icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kaitinka
8. led 2018

@hlasimse uz na tom pracujeme prakticky uz po skonceni posledni MS 🙂 ted asi bude to cekani nejhorsi 🙂 ale snad je to dnes opravdu ovulka, i aplikace mi hlasi ovu na dnesek nebo zitrek, i kdyz je to jen priblizne a nepresne. To kdyztak holt zjistim za dalsich cca 14 dni

hlasimse
8. led 2018

@tynka07 Ty jsi měla mít dvojčata? 😲 Asi nejsem v obraze 🙂 Ale přeju zdravé a klidné těhotenství i miminko!

ifetka84
8. led 2018

@tynka07 To je krása, gratuluji. Dopadlo to, tak jak nejlépe mělo. Já dnes 9+0, vymodlené. V 6 týdnů mi na pohotovosti bylo řečeno, že se jedná o potrat, když jsem dorazila s krvácením. Byl to hematom. Dnes na utz 2,5 cm a vše v pořádku. Opatruj se a zase dej vědět, jak se daří.

fanunka
8. led 2018

@ifetka84 tyyjo jak je to mozny ze ti reknou ze potracis? O tom hematomu jsem dost cetla ze ho zeny maji jen nevim co to znamena a kde se bere?

ifetka84
8. led 2018

@fanunka Den předtím jsem byla u doktora, kde podle ovulace 5+3 na pohotovosti tedy 5+4 a ultrazvuk stejný, jako u doktora, dutinka a žloutkový váček. Podle ms jsem měla být 6+1 a závěr, plod bez jasných ohraničení, bez srdeční akce, spontální potrat a že až dokrvacim, mám jít na kontrolu. Já ji říkala, že jsem teprve 5+4 ,ale ne, potrat. Hematom je krevní sraženina, která ohrožuje plod. Buď odejde, nebo se vstřebá.

lucifervlkova
8. led 2018

@ifetka84 To mě moc mrzí.

maice
9. led 2018

Tak holky,dnes 10dpo a ot cistocisty...neklaplo to :(

maice
9. led 2018

Tak mi to nedalo a zkusila jsem jiny kus...a ejhle???

fanunka
9. led 2018

@maice tyyyjo dobre tyyyy!!!

maice
9. led 2018

@fanunka No je to ovulacni test...takze nic jednoznacne nerika...ale na 10dpo je pomerne silny

fanunka
9. led 2018

@maice ja bych rekla ze je pekny a dr max mi ukazoval taky pekne

kaitinka
9. led 2018

Holky, dalsi dotaz. Mate nejakou zkusenost s cajem Baby Radnicke, popripadne pomohl vam k necemu a jak casto se pije?

maice
9. led 2018

Nevydrzela jsem 10dpo. Vidite nebo me sali zrak?

hanny1994
9. led 2018

@maice je tam 🙂

anetka9
9. led 2018

@maice akorat po zaschnuti bych byla opatrna, ja mela takhle krasnyho viditelnyho ducha po zachnuti a hcg negativni:( ale drzim palce, at je zitra v limitu🙂

tynka07
9. led 2018

@maice je tam, je tam ❤❤❤❤❤❤❤ aaaaa, mooooc gratuluju, a hodne stesti, at sili 🍀🍀🍀🍀❤❤❤❤

maice
9. led 2018

Jeste neslavim...zitra budem moudrejsi ;)

sarivojvodova
9. led 2018

Holky prosím a teď mám teda testovat dokud tam nebude silná čárka každý den ve stejnou dobu?

baraskaska
9. led 2018

@maice dusika tam vidim i na tom prvnim, 10 dpo to neni spatny. Ale cas ukaze. 🙂

katmir
9. led 2018

@sarivojvodova ja bych to tak udelala a i jsem to takhle delala.

fanunka
9. led 2018

@sarivojvodova no rika se ze cca mezi 10h a 13h je to dobrwj prumer na testovani jj testuj a pak kdyz si je sas vedlw sebe poznas který asi byl nejsilnejsi

maice
9. led 2018

@sarivojvodova Presne...nejlepe kazdy den idpoledne nebo vecer a dve hodinky pred moc nepit ;)

dasa.77
9. led 2018

@maice na obou testech něco vidím, ale počkala bych na další test ,chybí tomu barvička
Držím palce😉

sarivojvodova
9. led 2018

@katmir
@fanunka
@maice Holky Dekuju 🙂

arevb
9. led 2018

Holky, budu tento týden zkoušet ovulacni testy. Co jsem tu četla, tak ideálně testovat mezi 11-13 hodinou. Ale až bude pozitivní, tak kdy bude ovulace? Ten den nebo později?

maice
9. led 2018

@arevb cca 24 hodin po. Jinak co se casu testovani tyce,hlavne ne rano...jinak nekdo nameri vrchol v poledne,nekdo spis vecer...ja jsem poledni ;)

katmir
10. led 2018

Ahoj holciny,tak asi jeden z poslednich testiku.

maice
10. led 2018

Tak u nas se zazraky nekonaji...dnes na testu bilo :(

anetka9
10. led 2018

@maice a kolik jsi dpo?🙂

maice
10. led 2018

@anetka9 11dpo, vcera dusik, dnes ovutest stejny. Tt v limitu nezesilil,nic nevidim...po limitu to bude co vcera :(

Strana