr. zitra. ALE,jsem napjata jak ksandy,nevite,jestli je to dobre nebo spatne? :D Dekuji

pavlina30
28. lis 2017

@tynka07 No na fotce vypadáte jak ve čtvrtém měsíci proto mě zarazilo že jste teprve 7tt 😀 Já u prvního dítka (syn) na začátku strašně přibrala a to mi prosím bylo zle že jsem ani jíst nemohla. Ve třetím měsíci jsem vypadala tak na pátý 😀 Rodila jsem předčasně v 32tt a nahoře jsem měla 20kg.Tak přeji aby jste nepribrala tak moc 😉

malinkaelinka
28. lis 2017

@tynka07 my jsme se na na vyprdli 🙂 přijali mě na velmi zajímavé místo, tak jsme začali prerusovat a dítě jsme prostě odsunuli na neurčito. Když to neslo hned, tak na to kašlem, po žádných vysetrenich chodit nehodláme. Mrzí nás to, oba, ale prostě to tak je a je plno jiných projektů, které máme rozjeté a rozplanovane 🙂

tynka07
28. lis 2017

@baraskaska 😂😂 kazdej tomu rikame jinak :D taky to mam prorostle tukem 😂 ale pod nim to je fakt napomak tvrdsi.
Jinak to moc nehrotim 😂 tak mam pupek no. Snad je tam jen jedno 😂 to by byla dobra cara pres rozpocet 😂 ale do ted sem to nejak extra neresila 😂
S bubnem skoncime vsechny tak jako tak
@pavlina30 ja sem u holky na zacatku jen ..obtloustla,, jak kdybych se prejedla a dlooouho nic. Na konci pateho m.mi bricho zacalo strasne rust az do konce. Taky mne dost zarazilo (,teda az po pripomonce, pac mi to asi ani nedochazelo 😂) ze mam fakt velky bricho na tak malej tt 🙉🙊. Njn, ale stava se no, treba se to ted zastavi a zacne az buh vi kdy 🙂
A jinak tady na MK jedem na tykacku, jestli nevadi 🙂
Prijdu si pak stara 😂 a je mi ,,jen,, 25 😂😂
@malinkaelinka taky moznost 🙂 ale porad tomu nechavate volnost?? Nebo jste to utipli uplne??

baraskaska
28. lis 2017

@tynka07 jojo ale tak když tomu pupíčku trošku pomůžu tak už vypadá jak těhotenskej 😀 Svatá pravda stejně všichni skončíme s tím velkým bubnem 😂

tynka07
28. lis 2017

@baraskaska presne a je jedno jestli mas ted takovej ci makovej 😁
Jinak ja se snazim stahovat 😂 pac mne to strasne vsude kde nema prpzrazuje 😂

baraskaska
28. lis 2017

@tynka07 Furt je jednodušší zakrejt břicho, řekneš že máš zaražený prdy, ale když ti vyskočej o 2 čísla prsa tak to se opravdu hodně těžko skrejvá 😀

malinkaelinka
28. lis 2017

@tynka07 no začali jsme prerusovat 🙂

tynka07
29. lis 2017

@baraskaska to asi jo, ale mi zarazeny prdy mesic v kuse 😂Muzu akorat cekat, ze mi nekdo koupi projimadlo 😂

tynka07
29. lis 2017

@malinkaelinka tteba na to nebyla spravna doba a teprve prijde. Lreji vam spousty stesti a miminko si k vam rozhodne cestu najde ❤

tynka07
29. lis 2017

@pavlina30 jo a v 32tt 20kg taky dobry. U holky jsem mela nahore 30kg :( a fakt blbe se to davalo dolu :( . Ted jsou diky nevolnostem kila dolu, zatim

kacasa
29. lis 2017

@karin1712 Ahoj, jak se citis dnes? Kdy ty jsi mela tu ovu? a kdy posledni MS?
Ja se dle MS ridit nemuzu..jelikoz vubec nevim
revize byla 17.10. ale dle toho se to pocitat neda..ovu byla posunuta
Krev jsem dneska nestihla..zkusim zitra

baraskaska
29. lis 2017

@tynka07 na to jsem taky měla odpověď. Ve stylu že mám teď poslední dobou nějaký zažívací problémy. Prošlo to. 😉

misule512016
29. lis 2017

Holky, MS se teda zatím nedostavila, i když v pondělí už mě břicho bolelo a vydrželo o do úterý. Dnes ale nebolí, ale tt negativní. Dle normálu bych MS měla dostat dnes nebo zítra. Stalo se vám někdy, že byl v den, kdy má přijít MS tt negativní a přesto jste byly těhotné? Přestávám doufat ☹

karin1712
29. lis 2017

@kacasa já jsem dnes 13DPO. Dnes den MS. A redt dnes takto. Krásně ztmavl od včera.

Strana