icon

Super parta z Ostravy 🙂

monako3
20. únor 2011

Ahoj holky,

Tak jsem se naštvala a udělala jsem pro nás diskuzy, kde si můžéme psát a domluvat se na naše sešlosti 😉 .
Kdo to tu nezná, tak dole se píšou odpovědi a kdo bude chtít vidět, kdo mu co odpověděl, nahoře v levo ve své liště je šipečka aktualizovat (nebo někdo tam má načíst novou stránku) a když na to kliknete, vždy se vám obdoví stránka 😵 ..na to příjdete časem 🙂

Doufám, že tu nebude mrtvo 😀 😉

m.o.n.i.k.a
23. únor 2011

Holky nevíte někdo, když podnikáte za jak dlouho se dá vzít hypoška? Chtěla bych se zeptat švagra, ale nechci ho otravovat a ted mě nikdo nenapadá kdo podniká

monako3
autor
23. únor 2011

@m.o.n.i.k.a to vůůbec netuším...ale asi nějakou dobu určitě aby viděli jaké máte obraty....to je moje domněnka...

andrejka..
23. únor 2011

@monako3 ano je to tak musíš prokázat že máš přijmy ... 🙂

andrejka..
23. únor 2011

Lukin musel mít vypis myslím zpětně asi půl roku jako vyplatní pásky 🙂 ..tak u podnikaní bych se nedivila kdyby to trvalo i rok ..myslím že nás to učili ve škole ale už si to nepamatuju 😀

monako3
autor
23. únor 2011

@andrejka.. podníkáš něco?

andrejka..
23. únor 2011

@monako3 zatim nic Sabča nenapsala 😒 ... a ty?

monako3
autor
23. únor 2011

@andrejka.. Chci jet kolem 14 hodiny do Běle jestli tam nemám prachy a vyzvednout knedlíky co nám doveze kámoš, uplně se na ně těším jsou výborné a zadara 🙂...pak nevím

andrejka..
23. únor 2011

@monako3 noo já jsem chtěla do toho takka... a Lukin přijede zase věčer...tak jsem volná 🙂 ..ted jsem byla ve vaně ..dam si obed vyfoukám vlasy ,namaluju a mohla bych někde vyrazit 🙂 ..teda až se vzbudí dítě ..a ještě taky bude jíst 🙂 tak kolem 14hod bych mohla být ok 😉

monako3
autor
23. únor 2011

@andrejka.. no tak já už jsem i namalovaná i učesaná...jela bych do Běle dřív at to mám vyřizené, ale nevím v kolik přijde z práce ten kámoš. kdyby mi přišly prachy koupila bych si tu permici

monako3
autor
23. únor 2011

tak on tam bude až ve čtvrt na 3...tak nevím jestli mám čekat a nebo jet první pro prachz a pak se tam vracet

andrejka..
23. únor 2011

aha,,. 🙂

monako3
autor
23. únor 2011

@andrejka.. a mám hlad a doma nic není 😀

andrejka..
23. únor 2011

@monako3 já dojedla piizu 🙂 ...a se mnou teda nepočítaš? .. nic nepodnikáme?...

monako3
autor
23. únor 2011

@andrejka.. proč bzch nepočítala, jen nevím jak to mám vykoumat 😀...mmt ted zjištuju jestli mi vůbec prachy přišly

andrejka..
23. únor 2011

@monako3 😕 ..ok

m.o.n.i.k.a
23. únor 2011

Holky to je jasné, že musím dokládat příjmy, u nás v bance se dávají příjmy 3 měsíce pozpátku, tak nevím jak to bude stím podníkáním, počítám max. ten rok. Kdyby to pak šlo, byla bych happy 😀 😀
Téda, že se Vám chce do Té zimy.. My budem doma, kvůli nemoci, ale i tak bych nikam nešla děcka by asi zmrzli max tady někde k někomu na návštěvu 😀

monako3
autor
23. únor 2011

@andrejka.. tak prachy přišly...v kolik teda můžeš?

