icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
19. črc 2017

@malinkaelinka paráda, tak ať se neobjevuje :D ... ne nadarmo se říká, že léto je nejplodnější :D a tak ty dva dny, to už bude jistější, moc ti to přeju 🙂

janajens
19. črc 2017

Takze podle Dr jsem v poradku ovu mi probiha tento mesic opravdu pozde nic mi nenapsala neochitna takze hledam noveho Dr

petronelle
19. črc 2017

@tynka07 Dekuji 🙂 No divala se na me dost nejiste 😀 a pak jak to hned videla tak mi pogratulovala a slo videt ze je taky rada. A sestra pry "To jako vazne?" 😀
@janajens @lucy0511
@malinkaelinka To teda jo. To uz nikdo necekal 🙂

aklin
19. črc 2017

@volfici dnes je to 3 den co krvacim. Po utreni vidim srazeniny, a porad me boli na prave strane. Jsem nachylna na cysty. Coz bude asi ten problem.

tynka07
19. črc 2017

@janajens No hlavně že jsi v pořádku, to je nejdůležitěšjí a proč nehledat Dr jinde. Je jich spousta a je jen na tobě, koho si vybereš. Já svého vybírala taky hodně dlouho a musela jsem zahrát divadlo, aby mě přijmul a nechal si mne, páč už dlouho nenabíral :D ... ale mám ho a moc mi pomáhal při těhu a i po něm.
Od toho tu ti dr jsou 🙂 tak snad se ti povede najít někoho vhodnějšího ;)

janajens
19. črc 2017

@tynka07 dekuji rano volam novemu Dr tak uvidime zda me prijme

lucy0511
19. črc 2017

@janajens jj taky sem po zkušenosti s mojí doktorkou změnila gynekologa a nelituju toho 🙂

janajens
19. črc 2017

@lucy0511 ja taky musim zmenit

kockakacka
19. črc 2017

Ahoj holky, tak jsem tu taky 🙈 S manželem jsme se v květnu dohodli na volném průběhu a ze od záři se začneme snažit, je ze ja doufala, ze se to povede hned..teď to mam druhy měsíc znova dostat a jsem z toho zklamaná...dnes extra, protože jedna kamarádka sdílela na Facebooku, ze je těhotná :( tak me to dnes nějak semlelo. Ja vím, ze dva měsíce nic nejsou, jenže ja měřím BT a od te doby mam cykly 38 dni.. Takze ty šance jsou menší než při 28 denním cyklu :( doufam, ze se do třetice podaří. Strasne se snažím na to nemyslet, dělat jiné věci, ale nějak mi to nejde :/ zajmu a koníčku i vytížení mam ale jinak dost

maky_s
19. črc 2017

já se přidám, prvního syna jsme zplodili hned, teď se snažíme první měsíc. Ms má dorazit příští týden, tak nedočkavě čekám, jestli budeme mít štěstí a budu těhotná také hned nebo si tentokrát budeme muset počkat..je mi všelijak a narozdíl od prvního, kdy jsem si byla jistá, že jsem těhotná, teď absolutně nevím..

anetka9
19. črc 2017

@kockakacka Kačí přesně jako bych to psala já...🙂 můžem si notovat spolu🙂

jannahh
19. črc 2017

Ahoj holky, mate nekdo zkusenosti s inseminaci? Dekuji. Jinak se snazime jiz 11. mesic.

boukalinka
19. črc 2017

@jannahh Ahoj zkusenost s tim nemam,ale pred tim nez do sebe nechas rvat hormonalni stimulaci radeji to 5x zvaz...

obla
19. črc 2017

@anetka9 @maky_s vítejte do klubu, kočky .. 🙄

obla
19. črc 2017

@kockakacka @anetka9 tak je to správně 🙂))

tynka07
19. črc 2017

@kockakacka @maky_s Ahojky. Naprosto te chapu. Jedine co ti na to rict je to, ze cim vic se budes snazit, tim si oodalujes jistotu. Psychika dela mnoho a pokud se soustredis jen na tehu atd, tak to telo se zachova a nemusi to vyjit.
Ja vim lehce se to rika, zazivam si to same. Min.mesic jsme se zacali snazit poprve a od ovu jsem se sledovala, kazdy den jak blba a takoveho zaziteho zklamani behem 14dni jsem snad nezazila a taky jsem si rekla dost. Tak nejak se milujeme porad. Sice ,,tusim,, kdy byla ovulka, ale proste nechavam to a uvidim. Taky to doporucuju 🙂
A i to s tehotnymi. Ja mam dve kolegyne v praci, nejlepsi kamaradku a spousty dalsich kolem sebe a leze to na mozek. Jen se zkuste min soustredit na toro. drzim palecky at se oboum zavede ;)

Ja sem momentalne ve fazi cekani. 30.ma dorazit mrska a tak cekam 🙂

jannahh
19. črc 2017

@boukalinka Ahojky, brala jsem clostilbegyt 7 mesicu.Tak s timhle uz pocitam.

volfici
19. črc 2017

@jannahh ahoj, já v červnu absolvovala první IUI, bohužel to nevyšlo, tak mě s ohledem na čas (v říjnu mi bude 39) čeká v srpnu IVF. Nemám problém s ovulací, takže jediné hormony byl Utrogestan po IUI na dva týdny. Jinak jsem se cítila úplně normálně. IUI je hrazena 6x do roka, pokud vám ji v CAR doporučí spíše než IVF, tak to zkus..

