icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

evikkk13
22. led 2017

@wenisa A s testem vyckavas? Držím palce!

llenka_li
22. led 2017

Zdravím holky pri nedeli...mela bych začít poradne uklízet a neco delat, misto toho porad lezim v posteli...od přítele jsem dostala snídani do postele s kytickou, je úžasný ☺️ tak ten úklid jeste asi o den odlozim 😉 co vy? Jo, jeste abych nezapomnela, mam za sebou prvni sex po operaci, 8.den...a bylo to super. V patek mi vyndali stehy a jsem po kontrole, takze uz je po všem 🙂

simi1510
22. led 2017

@llenka_li a jak se ti dari? Je dobre? Jinak super, hvezdicka priteli 🙂

wenisa
22. led 2017

@evikkk13 jo s testem počkám... testovat budu nejdříve po týdnu spoždění

llenka_li
22. led 2017

@simi1510 mam se moc fajn...od vyndani stehů uz me vlastně břicho témeř nebolí, takze se vše začíná vracet do starých koleji. Navíc mam pocit, ze nám tohle s přítelem hrozne moc dalo a strašně nas to stmelilo. Vlastně bych ani nečekala, ze chlap muze tuhle situaci takhle dobre zvládat a byt az takovou oporou. Mam za sebou 8lete menzelstvi a tam jsem tohle tedy nikdy nepoznala, takze tohle úžasné chování me neprestava prekvapovat. Dokonce jsem od přítele dostala štěňátko 😍 za tyden si pro nej jedeme. Uz dlouho jsme o nem s dcerou mluvily, a tak jsem jej ted dostala, aby mi nebylo doma smutno, kdyz je přítel v praci ❤️ Od operace na me splin uz nepřišel 🙂

simi1510
22. led 2017

@llenka_li tak to je super 🙂 ja chci kočku domu a pritel nechce nic takhle chlupatého domu ☹

llenka_li
22. led 2017

@simi1510 tak nahatou, ja mam nahatou cicu...;)))

katka9184
22. led 2017

Ahoj těhulky, snažilky...ráda bych se k Vám přidala. S přítelem se snažíme o miminko, za chvíli budu mít po ovulce, tak jsem zvědavá, zda se nám zadařilo 🙂

simi1510
22. led 2017

@llenka_li ty se mi nelibi ☹

markethy235
22. led 2017

@llenka_li to je dobre, ze uz je ti lepe a hlavne se citis dobre ☺ uklid neutece, ten pocka do zitrka, kdyz budes doma sama, nac si kazit nedeli 😉 co budete porizovat za pejska?

markethy235
22. led 2017

@wenisa ten tyden uz utece rychle ☺ hlavne dej potom vedet.

markethy235
22. led 2017

@katka9184 ahoj ☺ tak ted uz jenom cekat. Jak dlouho se snazite?

wenisa
22. led 2017

@markethy235 no tak uvidíme jak to dopadne a co konec ledna přinese...

klara015
22. led 2017

Tak jsem u vas snazilek ;) 24.12.2016 jsem vysadila ha (a uz se snazime) a jsem zatim bez ms. V utery jdu ke gynekologovi a uvidim co mi doporuci 🙂

katmir
22. led 2017

Ahoj,taky se k vam pridam.
Vcera jsem si delala TT- neg,a odpo dorazila cervena. Ale i za ni jsem rada,alespon vim,ze po HA uz funguju.😀. Tu jsem vysadila 24.listopadu.

katmir
22. led 2017

@klara015
Mne musel byt cyklus vyvolan. HA jsem brala jen 4 mes.,ale i tak jsem hned nezacala krvacet.
Po Agolutinu jsem mela ovu 7.dc
Tak pak uz to pujde. Musime tomu verit.

klara015
22. led 2017

@katmir taky mi asi ms bude muset vyvolat :( jj musime verit ;)

dyslovka
22. led 2017

@kristyna2709 : to je hodne brzo. A jak to teda nakonec dopadlo po dalsich dnech?

