icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

gry
17. led 2017

@medulinek pisni jak te najdu na FB

jade85
17. led 2017

@gry ja uz jsem na FB ve skupine, co zalozily holky ze sprnovek, tak abych se pres vsechny diskuze vubec dostala k praci, ale pokud by se nas do tvoji skupiny pridalo vic z tehle nasi party hic, tak budu rada 🙂

brambora28
17. led 2017

Abychom pak všechny neskončily tam :D Já jsem na FB Terča Čtverča Kučerová.
Jinak já stále hrozný bolesti v podbřišku, i na dotek. Krvácím už jen krevní sraženiny a čistou krev.. ale břicho bolí na dotek a v každé poloze. Takže pokud si nedávám po několika hodinách Algifen, tak je to hnus a moc jsem se nevyspala.
Naštěstí se mnou zůstal manžel doma aby mě hodil k doktorovi, sama bych to asi nezvládla ☹ jsem ráda, že si zajdu na WC, jinak furt ležím. To je jediná poloha kdy mě to aspoň trochu přestává bolet...
@gry Moc gratuluji k potvrzení, a přeji ať vše dobře dopadne. Těším se na fotku!
@gry

jade85
17. led 2017

@brambora28 to je teda hnus, uz by to mohlo pomalu prestat, ne? ☹ A co na to doktor, nebo jdes az dneska? Zas je aspon dobry, ze to z tebe jde samo a vyhnes se snad revizi a nemocnici.

monib66
17. led 2017

@gry taky bych se ráda mezi Vás přidala.

brambora28
17. led 2017

@jade85 Jdu práce až dnes v poledne. Tak jsem zvědavá co řekne..

yelowangel
17. led 2017

@brambora28 ježiši to mě hrozně mrzí ☹ moc držím palce aby u doktora dopadlo všechno dobře a neposlali tě na revizi...

simi1510
17. led 2017

@brambora28 drzim moc pesti, at jsi v poradku!

levana33
17. led 2017

Cauky 🙂 nebyla jsem tu milion let :D jsem ted 6 dpo a druhym mesicem beru uz duphaston, kvuli spatne funkci zluteho teliska, snazeni uz 8 mesic :O

brambora28
17. led 2017

Tak jdu na revizi.. samozřejmě to pro mě dopadlo nejhůř jak mohlo. Ted jedu na Obilnak v Brně. Doktorka (zastupovala doktora) řekla, ať jedu hned.. achjo, jsem strašně nasrana ☹

simi1510
17. led 2017

@brambora28 jeeezis ☹ tak drzim pesti, at se to povede a jsi v poradku co nejdříve!

Jeste tam neco zbylo?

levana33
17. led 2017

@brambora28 jej to me mrzi...ale utece to a bude dalsi snazeni a podari se 🙂

brambora28
17. led 2017

@simi1510 nevím, doktorka říkala, ze ona doporučuje revizi v mém stavu.. jsem zvědavá co řeknou v nemocnici..

yelowangel
17. led 2017

@brambora28 to je mě líto! ☹ drž se není to nic příjemnýho. Máš odvoz pak domů? Nevím jestli tě pustí hned po zákroku ale já jsem byla ráda že se motám...

brambora28
17. led 2017

@yelowangel jo, je tu se mnou manžel.. no vím určitě že nechci na pokoj se všema těma cigankama co tu jsou a rodí jedno děcko za druhým.

yelowangel
17. led 2017

@brambora28 bohužel to si nevybereš já jsem sice byla na pokoji s dvěma ženskejma a ani jedna nebyla cigánka ale to bylo v bohunicích a taky jsem podepsala revers protože si mě tam chtěli nechat přes noc a mě neměl kdo druhej den hlídat malýho když partner šel do práce. Vytahli mě kapačku a šup domů. První metry byli docela děs ale pak se to srovnalo.

monib66
17. led 2017

@brambora28 moc mě to mrzí,já myslím,že Tě nedají na pokoj s rodičkami. Já byla na revizi ve Zlíně a byla se mnou na pokoji jedna maminka a také po revizi. Držím palce,ať je to brzy za Tebou a jsi v klidu doma.

brambora28
17. led 2017

Holky tak zase změna. Já nevím, asi abychom se nenudili.. na ambulanci mladá a moc hodná doktorka.. vše si vyslechla, prohlédla mě, ukázala mi UTZ a rika mi, že mi musí doporučit revizi, že je to nařízení, ale ze z jejího pohledu není nutná, protože se děloha čistí sama, už tam mám jen zbytek a ten by mel odejít sám. Tak jsem ji řekla, že bych byla ráda za to.. a ona ok, takže mi píchne injekci aby to rychleji odešlo, a od bolesti, a že kdyby cokoliv mám dojít, jinak kontrola za týden u mého doktora.
Jsem strašně ráda.. nedám dopustit na ty mladý doktory, mají úplně jiný přístup a snaží se najít alternativu.. ne jak ta stará co zastupovala mého dokrota - to bylo hned kyretáž a bez debat..
Tak už jedu domů a pevne věřím že teď už to bude dobre.
Děkuji opět všem za podporu, moc mi to pomáhá!

