Story roku. Který příběh vás pobavil nebo utkvěl v paměti?
Tak mile damy,je tady zaver roku a protoze o vyzivne trolli diskuze neni tady na MK nouze,napadlo me zalozit diskuzi na tema story roku.Ktery pribeh vas nejvic pobavil nebo jinak utkvel v pameti?
Holky o tom dítěti to bylo to Nejhorší rok 2020??
@werysek3131 nene, to je jiný příběh
@codal aha, tak to nevím co myslíte. Ale co jsem tak pochopila z diskuzi tak je to pěknej hnus...
@mimi1004 ona se řešila nějaká létající spermie? 😂
@werysek3131 ne to je bohužel pravdivá maminka. Jsem ráda, že jsem ji tu aspoň trošku podpořili. Trollice bude lítat někde po čertech zas.
Onanujiciho psa jsem jen narychlo cetla. Mě zas rozsekala teď vánoční diskuze ala pedofil s dudlíkem a druhý toužil po genderové vyváženém prirozeni asi. To se i muj chlap zakuckal vlastní slinou, když jsem mu to cetla.
@gramar to bylo někde před 3 dny??? Stěžovala si že se rozvedla s chlapem, protože se ukázal, že je pedofil, že má rád chlapecky a že cuca dudlík a flašky. A našla si dalšího, co chtěl pro změnu zas na svatbu? Jestli si to patu ju jít v šatech a aby ona šla ve smokingu. Prostě vyměnit si obleceni. A ji to táhlo zpátky k pedofilovi i když měla malého kluka 😂😂😂😉 já to cetla ve vaně a chlapovi nahlas. Tlemili jsme se tu ještě před spaním.
Kristova noho 😂 už se nikdy nebude dívat na husky stejně. Škoda, že mě ta diskuze minula. 😂
Každopádně děkuju Vám holky, že jste mi během roku poradily a zpříjemnily těhotenství. Konec roku oslavte podle možností a přeju Vám, aby ten příští byl lepší než ten letošní. 😉
@orchidis myslíš tu,jak se nepohodli na dovolené? Jestli ano,tak o dceru stále bojuje,manžel z ní zkoušel dělat blázna a fetacku...
@amazonkajanik Jako že fakt naštvala tchyni a ona jí chtěla/chce sebrat děti? To je hotové panoptikum...
@amazonkajanik
Mixovaci Karin byla taky super! :D
@gruyerre
Moji adresu shanela taky :D
@gramar paní průběžně přispívá,jak se to vyvíjí. A ano,malou jí manžel odvezl jakože na návštěvu k rodičům a začali jí bránit ve styku. První návštěvy se dočkala asi až po 3týdnech za pomoci úřadu.
https://www.modrykonik.cz/forum/rodinne-problemy/po-dovolene-s-tchyni-prisel-s-rozvodem-3/?page=12
@michaela666 hele,tam padlo,že je to okopcene z filmu Jedna ruka netleská 😁
@amazonkajanik Tak jsem to prolouskala tu diskusi a ano to je tedy story, jdu si dát skleničku a zavzpomínat na pár "pěkných" let...
Vsechny diskute, ktere zminujete, jsou pikladnici Modreho ore 😆👍Husky je top s tou kozou, co tehotni z vody z hajzlu 😆
@sudylichozrout
Super byla taky ta diskuze zamerena proti nam.Autorka dostala peknou cocku :D
@zelenaesmolda přitom vy dvě jste hvězdy a když tu naskočí nějaká pikantnost,tak se těším,co která z vás přidá 🤣
@sudylichozrout
@zelenaesmolda No copak jste vy dvě provedli? :D
@gramar
Nemame rady blbe dotazy a rikame veci mozna tvrde ale narovinu.Spouste uzivatelek jsme trnem v oku.
@zelenaesmolda Jo, ta byla ftipna 😆🤦

Slniecko2008 a její záchodové těhotenství a včera létající spermie 🤣