Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka Jojo tak s psiknutim to mam taky😀😀
@katkas75 Tak jeste vydrz, uvidis o vikendu. Dokud netece cervena, nic neni ztraceno ;)
Ahoj holky prominte ze se neozyvam, ani neodepisuju. Mame toho ted moc. Jsem 21 DC a ovulace porad nikde 😀😀😀🤷🏼♀️ Kocky co vy?? @natysnovec @maice @bajunka
@budenas5 Ahoojky ja ted cekam na 7.3(pristi tyden streda)jdu na utz tak sem na mrne zvedava.😀😀a ted je rada na tobe!!🍀🍀🍀
@budenas5 Jasny!!!!
@budenas5 Skocte na to!!!Hneeed!!!😀😀😀
@apple_tree @aklin tak jsem 12dpo. Teplota nahoře, nešpiním - to může do večera přijít,včera test snehobily... Jinak necítím VŮBEC nic! Ani prsa, podbřišek normální.ten mě v podstatě různé poboliva celý měsíc od laparoskopie. Snad jsem si vsugerovala "nepriznaky"😁
@katkas75 A ms teda mas mit zitra? Chodi pravidelne? Jsem strasne napnuta za tebe, jak tohle dopadne 🙂 A mimo tema, jaka byla ta laparoskopie? Oni ti vzali vajecnik, ze? Pustili te hned druhy den z nemocnice, nebo jak to melas? Ja jdu pristi tyden znova na ten velky ultrazvuk a rikali mi, ze pak bude potreba nejspis jeste laparoskopie. Co jsem tak cetla na netu, tak vsechny holky pisou, ze je to docela v pohode, ze se neni ceho bat. Ale ja jsem v zivote nebyla v nemocnici, tak me to desi, hlavne teda ta narkoza.
@apple_tree mívám to pravidelně - 25,26 dní. Výjimečně 27. Minulý cyklus byl 24. Dnes jsem teda 25 DC,tak očekávám zítra. Po laparce se mu cyklus zkrátil.
No a operace.ja byla odvelena na sál rychle,po prohlídce v nemocnici,kdy teprve zjistili,že to nebyl obyč potrat,ale je to mimoděložní.tak rychle připravit a na sál.narkoza u mě v pohodě.ja si to užívám,krásné okamžitě usnu,mít to doma,jedu tak každý večer😀 probrání dobré,chvíli jsem byla zmatená,mlela nějaké nesmysly,je to jak poctivá opilost a kocovina 😉vzali mi vejcovod,vaječník zůstal skrz tvorbu hormonů.v nemocnici jsem strávila 2 noci.nejhorsi je vytahování drénu.trva to asi 2 vteřiny,ale je to nepříjemné.nicmene až ho vytáhnou,hojí se vše mnohem rychleji! Já byla v červnu,14. Vysvědčení jsem šla rozdat a pak přes prázdniny se dávala v klidu do pořádku.neboj se,teď mně to přijde,že to skoro nic nebylo,i když nerada marodím a všechno😀
@stuplakova Jejda tak to ani náhodou by mě nenapadlo, že bych s tím začala. Pít jsem přestala dávno, ani mi to nijak nic moc neříkalo ani předtím a nikdy jsem nekouřila a nehodlám s tím ani začínat 😀 neboj. Nám je to asi i jedno, ale kdybych si mohla vybrat, tak bych chtěla asi holčičku, malinkou princeznu a chlap by chtěl asi taky holčičku, ale když to bude chlapeček, tak to vůbec nevadí, hlavně že bude zdravé 😍
Muzu poprosit o nazor? Nejak jsem neodhadla, kdy byla ovu, kazdopadne snazeni probehlo 17 a 19 DC a cyklus mivam okolo 30 dni...nicmene dnes jsem 25 DC a pri male jsem mela na papire krev...od te doby zatim nic, jen lehke spineni...co by to mohlo byt? Hodne me boli a pnou prsa (ale to mam pokazde v druhe pulce cyklu) a celou dobu pobolivani podbrisku, to moc casto nemivam, celkove jsem unavena hodne...ale nevim zda na me neleze chripka, mam trochu rymu a kaslu...spis me zarazilo to krvaceni...vim, ze mi tu nikdo nerrkne zda jsem tehotna, spis me zajima zda mel nekdo treba to krvaceni v druhe pulce cyklu 🙂 dekuji
1Dc
@katkas75 Tak jak to u tebe vypada?
@apple_tree tak teplota zas o 0.2 stupně vyšší, ms nikde! Test negativní...dělala jsem v 6 ráno,jak jsem byla na WC.ted jsem ho prohledala a zaschnute v jednom místě mini náznak čehosi.tak jsem to podala chlapovi,jestli něco vidí,má lepší oči,a ukázal na stejné místo. Jenže je to po limitu.tak já nevím....
@katkas75 Ty sebe i nas teda pekne napinas 🙂 Porad to vypada nadejne, tak zitra se snad uz ta carka ukaze ;)

@apple_tree to je zajímavý, pozitivní ovuláky a anovulační testy :-/ já jsem si to s těmi hormony u sebe taky myslela, nic potvrzeného, ale říkala jsem si, že když před tím vše v pohodě a teď dlouho nic, tak asi bude něco jinak...tak jsem zkusila tu MACU, že má upravovat jisté hormony, tak to asi zabralo...