Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka gratuluji na druhou 😀 Je mi jasné,že to byl šok,když Dr. potvrdil 2 miminka. Já se toho na začátku díky vysokému hCG hodně obávala.
Koukám koukám a vidím ale jednu plnou a jednu prázdnou dutinku na obou fotkách - omlouvám se.......
@dasa.77 neni za co...v tomhle stadiu se ten ultrazvuk natáčí a nejsou obe videt zaroven 🙂 ja je ale viděla 🙂 tady je ukázka na videu 🙂
ono se to tam takhle střídá a fotka je vyfoceny tak, ze tam druhe nejde videt.. 🙂
@kockakacka To mě taky napadlo...vzpomínám si na svůj začátek bylo/nebylo 😉,když Dr. hýbal sondou. A to video je hezká ukázka
Holky mužů se zeptat Jakto ze dnes mám výtok ze vypadá jak spineni? Jsem 12 DC
@kockakacka Ježííííš, to je nádhera!!! Veliká gratulace a rychlou adaptaci a šok přeji :D
@kockakacka moc gratuluji, jak to leti jeste pred nejakou dobou jsi tu psala jak je to hrozny ze mas hormonalni problem. A sup, je to tady. A pak ze neni medicina daleko 🙂
Holky chtěla jsem se zeptat dnes mi skončila Ms ale Drmek mi příjde až příští týden myslíte že bude moc vadit když ho začnu brát až ten příští týden?
@sarivojvodova a zkoušela jsi tyto testy už i předešlý cyklus? Tohle klidně může být pozitivní.... hodně holkám včetně mě ukazovaly slabě
@dasa.77 minuly ne, ale předminulý ano a byli čárky obě výrazně stejné. No mě trefí! Tak já zítra zkusím ještě testnout a radši se budeme tulínovat s manžou týden v kuse 😂😂😂💪🏻💪🏻
Zdar ženy 🙂 mně pomohlo také zobat chlorellu a zelený ječmen. a prý to doporučují i porodní asistentky. je fakt, že stačily 2 měs. braní a byla jsem v tom. a před tím jsem se 8 měs. mohla stavět na hlavu, běhat na folikulometrii a nic
já si dneska udělala ze zvědavosti těhotenský test... nevím proč furt doufám, měla bych se asi smířit s tím že děti mít nikdy nebudu 😢 budu stará zahořklá bezdětná a sama protože mě manžel opustí kvuli tomu... to mám zase náladičku..
@kristyn.g klidek nam se taky nedari.. taky sem depkovala... neboj prijde to ja tomu verim!!!
@kristyn.g Neblbni! Ono se to povede. My už 2 děti máme a já se upnula na 3. a manžel mi včera řekl ze mě má dost a už ho to nebaví. Jen Prej řešíme ovulaci a děti. Přitom ty tady cekas alespoň na 1. Jedno jediný štěstí! Ono přijde. Neboj 😘
@kristyn.g já dnes taky zkoušela tt a podle očekávání bílý.. Ale já s tím počítala celý měsíc, takže mě to nepřekvapilo.. Manželovi jsem taky pořád opakovala ať s ničím tento měsíc nepočítá, ale ráno byl z toho smutný on.. Takže jsem ho uklidňovala pro změnu já 😀 neboj nový rok teprve začal tak určitě se to letos prolomí

@kristyn.g ja vim taky sem uz byla v takovem stavu...ale ted uz kaslu na to... neresim.. nikomu to neprospivalo..co ma prijit prijde..

Tak já se včera dozvěděla o jednom těhu v mé blízkosti, a jo trochu mě zamrzelo,že nebudem regulovat spolu,ale mám z toho velkou radost a těším se až se budu moct s mimcem podlachnit 🙂