Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@malinkaelinka máš skvělej pohled na věc! Taky si to teď říkám a začala jsem si ,,užívat,, :D . Sice jen pár dní, ale taky jsem se na to nějak uvolnila :D .
Skrze téma sexu ... u nás je to těžký :/ . Normálně by jsme spolu spali často, jenže to prostě nějak nejde. Máme dost náročnou práci. Děláme oba ranní a stáváme cca kolem půl páté ráno. Večer musíme /chceme/ počkat na to, až malá usne a to je většinou v tu dobu, kdy jsme totálně vyřízení a jdeme unavení spát. Když má jeden den někdo z nás volno, tak zase ví jak je druhému a nechce obtěžovat. Takže buď nesm být stres v práci, nebo společné volno. Jinak tento měsíc jsme to zvládli 11x a to je mazec. Jindy to prostě stíháme tak 1-4x za měsíc :(
Moc mne to mrzí. Zase na druhou stranu u nás není kvantita, ale kvalita :D neumíme krátkej sex :D
@kockakacka a ?? Cítíš nějaké změny?? Já se na něj strašně těším :D
@maukiiii Velkaaaaaaa gratulace 🙂 Drzim pesti, at vsechno dobre dopadne 🙂
Dobry den co pouzivate na rychle otehotneni??dekuji
@tynka07 Opravdu si nemyslím, že by se nám to povedlo hnedka první snažící se cyklus ☹ Ježiši ale byla bych šťastná, jako blecha 🙂
@petomonika1 Myslím, že není nic zaručeného 😀 Chce to sex a štěstí...
@karolly praveze mavame aj pri ms aj po ms sex zatial nic tento mesic som mnela len dva dni ms
@tynka07 jooo, už pár dní mě z něj bolí břicho jako před ms..stejný pocit, ale není to bolest jako bolest, nic nepříjemného, jen takový pocit...jinak nic 🙂 beru ho dnes teprve týden. Očekávám // :D jinak se naštvu :D
@petomonika1 Tak při MS a hned po MS otěhotnět nemůžeš. A jestli jsi měla MS jen dva dny, tak je to divné. Jak dlouho se snažíte? A test sis dělala?
@karolly uz 4 mesice se snazime ano delala jsem si test hned nato jak mi skoncila ms na teste mi ukazalo ze je negativni mozno je to dost zdriv skousim test udelat opet tento tyden stvrtek a uvidi se 😒
@petomonika1 A ta dvoudenní MS byla normálně v termínu?
@karolly
@tynka07
@janajens
@apple_tree
Holky všem moc děkuji dam vědět o průběhu a všem už teď asi můžu říct nevěšte hlavu ono to vyjde.. ❤😘
@karolly jo bila v terminu proc?muzem byt tehotna aj ked som mala len dva dni ms?😲
@petomonika1 No kdyby to třeba dřív, mohla jsi mít posunutou ovulaci. Dojdi si k doktorovi a uvidíš.
@karolly
@darkwitch vím,že jsou výjimky. Jen když jsme to dnes slyšeli.. nějak to nemůžeme pobrat. S manželem to zamavalo víc než čekal. Já čekala horší výsledky kvůli jeho nemoci,ale takto propastné opravdu ne. Tak jen na sebe hledíme,sem tam se usmejeme,mne tečou slzy. Už předtím jsme se rozhodli,že žádné umělé zákroky k oplodnění nepodstoupime. Bude jak bude.
Čekat 4 roky je neuvěřitelny nápor na nervy. Zvlášť když není dána příčina...
Cítím,že musím přijat to,že nebudeme mít vlastní děti. Možná je to pud sebezáchovy,ale teď to tak cítím...

@apple_tree já právě potřebuju dát do kupy celý ten cyklus, je to hrozný. Bolesti, že bez dvou ibalginů najednou prostě nemám šanci existovat :D takže to zkusím i jen kdyby na to. A hlavně ja jsem psala, že poslední dva měsíce mne začala bolet i ta prsa atd, tak i kdyby mi to pomohlo jakkoliv, jen abych mohla být bez bolestí :D a kdyby to mělo pomoct i k mimi, tak se zlobit nebudu. V lékárnách to nikde neměli, takže čekám až mi dorazí 🙂
Jinak 3DPO to je hrůza co :D to nejhorší čekání. Jsem ráda, že tento měsíc to není tak hrozné, jako ten minulý. Mám větší klid na duši a vím že ten příští to bude ještě lepší, proto mi to asi ani tolik nevadí.
A testík radši nee :D zatím nechci. Jak sem psala, cítím, že MS přichází. Když nezačnu špinit do neděle, tak si ho udělám, ale cítím, že tomu ani nemám věřit :D
Tak a u vás hlavně držím palečky !!! 🙂