Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@anetka9 no ja se fakt malém zadusila. Pak mi povídal o kocarcich a vybavicce :D aspoň o tom furt nemelu jen ja, kdyz s tim on začal 🙂 no a samozřejmě chce chlapečka, ikdyz za holcicku bude taky rad :D
@kockakacka Klasicky..:D u nás je to stejný, já chci svoji princeznu a on chce kluka..:D ale hlavně aby bylo v pořádku🙂
@anetka9 u nás je to naopak, já bych asi radši kluka, manžel holčičku 🙂 ale čert to vem, hlavně abych už byla těhotná 🙂
@malinkaelinka ty jo, tak u prvniho jsme to chteli ja holku, manzel kluja a ted mi to je jedno, ale brala bych holcinu a chlapovi to je jedno, ale spis kluka :D ... Ale je to o dostblepsi jak pred tim. S holkou se smiroval straaaasne dlouho, pomalu az do porodu a nwco po nem :D se bal, ze holka ho nebude chtit a nebude vedet co s ni. A ted pp sobe strili s pistolema, hrajou si s autama a nemuzou bez sebe byt 🙂
Holky,tak krom toho že má můj muž spermio na houby, tak ještě mám tento měsíc nejspíš anovulacni cyklus 😕měřím bt tak podle toho...teda teď 3 dny už nemerim,ale zitra má být ms. Máte zkušenost,jestli jsou tyto cykly nějak jiné? Delší atd...už bych totiž měla špinit a nic. Tak jdeme aspoň plavat,když teda nic.
@janajens nn stale nic :/ 3.den zpozdeni, 36DC
PMS nikde, prsa boli, ale vcera jsem se nehorazne spalila, takze to bude urco tim :D ale mam dost citlive bradavky!!!to tu jeste nebylo :D
Tak furt cekam. Na testu je, ze kdyz MS nedorazi a i v tom pripade je tt negativni, tak se dalsi ma udelat za tri dny. Tak zitra zkusim, ale jen z principu :( chjo, kez alespon dorazila
@apple_tree deluji smad bude Zitra nebo vecer viditelnější
@apple_tree nejhorsi obdobi :D

@anetka9
@kockakacka holky já tomu mému včera poslala sms ať mi koupí ovulační test a on mi odepsal myslíš zen těhotenstkej 🙂 🙂 docela mě pobavil 🙂