icon

Story roku. Který příběh vás pobavil nebo utkvěl v paměti?

zelenaesmolda
31. pro 2020

Tak mile damy,je tady zaver roku a protoze o vyzivne trolli diskuze neni tady na MK nouze,napadlo me zalozit diskuzi na tema story roku.Ktery pribeh vas nejvic pobavil nebo jinak utkvel v pameti?

Strana
z6
mimi1004
31. pro 2020

Slniecko2008 a její záchodové těhotenství a včera létající spermie 🤣

gruyerre
31. pro 2020

@nazka asi 14 let stará dcera jedné paní měla sexuální styk s huskym a paní ji při tom natočila na kameru. Když jsme si pak z té trollice dělaly srandu, tak některým z nás vyhrožovala, že si to s nama přijede vyřídit a aktivně sháněla moji adresu 🤣🤣🤣

nazka
31. pro 2020

@gruyerre Ježíš fuuj ale 😂😂😂 no ji vzít po hlavě palici, aby se jí rozsvítilo, kdy dokáže vymyslet takovou bejkarnu 😯

gramar
31. pro 2020

@gruyerre Hele a postla alespoň to video :D Na druhou stranu byla hodná matka, nevyrušila je v nejlepším... :D

werysek3131
31. pro 2020

Holky o tom dítěti to bylo to Nejhorší rok 2020??

codal
31. pro 2020

@werysek3131 nene, to je jiný příběh

werysek3131
31. pro 2020

@codal aha, tak to nevím co myslíte. Ale co jsem tak pochopila z diskuzi tak je to pěknej hnus...

gruyerre
31. pro 2020

@gramar bohužel ne 🤣

martinazidkova
31. pro 2020

@mimi1004 ona se řešila nějaká létající spermie? 😂

orisek56
31. pro 2020

@werysek3131 ne to je bohužel pravdivá maminka. Jsem ráda, že jsem ji tu aspoň trošku podpořili. Trollice bude lítat někde po čertech zas.

orisek56
31. pro 2020

Onanujiciho psa jsem jen narychlo cetla. Mě zas rozsekala teď vánoční diskuze ala pedofil s dudlíkem a druhý toužil po genderové vyváženém prirozeni asi. To se i muj chlap zakuckal vlastní slinou, když jsem mu to cetla.

gramar
31. pro 2020

@orisek56 Bože kde jsem byla, to je perel a já o nich nevím :D

orisek56
31. pro 2020

@gramar to bylo někde před 3 dny??? Stěžovala si že se rozvedla s chlapem, protože se ukázal, že je pedofil, že má rád chlapecky a že cuca dudlík a flašky. A našla si dalšího, co chtěl pro změnu zas na svatbu? Jestli si to patu ju jít v šatech a aby ona šla ve smokingu. Prostě vyměnit si obleceni. A ji to táhlo zpátky k pedofilovi i když měla malého kluka 😂😂😂😉 já to cetla ve vaně a chlapovi nahlas. Tlemili jsme se tu ještě před spaním.

gramar
31. pro 2020

@orisek56 Koukám že mnoha lidem závěrem roku pekelně haraší :D No bylo to asi letos hodně náročné, noo :D

mimi1004
31. pro 2020
orisek56
31. pro 2020

@gramar No hele, slovy Švejka.... Poslušně hlásím, že už taky na sobě pozoruji nějaké změny... Nebo jak to řekl

michaela666
31. pro 2020

Kristova noho 😂 už se nikdy nebude dívat na husky stejně. Škoda, že mě ta diskuze minula. 😂

Každopádně děkuju Vám holky, že jste mi během roku poradily a zpříjemnily těhotenství. Konec roku oslavte podle možností a přeju Vám, aby ten příští byl lepší než ten letošní. 😉

amazonkajanik
31. pro 2020

@orchidis myslíš tu,jak se nepohodli na dovolené? Jestli ano,tak o dceru stále bojuje,manžel z ní zkoušel dělat blázna a fetacku...

gramar
31. pro 2020

@amazonkajanik Jako že fakt naštvala tchyni a ona jí chtěla/chce sebrat děti? To je hotové panoptikum...

zelenaesmolda
autor
31. pro 2020

@amazonkajanik
Mixovaci Karin byla taky super! :D

zelenaesmolda
autor
31. pro 2020

@gruyerre
Moji adresu shanela taky :D

amazonkajanik
31. pro 2020

@gramar paní průběžně přispívá,jak se to vyvíjí. A ano,malou jí manžel odvezl jakože na návštěvu k rodičům a začali jí bránit ve styku. První návštěvy se dočkala asi až po 3týdnech za pomoci úřadu.
https://www.modrykonik.cz/forum/rodinne-problemy/po-dovolene-s-tchyni-prisel-s-rozvodem-3/?page=12

amazonkajanik
31. pro 2020

@michaela666 hele,tam padlo,že je to okopcene z filmu Jedna ruka netleská 😁

gramar
31. pro 2020

@amazonkajanik Tak jsem to prolouskala tu diskusi a ano to je tedy story, jdu si dát skleničku a zavzpomínat na pár "pěkných" let...

sudylichozrout
1. led 2021

Vsechny diskute, ktere zminujete, jsou pikladnici Modreho ore 😆👍Husky je top s tou kozou, co tehotni z vody z hajzlu 😆

zelenaesmolda
autor
1. led 2021

@sudylichozrout
Super byla taky ta diskuze zamerena proti nam.Autorka dostala peknou cocku :D

amazonkajanik
1. led 2021

@zelenaesmolda přitom vy dvě jste hvězdy a když tu naskočí nějaká pikantnost,tak se těším,co která z vás přidá 🤣

gramar
1. led 2021

@sudylichozrout
@zelenaesmolda No copak jste vy dvě provedli? :D

zelenaesmolda
autor
1. led 2021

@gramar
Nemame rady blbe dotazy a rikame veci mozna tvrde ale narovinu.Spouste uzivatelek jsme trnem v oku.

sudylichozrout
1. led 2021

@zelenaesmolda Jo, ta byla ftipna 😆🤦

Strana
z6