icon

Technické dotazy na fungování stránky

aguaverde
11. bře 2011

Máte s něčím problém? Nevíte si rady? Potřebujete se na něco zeptat?

https://www.modrykonik.cz/help/#cat-technical-s...

infokonik
15. srp 2015

@mandre To bohužel nejde☹.

ireniq
15. srp 2015

Prosím, jak fungují srdíčka? myslela jsem, že je můžu rozdávat neomezeně pomocí odkazu dole na stránce, a pak se mi jedno objevilo nahoře v "mém" řádku - takže ho můžu poslat jen tehdy, když dostanu nějaké přidělené? Díky Irena

infokonik
15. srp 2015

@ireniq Ano, posílat srdíčka můžeš jen pokud je máš🙂))

ireniq
15. srp 2015

@infokonik A můžu je nějak získat? nebo jen když se sama objeví...?

infokonik
15. srp 2015

@ireniq Někdo Ti ho může poslat. Taky sleduj zeď, objevují se průběžně soutěže za srdíčko, ambasadorky , které tu propagují různé firmy také pořádají soutěže o srdíčko a v neposlední řadě je tu ta hříčka - klikni a vyhraješ srdíčko. Je na našem blogu,mmj.
Pro začátek jedno posíláme🙂
Hezký den.

ireniq
15. srp 2015

@infokonik Aha, díky moc za vyčerpávající info i srdicko 🙂

skorapka
16. srp 2015

Ahoj, je možné najít inzerenta podle bydliště? Ráda bych nakoupila více věcí osobně v místě bydliště. Ne vždy to totiž sedí. Děkuji Hanka

infokonik
16. srp 2015

@skorapka Ahoj, v bazaru muzes vybirat podle lokality, je to hned druha polozka vedle kategorie.

skorapka
16. srp 2015

Děkuji za rychlou odpověď.

janikpupik7
17. srp 2015

Prosím vás,nevím co se tu stalo s bazarem,ale nemůžu aktualizovat a po každé když si kliknu na svůj inzerát tak to po mě chce přihlášení a po přihlášení opět stále dokola.Nevím proč vše nezústalo při starém.Děkuji za info.

infokonik
17. srp 2015

@janikpupik7 Ahoj, zkus tento postup https://www.modrykonik.cz/stranka-nefunguje/ Doporucuji nahlasit chybu technikum, podivaji se ti na to.

moulinkaa
17. srp 2015

@janikpupik7 Jani, dneska jsme definitivně vypli starý bazar, může to s tím souviset. Všichni uživatelé už mají jen nový bazar (kukni obrázek), ve kterém by aktualizace měly jít v pohodě. Pokud jsi v novém bazaru a přesto aktualizace nejdou, napiš nám prosím sem: https://www.modrykonik.cz/group/6979/detail/ Děkujeme!

kvakuska
17. srp 2015

@moulinkaa mám stejný problém s bazárkem jako @janikpupik7, neustále musím odklikávat přihlášení, navíc někdy se nová stránka sice načte, ale zůstane šedivá a nejde na ni klikat, takže ji musím aktualizovat ... s těmito problémy mi prohlédnutí pěti stránek s botičkama trvalo snad půl hodiny 😒

terioza1
17. srp 2015

ahoj, prosim radu, nejde mi pridavat kz, fotky, nic... udelala jsem vsechno podle instrukci, ctrl+f5, jinej prohlizec.. nic nezabralo. mate nekdo zkusenost?

moulinkaa
18. srp 2015

@kvakuska Problémy s bazarem prosím nahlas tady: https://www.modrykonik.cz/group/6979/detail/

moulinkaa
18. srp 2015

@terioza1 Na základě zkušeností uživatelek jsme nejčastější potíže a jak na ně popsali tady: https://podpora.modrykonik.cz/kb/index.php Zkus projít nejčastěji kladené otázky, a pokud nenajdeš řešení svého problému, nahlas tam, prosím, kolegům nový problém.

janikpupik7
18. srp 2015

@moulinkaa Dobrý den,tak jsem zjistila,že musím chodit na jiný prohlížeč ☹ .Ale tak hlavně,že to jde 🙂 .Děkuji za rady

kat124
20. srp 2015

dobrý den, ode dneška se i nově na bazaru zobrazuje pouze hodnocení z nákupů, ne z prodejů? Potom mám tedy počet hodnocení 0, což je zavádějící, protože hodnocených obchodů mám téměř 600, jen tato hodnocení nejsou vidět a kdo systém koníka nezná, se k nim nedostane. nebylo by možné uvádět součet hodnocení z prodejů i nákupů současně?

moulinkaa
20. srp 2015

@kat124 Nene, všechno bude, jako dřív. Jen aktuálně máme na stránce technickou chybu a hodnocení nejsou vidět. Kolegové už na tom pracují a brzy budou hodnocení zpátky. Omlouváme se všem a prosíme o strpení, děkujeme!

kat124
20. srp 2015

děkuji...

terioza1
20. srp 2015

@moulinkaa dekuju, na pc uzt o funguje, mobil stale ne

moulinkaa
20. srp 2015

@terioza1 Hmmm, mělo by to být stejně na PC i mobilu... můžeš se prosím zkusit na mobilu odhlásit a znovu přihlásit? Aby se to jako by "restartovalo"?

terioza1
20. srp 2015

@moulinkaa zkusim a dam vedet 🙂

pochyla22
21. srp 2015

Dobrý den, prosím Vás, napište mi, jak se v bazaru dává hodnocení prodejcům, děkuji, prosím návod pro blondýny 🙂 Zdraví Pochylá

cml
21. srp 2015

Dobrý den, jak můžu ohodnotit obchod?

infokonik
21. srp 2015

@pochyla22 @cml Ahoj, hledejte primo pod vasi konverzaci v inzeratu. Pridat hodnoceni jde jen registrovanym uzivatelum. Kdybyste mely problem to najit, dejte mi vedet 🙂

terioza1
22. srp 2015

Ahoj. Tak na pc a v prohlizeci v mob uz ok. Ted zase absolutne nejde aplikace na mobilu modryho ore. ☹

moulinkaa
22. srp 2015

@terioza1 Já teď zkusila apku a mně jede normálně. Možná to byl dočasný problém, zkus u sebe ještě jednou, prosím.

pochyla22
22. srp 2015

Děkuju, už se to podařilo 🙂

cml
22. srp 2015

@infokonik Už jsem to našla. Moc děkuji. 🙂

Strana