Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@fanunka Den předtím jsem byla u doktora, kde podle ovulace 5+3 na pohotovosti tedy 5+4 a ultrazvuk stejný, jako u doktora, dutinka a žloutkový váček. Podle ms jsem měla být 6+1 a závěr, plod bez jasných ohraničení, bez srdeční akce, spontální potrat a že až dokrvacim, mám jít na kontrolu. Já ji říkala, že jsem teprve 5+4 ,ale ne, potrat. Hematom je krevní sraženina, která ohrožuje plod. Buď odejde, nebo se vstřebá.
@ifetka84 To mě moc mrzí.
Tak holky,dnes 10dpo a ot cistocisty...neklaplo to :(
Holky, dalsi dotaz. Mate nejakou zkusenost s cajem Baby Radnicke, popripadne pomohl vam k necemu a jak casto se pije?
Jeste neslavim...zitra budem moudrejsi ;)
@maice dusika tam vidim i na tom prvnim, 10 dpo to neni spatny. Ale cas ukaze. 🙂
@sarivojvodova ja bych to tak udelala a i jsem to takhle delala.
@sarivojvodova no rika se ze cca mezi 10h a 13h je to dobrwj prumer na testovani jj testuj a pak kdyz si je sas vedlw sebe poznas který asi byl nejsilnejsi
@sarivojvodova Presne...nejlepe kazdy den idpoledne nebo vecer a dve hodinky pred moc nepit ;)
Holky, budu tento týden zkoušet ovulacni testy. Co jsem tu četla, tak ideálně testovat mezi 11-13 hodinou. Ale až bude pozitivní, tak kdy bude ovulace? Ten den nebo později?
Tak u nas se zazraky nekonaji...dnes na testu bilo :(

@hlasimse uz na tom pracujeme prakticky uz po skonceni posledni MS 🙂 ted asi bude to cekani nejhorsi 🙂 ale snad je to dnes opravdu ovulka, i aplikace mi hlasi ovu na dnesek nebo zitrek, i kdyz je to jen priblizne a nepresne. To kdyztak holt zjistim za dalsich cca 14 dni