icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kladpol
2. kvě 2018

@stuplakova 😀, je třeba chytat barvu 😀. Byli jsme se podívat v Dinoparku, ještě jsme tam nebyli, tak jsem byla zvědavá a o víkendu bylo nádherně, tak toho bylo třeba využít, ani moc lidí tam nebylo 🙂, pak jsme se byli ještě projít po horách a opéct toho buřtíka 🙂. ten dinopark je klidně na půl dne, je to super a i s kočárkem by se dalo, bylo tam spousta lidí s kočárkama.

maice
3. kvě 2018

@pavlina30 Tak co? Jak to s tebou vypadá? Sílí?

bajunka
3. kvě 2018

@maice asi nic zrušila si účet..

maice
3. kvě 2018

@bajunka Aha...no,taky dobry 🙄

maximaty
3. kvě 2018
marci7777
3. kvě 2018

@maximaty pecka! 🙂

maice
3. kvě 2018

@maximaty Jupiiii!!! Obrovska gratulace...tak at uz se te stesti nepousti holka ❤️

cpollik
3. kvě 2018

@maximaty gratulace!!!

maximaty
3. kvě 2018

@maice no moc děkuji, po tolika letech se mi těžko věří... a ještě hned první IVF, první ET... ale víme všechny že tohle je teprve první meta a neznamená to, že máme vyhráno... děsí mě to...

cpollik
3. kvě 2018

Holky jsem dnes 6dpo zkoušela jsem ráno ovulační test.Kdyby sílil budu šťastná.

maice
3. kvě 2018

@cpollik Jeee,to vypada slibne ❤️ Teda s Vami se roztrhl pytel...kez by uz i na me prisla rada...

evelisi
3. kvě 2018

tak my po včerejší konzultaci jdeme do jediné možné varianty a to do darovaného vajíčka, jediné co si vyčítám, že jsem furt testovala, plánovala styk a stejně nic z toho a nakonec v 37 letech zjištila, že vaječníky nefungují tak jak mají ☹

fanunka
3. kvě 2018

@apple_tree
@maice holky moc držím palce!!! jste holky šikovné že jste vyhledaly odbornou pomoc věřte, že Vám pomůžou!! Byla jsem tu před časem a teď vás už jen pozoruji. Já během 3 let byla na 3 IVF a to 3. IVF nám konečně vyšlo tak mám držím palce a nevzdávejte to! někdo si holt musí počkat

apple_tree
3. kvě 2018

@fanunka Ahoj, dik moc za podporu 🙂 Tenkrat jsem ti hodne drzela palce a mam radost, ze to vyslo 🙂 Mne uz dorazila naplno ms, takze prvni et neuspesne za nama, ale mame jeste dva mrazacky, tak treba kveten bude nas mesic 🙂

cpollik
3. kvě 2018

@maice uvidíme zatím je to brzo..včera nebyla skoro žádná čárka dnes krásné viditelna,tak zítra zkusím znovu😉

maice
3. kvě 2018

@fanunka Dekujeme za mila slova...❤️Snad uz na nas brzy prijde rada

maice
3. kvě 2018

@cpollik Drzim palec...

fanunka
3. kvě 2018

@apple_tree dekuji a tve palce momohli 🙂 my nikdy mrazacky nemeli nikdy vyvoj nedosel tak daleko, proto me tehotenstvi je jedna velka zahada a hlavne zazrak. Takze u vas super vysledek odyz zbylo neco na mrazeni

absintka19
3. kvě 2018

@maximaty verim ze bude dobre, nam se taky povedlo hned prvni IVF.

ajdamajda
3. kvě 2018

Ahoj, jsem 6 dni po IUI a asi me klesaji hormony. Jakoze PMS...jsem kousava, chci byt sama, nervozni, smutna.
Akorat jsem to necekala tak brzy, jsem 17Dc, cykly mam cca 27 dni (i kdyz 10 dni do MS asi PMS muze byt). Necitim ze by to vyslo. Ale s naladou se peru a nejak nevim jak se "odfouknout" abych nebyla neprijemna. Zkousela jsem v predch.cyklech bylinky, cvicim (to trochu zlepsi) ...prochazka na slunicku..komedie. Ale znate hormony 🙂) ...a samozrejme me vse dojima. Nema nekdo jeste tip na to jak s PMS zamavat?

