Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Krasnej testik..me ty testy nejak nefunguji..nikdy jsem ho nemela pozitivni.. Radeji merim teplotu..chci se zeptat tech co s tim mate trosku zkusenost- vyssi teplota znaci ovu a pak hned klesa kdyz neotehotnim?
Tak to si jeste pockam..zatim to mam jako ,,poznavaci" realne bych chtela otehotnet tak v prosinci..ale clov3k si to nemuze tak naplanovat,to je mi jasne..
Ahojky, snažíme se uz přes dva roky ale momentálně jsme v očekávání. Posledni MS mi začala 8.7. Mám pravidelný cyklus 28 dni takže mám par dni zpoždění cca 6-7 dní. Sem tam nějaký příznak by byl, ale uz se bojim že si je vsugerovavam. :roll: uvidime. Každopádně dneska ráno jsem měla test negativní. Nevím:nevim: ale asi muzu jen cekat co? 🙄 v utery zavolam doktorovi ale snad to do te doby budu videt na tehu testu kdyz to nedostanu do te doby... Pritel je teda vic nervózní než ja 😇
Já jsem si právě koupila Femibion a jejich statistika, že 93 % párů otěhotní do roka, mě trošku odrovnala :D To by tam radši psát neměli, my máme zrovna cca rok výročí. Už se tomu musím smát.
Ahoj holky,
tak já se hlásím. Dneska už 37DC, MS stále nikde, na testu sněhobílo ☹
Absolutně přestávám rozumět svému tělu. Ovulační test pozitivní 13DC, 14 DC už nic. Od 17DC do 21DC slaboulinké špinění, různě během dne.
Kdyby aspoň přišla ta mrcha, aby jsme se mohli snažit dál.
@volfici no co jsem chodila pred iui na ultrazvuk tak jsem mela ovulaci vetsinou 10 az 14 den. Takze to vychazi cca od 18 do 22. Sice jsem zo nezkoumala primo pac jsme tomu zas dali volný průběh a meresiki jsme tolik ale tak znate to. 😂 mela jsem to stejne v hlave. 😀 ale je fakt ze kolem.20 jsem mela 2 dny vytok... Tak uvidime. Jj zkusim to v pondeli a uvidí se, ale uvnitr sebe citim ze bych byt mohla ale...🙄 a dekuju moooc... ❤
@volfici bolesti mám pravidelně už od 17... Před lety jsem brala skrz to i antikoncepci asi na 3/4 roku,ale pak to zas začalo,tak jsem se na to vyprdla. Už to bývalo tak 1-2 dny,ale od loni po mimoděložním je to ještě horší... Trpím i 4 dny při MS,někdy i pár dní před. A Brufen už je pro mě slabota,mám i silnější prasky na předpis a stejně je to děs 😞 holt můj úděl..
Jinak 8 folikulů psalas? Držím palce🍀
Holky já dneska 23 DC a už druhý den mám straaaasne těžká prsa... 🙂 tak uvidíme.. tenhle měsíc jsme fakt poctivě sexovali mezi 10 DC a 20 DC (nevím, kdy mám ovulaci a vědět to asi ani nechci)... tak do týdne snad budu vědět, jestli to klaplo...
Jinak nestačím zírat, co je tu holek se zpožděním a bílým testem, já minulý měsíc zrovna tak... ale já to přikládám vedrum, která v tu dobu byla...
@malinkaelinka tak snad snad snad. Moc ti to preju 🍀🙏

@tynka07 takové zpoždění jsem nikdy neměla,také se priklanim k názoru jít k Dr.
Já mám polovinu MS za sebou,bolesti jak prase,cpu se lékárna a stejně zvládnu jen ležet. Mám toho už plné zuby!
Ve čtvrtek jdu na ten profuk,ale ani mě to moc nebere...