jade85
17. led 2017

@brambora28 No tak to je bajecny! Teda samozrejme v ramci moznosti 🙂 Ted uz to bude fajn, za tyden se docistis, doktor ti to potvrdi a budete na to moct s muzem znova skocit 🙂 Ja mam taky relativne mladyho doktora a je to presne jak rikas - rekne, jaky jsou moznosti, nenuti, maximalne doporuci, kdyz si o to reknu (je fakt, ze nekdy byva az tezky z nej vymacknout rozhodnuti) 🙂

petuliee
17. led 2017

@jade85 aco ty jak se vede 🙂 koukam že máme podobný TP 🙂

gry
17. led 2017

@brambora28 presne, mladi vpred 😉 ja mela u porodu mlady,stary a presne stejny pristup. Starej by uz delal cisare a mlady se do toho semnou opreli a sup,za chvili bylo hotovo. Drzim palce 😉

jade85
17. led 2017

@petuliee ahoooj 🙂 dobre se vede, nojo, taky koukam, ze jsi jen par dni napred 🙂 Ja ted nedockave vyhlizim screening (presne za tyden), ale jinak je mi fajn, miminko roste, ja taky rostu (+5 kg od posledniho vazeni po operaci koncem zari), organizuju stehovani a svatbu... 🙂 Jak u tebe? 🙂

yelowangel
17. led 2017

@brambora28 já ti nechci kazit radost a opravdu držím pěsti aby všechno odešlo jak má...ale já su zrovna ten případ co dostal injekci na vyčištění a za týden mě stejně hnali na revizi protože to prostě neodešlo i když mělo. Doufám že u tebe to bude jinak. Každopádně mě se za ten týden tak zhoršili bolesti že jsem chodila v předklonu tak kdyby náhodou neodkládej to a radši si na gyndu zajdi dřív. Držím palce ať už je všechno jenom dobrý.

simi1510
17. led 2017

@brambora28 tak držím pěsti, ať to je lepší! 🙂 Ale o tom přístupu mladý/starý nevím... Ono je to spíše o lidech... Já měla mladou doktorku, byla fajn, přehodila mě ke kolegyni na kontrolu - to byla Ruska, a hned že je to zamlklé... Pak jsem byla v Podolí, kde byl mladý kluk, co se učil a nic nevěděl, mladá holka doktorka a sestra... a hned, že je to na revizi... Byla jsem na konzultaci u jiného pak doktora, a že to je velké na to, aby to odešlo samo a že bůhví jak bych dlouho čekala, co by mě to potkalo a kde, že nikde není jistota atp. A dohodli jsme se pak na zákroku, že on mi ji prováděl sám na klinice po dohodě...

markethy235
17. led 2017

@brambora28 to je dobre, ze to dopadlo takhle a muzes byt doma. Kazdy pobyt v nemocnici je hrozny, obzvlast po takovem zakroku. Navic se urcite uz docistis sama.
A ty mlady doktori jsou fakt super, je videt, ze dokazi i novou techniku skvele pouzivat, navic maji vetsinou lepsi pristup.

petuliee
17. led 2017

@jade85 já sem teda -1 na scening jdu pristi ctvrtek.... po tom downu se celkem bojim... jiank sem musela na chlapa napsat i očrko :D mimouš mi dáva pěkne zabrat do toho 2 co už jsou doma :D tak držím palce at dobre dopadne

jade85
17. led 2017

@petuliee Urcite to bude dobry, ja se snazim si jiny moznosti vubec nepripoustet. Taky drzim palec. A snad se mimco v druhym trimestru zklidni, abys mohla fungovat 🙂

petuliee
17. led 2017

@jade85 ted už je to lepší...pro změnu sem furt unavena.... snažim se si nepripouštět ale strach je ikdyž malej

brambora28
17. led 2017

Holky odepíšu všem dohromady. Vím, že ještě může k revizi dojít, ale taky nemusí. A naštěstí to není tak akutní a tělo si s tím snad poradi samo.. kdyby ne a měla bych jakýkoliv problémy, určitě hned pojedu a budu to řešit..
Co se týče mých zkušeností s doktorama, mám pocit, ze ti mladí možná nemají tolik zkušeností, ale zato jsou empatictejsi a hledají různé alternativy, než aby řekli no prostě půjdete na revizi a hotovo.. Na druhou stranu si vážím starých zkušených doktoru, který ale.prace musí fakt bavit, protože moje zkušenost je bohužel taková, že se jednalo o vyhořelé staroušky, který jsem spíš obtěžovala než že by mi chtěli pomoct..

llenka_li
17. led 2017

Ahoj holky, tak jsem doma. Jsem po laparoskopii a odebrání pravého vejcovodu, bylo to opravdu mimodelozni těhotenství. Nevim, jestli jsem takova cíťa nebo jestli to je běžné, ale po operaci jsem mela šílené bolesti, dren, cevku a dva dny jsem se nepostavila na nohy, bylo mi zle a motala se mi hlava. Nakonec jsem omdlela na chodbe a mam velkou bouli na hlavě. Ale ted trochu pozitivneji, jsem od vcera doma a cítím se dobre. Žadne úzkosti, pláč, deprese, vsechno dobre. Popravdě řečeno, bych na to mohla klidne skočit hned znovu, ale byla mi provedena i revize, takze se bojím, ze by se tehu neudrželo kvuli nízké děložní sliznici..🙂

Strana