Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka gratuluju
@kockakacka gratuluji na druhou 😀 Je mi jasné,že to byl šok,když Dr. potvrdil 2 miminka. Já se toho na začátku díky vysokému hCG hodně obávala.
Koukám koukám a vidím ale jednu plnou a jednu prázdnou dutinku na obou fotkách - omlouvám se.......
@dasa.77 neni za co...v tomhle stadiu se ten ultrazvuk natáčí a nejsou obe videt zaroven 🙂 ja je ale viděla 🙂 tady je ukázka na videu 🙂
ono se to tam takhle střídá a fotka je vyfoceny tak, ze tam druhe nejde videt.. 🙂
@kockakacka To mě taky napadlo...vzpomínám si na svůj začátek bylo/nebylo 😉,když Dr. hýbal sondou. A to video je hezká ukázka
Holky mužů se zeptat Jakto ze dnes mám výtok ze vypadá jak spineni? Jsem 12 DC
@kockakacka Ježííííš, to je nádhera!!! Veliká gratulace a rychlou adaptaci a šok přeji :D
@sarivojvodova Nemůže to být ovulace? Někdo to tak má,že špiní
@dasa.77 Ale ovulacni test není pozitivní
@kockakacka moc gratuluji, jak to leti jeste pred nejakou dobou jsi tu psala jak je to hrozny ze mas hormonalni problem. A sup, je to tady. A pak ze neni medicina daleko 🙂
@sarivojvodova a testovala jsi i dva dny zpátky?
Holky chtěla jsem se zeptat dnes mi skončila Ms ale Drmek mi příjde až příští týden myslíte že bude moc vadit když ho začnu brát až ten příští týden?
@sarivojvodova a zkoušela jsi tyto testy už i předešlý cyklus? Tohle klidně může být pozitivní.... hodně holkám včetně mě ukazovaly slabě
@dasa.77 minuly ne, ale předminulý ano a byli čárky obě výrazně stejné. No mě trefí! Tak já zítra zkusím ještě testnout a radši se budeme tulínovat s manžou týden v kuse 😂😂😂💪🏻💪🏻
Zdar ženy 🙂 mně pomohlo také zobat chlorellu a zelený ječmen. a prý to doporučují i porodní asistentky. je fakt, že stačily 2 měs. braní a byla jsem v tom. a před tím jsem se 8 měs. mohla stavět na hlavu, běhat na folikulometrii a nic
@sarivojvodova stačí ob den.....
@dasa.77 To on bude rad za týdenní cestu kolem světa 😂😂
Tak hlasim,ze alespon ta mrcha dorazila a muzem na dalsi pokus :(
já si dneska udělala ze zvědavosti těhotenský test... nevím proč furt doufám, měla bych se asi smířit s tím že děti mít nikdy nebudu 😢 budu stará zahořklá bezdětná a sama protože mě manžel opustí kvuli tomu... to mám zase náladičku..
@kristyn.g klidek nam se taky nedari.. taky sem depkovala... neboj prijde to ja tomu verim!!!
@martinasip už mi z toho hrabe no ☹ díky.. snad se někdy podaří
@kristyn.g Neblbni! Ono se to povede. My už 2 děti máme a já se upnula na 3. a manžel mi včera řekl ze mě má dost a už ho to nebaví. Jen Prej řešíme ovulaci a děti. Přitom ty tady cekas alespoň na 1. Jedno jediný štěstí! Ono přijde. Neboj 😘
@kristyn.g já dnes taky zkoušela tt a podle očekávání bílý.. Ale já s tím počítala celý měsíc, takže mě to nepřekvapilo.. Manželovi jsem taky pořád opakovala ať s ničím tento měsíc nepočítá, ale ráno byl z toho smutný on.. Takže jsem ho uklidňovala pro změnu já 😀 neboj nový rok teprve začal tak určitě se to letos prolomí

@kristyn.g ja vim taky sem uz byla v takovem stavu...ale ted uz kaslu na to... neresim.. nikomu to neprospivalo..co ma prijit prijde..

Tak já se včera dozvěděla o jednom těhu v mé blízkosti, a jo trochu mě zamrzelo,že nebudem regulovat spolu,ale mám z toho velkou radost a těším se až se budu moct s mimcem podlachnit 🙂