@m.o.n.i.k.a tak my jedem autem, na procházku určitě néé 🙂... musím pro prachy at zítra zaplatím plavání...

andrejka..
23. únor 2011

Moni už si jen vyžehlím vlasy..Mates teď papá 🙂

monako3
autor
23. únor 2011

@andrejka.. tak mám jet první do běle pro prachz a pak pro vás nebo chcete jet s námi? My se jen oblečeme...

andrejka..
23. únor 2011

@monako3 první pro prachy...ještě mi teď volala Sabča staví se jen pro tu košilku pro Deniska 🙂 jdu se chystat zatim pa ..až pojedeš z Bělé prozvoň ju papa

m.o.n.i.k.a
23. únor 2011

@monako3 Moni to je jasné, že ty nepojedeš mhd do Bělé a ještě v Té zimě 😀
Mě by nedostal nikdo už ani před barák, ráno mi stačilo 😝

m.o.n.i.k.a
23. únor 2011

Zuzi kde Tě mám? 😀

zuzalicek
23. únor 2011

Už jsem tu 😀

m.o.n.i.k.a
23. únor 2011

@zuzalicek No supéééér, zvládla jsi to na jedničku! 😀 Jak se Vám vede co Adélka je zdravá?

m.o.n.i.k.a
23. únor 2011

Jinak holky to je Zuzka a Zuzi to jsou holky 😀 😀 😀 Andy, Sabča, Monča a Verča, no pak se nějak seznamíte 😀

zuzalicek
23. únor 2011

Teďkom je Adélka zdravá ale do školky ji nedavám...Naposledy byla v listopadu a od té doby je nemocná už tu školku normalně proklínám, ať už je aspoň jaro..Nám se vede celkem fajn taky jsem teď byla nemocná, ale už je to lepší 🙂.. A jak tobě se vede??A co děti??

m.o.n.i.k.a
23. únor 2011

@zuzalicek Zuzi tak já to samé, malý je tedka na atb i malá, chytla to od něj, tak jsem ho odhlásila na celý březen a dr mi taky říkala, že to tak mám udělat a stou školkou mi ani nemluv, chystám se do školky, jen co budu mít možnost a řeknu jim tam svoje, ta zlost na ty krávy mě nepřešla a jen tak nepřejde, malý byl 4 dny v horečkách a malá pak taky, takže počkej co jí tam řeknu a je mi vážně už jedno jak se na mě budou dívat!
Každý týden bylo něco a furt nějaký problém a nemoc, takže jsem se taky už na to vykašlala a je doma.
Taky jsem byla nemocná a už je to v poho, to je Tím počasím, zima se vždycky táhne dlouho 😖

zuzalicek
23. únor 2011

@m.o.n.i.k.a Taky jsme teď měli antibiotika napřed jedny a pak druhe..aďa měla skoro celý týden horečky až jsem byla úplně zoufala..Nechápu ty lidi co dávaji do školky nemocné děti. Tedˇkom nás doktorka poslala i na alerkologii ať ji udělá doktorka testy i na ten smog jestli to nemůže mít i z toho tak uvidíme.Jen jim tam pořádně vynadej 😉...Musíme se pak na někdy domluvit dát sraz a pořádně poklabosit 🙂

m.o.n.i.k.a
23. únor 2011

@zuzalicek Jo? Božátka trpí fakt. S malou budu už opatrnější co se týče školka v zimě, nechci aby se trápili tak jak maly. Tak pak hned musíš dát vědět jak jste dopadli u drů. No jasně, domluvíme se jak bude tepleji tedkom jak je taková zima, nechci děcka ven tahat. Určitě jak bude tepleji se domluvíme. 🙂

zuzalicek
23. únor 2011

S tou zimou máš pravdu taky teďkom vůbec nechodíme ven i doktorka mi sama říkala že sní teďkom nemám chodit ven když jsou takové mrazy...Se ti ani nedivím že budeš s malou opatrná kdybych to věděla že to tak dopadne tak malou vůbec do školky nehlásím..Už by mohlo být leto 😉

Strana