brambora28
22. led 2017

Ahoj, vítám všechny nové 🙂
Pro ty, co znají můj příběh, krátké info :D Už je mi lépe, bolesti, které stále mám (od úterý večer) jsou zřejmě způsobené zácpou a zaraženými větry, což bych fakt nikdy neřekla, jaké to může být peklo.. Takže jsem se začala více hýbat, víc pít, dávám si čípky, a dnes si koupila projímavý čaj, takže doufám, že bolesti jsou způsobené tímto, a ne něčím jiným.. Děloha mi přijde, že se jakoby uzdravuje, uklidňuje, i krvácení se mírní.. V úterý si budu volat na kontrolu, tak snad vše dobře dopadne..
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z Vás má za sebou samovolný potrat bez kyretáže, za jak dlouho po potratu jste měli sex..? My už ho neměli tak strašně dlouho, protože nejdřív jsem špinila, pak potratila a pořád krvácím.. A už se to fakt nedá vydržet.. :D Děloha ale stále ještě bolí, tak budu muset vydržet.. Ale jestli se má dodržovat nějaká doba, nevíte?
@llenka_li Jsem ráda, že se cítíš lépe 🙂 Mě manžel taky neskutečně pomáhá a podporuje.. Nešel na firemní večírek, aby se mnou byl doma, kdyby něco, pak se mnou byl i doma a vezl mě k doktorovi.. a zvládá moje výkyvy nálad, protože z těch bolestí jsem byla někdy fakt uplně vynervovaná a říkala jsem si, kdy už to skončí.. A on vše zvládá, to já být na jeho místě, tak mi už dávno naliskám.. Ale on je úžasný.. Fakt nás to taky stmelilo, a myslela jsem, že si ho nemůžu vážit víc, ale vážím... 🙂

simi1510
22. led 2017

@brambora28 to jsem moc ráda, že ti je lépe!!! A snad tě to konečně úplně přejde!

Já jinak měla revizi v září, měla dodržovat šestinedělí, ale dle lékaře mého jsme mohli mít sex klidně 3-4. den po zákroku... ale první sex jsme spolu od té doby měli asi po necelých 14 dnech 🙂

Kdyby to člověka bolelo, tak přestat se může vždy 🙂 Ale jde o to, jak se cítíš... A popř. využít ochranu 😉

medulinek
22. led 2017

@brambora28 aspon ze je lip,pokud nemas revizi,tak teoreticky nemudis dodrzovat sestinedeli,ale jestli jeste trochu krvacis,nepospuchej,precijen pri tom krvaceni mas cipek pootevreny a delohu nachylnou k 8nfekci. Verim,ze si poradite i jinak.

yelowangel
22. led 2017

@brambora28 Jsem ráda že ti je líp. Asi bych se sexem nepospíchala a počkala až tě to nebude bolet a nebudeš krvácet, se šestinedělím si nejsem jistá. Držím palce ať všechno v úterý dopadne dobře.

brambora28
22. led 2017

@simi1510
@medulinek
@yelowangel
Díky holky. Jojo, určitě počkám, minimálně až přestanu krvácet 😉

katmir
22. led 2017

@brambora28
Utcite bych nechala tuleni,az si telo rekne samo.
Neboj,urcite se dockas.
Ted to chce asi jeste chvilku cas. 😉

llenka_li
23. led 2017

@brambora28 přesně jak píšeš, taky si svého muze za to hrozne vážím..ono se říká, ze vsechno spatne je pro neco dobre, tak snad alespon v tom, ze jsme se mohly ujistit, ze vedle sebe mame takove opory. S tim sexem, mela jsem to uplne stejne, taky u nas sex nebyl ani nepamatuju, takze jsem ted uz nevydržela a opatrně jsme zkoušeli a ono to bylo uplne v pohode. V nemocnici teda strasili s infekci, ze by mohla byt, ale tak snad uz mame vybráno 🙂
Jinak držím palce, at ti to dobre dopadne a deloha je na kontrole uz uplne čistá a kyretaz neni potřeba. Ono to nic neni, ale kvuli dalšímu snažení by bylo lepsi se obejít bez zákroku. Kdyz jsem v nemocnici projizdela diskuze, našla jsem, ze pijou ženský různý bylinkovy čaje na vyčištění dělohy - jen uz nevim, co to bylo za bylinky.

llenka_li
23. led 2017

@markethy235 tak ted uz me ten úklid nemine 😉 Od Vánoc jsem nezehlila, takze si to dovedes představit 😄 a pojedeme si pro civavku. Bydlíme zatim v bytě, tak potrebujeme neco mini. Do baráku budeme pak chtit staforda..

llenka_li
23. led 2017

@simi1510 je to jen o zvyku 😄😺

katka9184
23. led 2017

Mám takovou otázku...možná blbou, ale prosím o odpověď...dle mých výpočtů, jsem měla ovulku od 17.1....ale hlen se mi objevil až dneska...je to možné?

wenisa
23. led 2017

@katka9184 rekla bych, ze ono je mozne vsechno... Vim, ze jedna holcina snad mela i dve ovulky v jednom cyklu.

brambora28
23. led 2017

@llenka_li jojo, no já se sexem počkám, jelikož se na to ještě fyzicky necítím.. Se snažením uvidím, co řekne doktor, ale doufám, že to bude co nejdřív :D Jinak ty bylinky jsou podle mě kontryhel, co jsem četla 🙂

Strana