jannahh
20. črc 2017

@volfici Dekuji moc za rady.Drzim pesti, at to vyjde.....

kockakacka
20. črc 2017

@tynka07
@anetka9 ja to vim, ale dnes 1.DC tak i pres tu nesnesitelnou bolest mam radost a jdeme do toho znova a s nadšením (tedy az mi to skončí 😂) jinak manzel včera překvapený, ze to na druhy pokus nevyšlo a rikal, ze tedy se snížením zaceneme hned, ne az v zari a ze by jako rad, aby se do Vánoc povedlo a kdyz ne, tak jdeme na vyšetření 🤔 Podle me brzy, ale jsem rada, ze to chce a je to vlastně cele jeho iniciativa. To on prisel s tim, ze "uz" chce rodinu

badyr
20. črc 2017

@petronelle i my jsme zrovna docela dost jezdili na kolech, byli na několika oslavách, takže jsem měla i víno a vůbec jsem s tím nepočítala a možná právě to je ono, protože měsíce předtím jsem se až moc pozorovala a to byla asi ta chyba 🙂 Včera jsem se chtěla objednat k dr., ale má dovolenou, tak tam budu volat až příští týden, tak snad pak bude vše ok 🙂....jinak s tím tatarákem, tomu bych se asi vyhnula. Já ho nikdy nejedla, ale asi mi bude chybět sushi, nebo si budu dávat jen zeleninové, no a co se sýrů týče, ty asi budu jíst pořád, s mírou 🙂

anetka9
20. črc 2017

@kockakacka koukam ze toho mame spolecnyho vic nez dost:D kdyz jsem mela MS po prvnim mesici zkouseni a pravidelneho sexu, tak manzilek, ac hrozne nechtel vysadit HA pred druhou pulkou statnic, tak byl celej smutnej a rekl, ze chce koupit vitaminy:D

katkas75
20. črc 2017

Tak holky,pro odreagování se a odvedení myslenek od otěhotnění a dětí - po roce to jde vím dál hůř - jsem si včera vzala knížku! Drama,krimi,napínavé jak prase,si říkám TO MĚ VTÁHNE! 😀 No a na 2. straně se doctu,že hlavní vyšetřovatelka je těhotná.... Někdy se tomu prostě nedá vyhnout😂

maky_s
20. črc 2017

@tynka07 to je těžké, jak píšeš no..některý dny bych ráda věděla jestli se zadařilo a je to nesnesitelné a jiné dny mi to je jedno, nechávám to plynout, protože stejně se dřív nic nedozvím..Myslím, že to tento měsíc nevyšlo, tak se s tím tak trochu smiřuji, abych nebyla zklamana až dorazí MS. Mám doma fakt raubíře, takže je to už takové jiné než před třemi lety,to jsem visela na netu a přečetla snad vše, měli jsme hrozné štěstí, že to klaplo hned a já nezažila to zklamání. Předtím jsem byla v takové krásné sladké nevědomosti (asi jako každá prvorodička), teď se bojím jak to zvládnu s jedním prckem, domem, prací atd....Potřebuji nějakou holčičku do party, jsou tady na mě v přesile 🙂

darkwitch
20. črc 2017

@katkas75 ja jsem pri prvnim snažení takhle zacla cist upiriny kdyz to v polovine pripadu skoncilo tehotenstvim pustila jsem se do slashovych povidek 😀 ale faninky jsou divné i tam si clovek musi dávat pozor 😀

kockakacka
20. črc 2017

@anetka9 ty ses ale vubec nepochlubila! Říkala jsi, ze az na podzim! Tak super "jsme v tom spolu" 👍🏻😂

petronelle
20. črc 2017

Jinak jsem si vzpomnela, ze jsem pred mesicem zacala uzivat zelezo protoze se pomnerne dost hybu, tak aby mi nic nechybelo. Tezko rict, jestli to muze mit primou souvislost s otehotnenim ale asi se tim nic nepokazi... 😉

petronelle
20. črc 2017

@badyr Ja na to prave ani moc nemyslela 🙂 nebyl cas... jen obcas kdyz jsem zahledla tehotnou nebo jsem to dostala a mesice utikaly... a najednou jsem oslavila 29 narozeniny a bylo mi lito, ze to do 30 nestihnu. Tesne... ale nakonec stihnu 🙂
Drzim pesti at ti to lekar take potvrdi. Ale verim ze ano 🙂
Vidim, ze taky zijes asi aktivne. Budes s nejakymi aktivitami pokracovat? Mne doktorka vcera zakazala beh i motorku. Sice vidi, ze je vse vporadku a ja myslim ze bych tonzvladla, ale kdyby se ted neco pokazilo kvuli me nerozvaznosti, neodpuszila bych si to...

badyr
20. črc 2017

@petronelle Uvidím, po první kontrole, poptám se doktora co můžu a co ne. Cvičila jsem jógu, ta se ze startu nedoporučuje (jsem někde četla), tak tu asi teď vynechám, ale myslím, že lehce kolo a procházky nemůžou nic pokazit. Na podzim bych třeba ráda přidala plavání a případně pak jógu pro těhotné, uvidíme, jak se bude dařit 🙂

petronelle
20. črc 2017

@badyr Drtim pesti 😉

Strana