icon

Tchibo, je lepší nakoupit přes internet nebo na prodejně?

4kata4
11. únor 2017

*** Holky,prosím která z Vás nakupuje v TCHIBO ? je lepší nakoupit přes internet z pohodlí domova nebo rovnou zajet na prodejnu...
*** V TV jsem slyšela,že nyní mají akci při nákupu nad 999,- dávají slevu na přiští nákup 300,- to platí jen při nákupu na prodejně ? nebo i kkdyž nakoupím přes internet ?

Děkuji moc za rady. Hezký víkendík .

puresin
•
11. únor 2017

Ja nakupuju vzdycky jen pres net, pockam si na dopravu zdarma, nebo u vetsiho nakupu me 59,- za dopravu nezabije. 🙂 A ty body ("zrnka") za nakup, co se pak daji pouzit jako sleva jsou taky fajn.
Ale o te akci nic nevim, to musi poradit nekdo jiny. 🙂

4kata4
autor
•
11. únor 2017

děkuji moc

majovasnazilka
•
11. únor 2017

Nakupuju přes internet a nechávám si to poslat na prodejnu, takže doprava vždy zdarma 🙂

michaelacikankova
•
11. únor 2017

Nakupuju taky přes internet,ale až od té doby,co máme tady kamenný obchod.Vrácení zboží poštou není nic pro mě.Takhle,když nám to není,tak bez problémů mi to vezmou na prodejně a rovnou vrátí i peníze.Jinak na Tchibo nedám dopustit,ale hlídám si hodně akce.🙂

4kata4
autor
•
11. únor 2017

objednala jsem si přes internet tři věci a došel mi email,že mi dvě byly odeslány...ta třetí nevím co.... :(

anaon
•
11. únor 2017

@4kata4 Oni občas ty zásilky rozdělí, asi to mají na různých skladech nebo co. Ale to by mělo jít v objednávce dohledat, měla bys tam vidět předpokládanou dobu dodání.