cpollik
3. kvě 2018

@maice děkuji moc😉

semmi
3. kvě 2018

Ahoj holky, protože se nám konečně zdařilo tento mesic, nabízím k odkoupení doplňky na podporu těhotenství. 2x neotevrenou tinkturu z Drmku obecného + 1x otevrena tinktura, ale jeste tam je na dobrani. Dále bylinky Plodnost zeny. Zítra mohu nafotit a ovulacni testy z aliexpresu. Funguji zedy lip, nezale ty nase. Aspon na me. Jen se nesmí nechat namocene pres limit, jinak barvi. Ale jsou to jediny testy, ktery mi nedelaly druhou čárku prakticky cely cyklus, ale az opravdu mela prijit OVU. Kdyby mel nekdo zajem, klidne napiste do zprav. Nevim, zda to bylo prave bylinkami, ale konecne se nam po osmi mesicich zadarilo. =)

jitka0a
3. kvě 2018

@katkatris Jejda tak na karaoke jsem nebyla hodně dlouho, možná už to bude i rok a to jsem chodila dost často, mojeho chlapa to moc nebaví, ale já si ráda zajdu, taky jsme chodily s kamarádkou 🙂. Kolik tak najedeš na kole? Já mám za chvíli dost, kolo mi nějak nejde, asi jsem na něj levá nebo nevím. Jo tak nátlak od šéfů je snad všude, s tím už nic neuděláme, ale jejich práci jim nezávidím, oni mají taky šéfa. 🙂

maice
4. kvě 2018

@cpollik Tak co?????

katkatris
4. kvě 2018

@jitka0a Jo taky jim to nezávidím a jejich práci bych ani dělat nechtěla 🙂. Nemáš špatné kolo? Mě se špatně jezdilo, když jsem měla malé kolo a malé kola, pak jsem si koupila trekové a hned je to lepší, najezdíme jak kdy, někdy dám jen dvacet, ale někdy najezdíme i přes sto kilometrů 🙂. Tak zavolej kamarádce a zase vyrazte 🙂.

katkatris
4. kvě 2018

@gabrolo Ano kombinace dvou, tří barev bohatě stačí, jak jsi řekla nic se nemá přehánět 🙂, zase milion barev duhy, tam být nemusí 🙂, mě se líbí i takové ty tapety v pokojíčku, jen by mě zajímalo, jak dlouho trvá než se to dětem okouká, dívat se den co den na stejné zvířátka, ale děti než to zase plně prozkoumají, tak to zabere čas 🙂.

maximaty
4. kvě 2018

Horní je dnešní 9 dní po ET dolní byl 7den po ET

katkas75
4. kvě 2018

@apple_tree takže u tebe určitě nic? To je mi líto... Já teď mám ms.jeste silnější než posledně. Normálně ve sprše to že mě valí jak čert 😟 to jsem fakt nezažila...
Ty půjdeš na druhy pokus kdy?

apple_tree
4. kvě 2018

@katkas75 Dneska jsem byla i na krev a nic. Mame jeste dve zamrazena embrya, takze dalsi pokus dam hned v kvetnu v prirozenem cyklu bez zbytecne stimulace. Pristi sobotu jdu na utz na kontrolu, jak mi roste sliznice a pak nekdy tyden na to by mohl byt transfer. Rikala jsem to uz minuly mesic a ted to musim zopakovat, doufam, ze tyhle kramy uz jsou fakt na dlouhou dobu posledni :D
Uz mate toho hafana? Jak se u vas zabydlel? 🙂

katkas75
4. kvě 2018

@apple_tree to doufám skoro každý měsíc,že jsou poslední 😁
No se psem byla show... Co jsme si vyhlédli,tak už nechodil,byl moc starý. Nabídli nám jiného - prý velice hodný, zlatíčko, milý atd. Dal se vést na vodítku,naskočil do auta,dál se hladit. U nás v pohodě,s naším psem ok. Pak jsme jim dali jídlo,manžel se přiblížil k misce nového člena a ten mu prokousl ruku😎 ukázalo se,že je to pejsek dost dominantní a agresivní.uplne jiný,než nám řekli😉 tak po noci plné nervů supal zpátky.kdyby nám narovinu řekli,jak to s ním je... Špatný zážitek.

Strana