icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

vjercik
8. zář 2016

@bajuliss ja myslim ze uz se nemusis niceho bat, a jen se raduj z tehu🙂

bajuliss
8. zář 2016

To ja hodne taky podedim...a spis budu koukat po bazarku....veci typu: kus 10kc ... Dnes je pro ty mimca vse tak draheeee :\

bajuliss
8. zář 2016

@vjercik to ja se raduju, ale porad ten strach, tam trosicku je

vjercik
8. zář 2016

@bajuliss to bude asi porad🙂

katka686
8. zář 2016

Ahoj holky, mám dotaz, chvili asi 3 měsíce se snažíme. Vždy jsem měla problémy s velmi silným PMS, bolavá o dvě čísla větší prsa, špatně od žaludku, bolesti hlavy... Pak přišla menstruace, napred velké bolesti v podbřisku současň hned velké krvácení. Tento měsíc nic, nikdy se mi to nestalo, žádný PMS. Dnes mám 3.den zpoždění, dnes nastala klasická velká bolest podbřišku jako vždy, ale krev nikde. Test negativní. Máte někdo podobnou zkušenost? Děkuji

vjercik
8. zář 2016

@katka686 to je divny...mohly by to byt cysty, bolest by tomu odpovidala...

bibianne
8. zář 2016

@vjercik a kolikrat jsi od revize mela MS? Mne doktorka rekla,ze mam vydrzet aspon dvoje MS,co myslis ty? Ja uz se potrebuju zase snazit,ta prazdnota po revizi me nici :'( uz bych chtela diky tomu zase myslet pozitivne a na neco se tesit..🙂

lenulinka10
8. zář 2016

@mirindad tak ja uz cekam kazdym dnem na ovulku,pocitam ze zitra bude pozitivni 🙂 tak snad to tentokrat klapne 😉 budeme to jistit dnes a v sobotu 🙂

mirindad
autor
8. zář 2016

@lenulinka10 jeee no dneska urcite!! 😊 at se dari a MS neuvidis 😘

lenulinka10
8. zář 2016

@mirindad dekuji moc 😘 jsi zlato. Snad se zadari,kdyz se snazime obden,tak by tam mohla nejaka mrska pockat 🙂

vjercik
8. zář 2016

@bibianne jedna byla hned po revizi a druha po 29dnech od revize. Tak pravidelný jsem to nikdy neměla. Doktorka mi řekla 3ms, ale Já se cítím hned od revize ok, jakoby ani revize nebyla. Nic me nebolelo, úplna pohoda. Obě porevizní kontroly super, jen se mi udělala cesta, ale ta se prý streba s MS co proběhla. Tak Já tomu věřim. Navíc cesta není překážka. Nevěřim ze se teda povede hned, tak už sme začali... pokud se cítíš dobře, určíte jdi do toho. V kolikatem týdnu si byla na revizi?

vjercik
8. zář 2016

@vjercik cysta🙂

markethy235
8. zář 2016

@lenulinka10 pekny ovu testiky 😃 drzim palce, at to tento cyklus vyjde 😉

lenulinka10
8. zář 2016

@markethy235 dekuji 😉 zitra by mel byt silnejsi. Jestli to nebude tedy pres noc. Uvidime 🙂 kazdopadne to jistime 🙂 snad to vyjde 🙂 ja drzim palecky tobe
👍

markethy235
8. zář 2016

@lenulinka10 dekuji, ja budu mit ovu za 14 dni, ale samozrejme trenujeme uz ted, at jsme potom v kondici 💑

lenulinka10
8. zář 2016

@markethy235 jojo 🙂 my to jistime obden 😉 tak jsem zvedava jak to dopadne 🙂

destovakapka
8. zář 2016

Holky kdyz jste meli pozitivni ovulacni test a sex meli na druhy den po pozitivnim ovulacnim testu,vyslo to nekomu?

mirindad
autor
8. zář 2016

@lenulinka10 taky jsme to tak jistili obden 😁 ale spis aj ze se nam chtelo 😊 ono je to lepsi nez se stresovat kdy muzes a ne... Honem honem mam ovulaci.... Proste pekne klidecek😊

lenulinka10
8. zář 2016

@mirindad jojo presne tak. 😉 kdyz budou chtit tak si tam nejaky mrsky pockaji 😉

kamila6220
8. zář 2016

Ahoj holky, my už se tento měsíc konečně začli snažit taky. V dubnu jsem měla zamlklé těhotenství, tak doufám, že se zadaří a všechno dobře dopadne 🙂

destovakapka
8. zář 2016

@kamila6220 My se uz snazime rok a porad nic.

kamila6220
8. zář 2016

@destovakapka Nám se zadařilo tenkrát napoprvé, ale dopadlo to jak to dopadlo. Tentokrát to asi nebude taková sranda. Hlavně aby bylo všechno ok pokud se zadaří. A už si byla někdy těhotná?

destovakapka
8. zář 2016

@kamila6220 Tehotna jsem nikdy nebyla,snazime se o prvni dite ale je mi 33let,ono se rika ze po 30 to jde hur.

kamila6220
8. zář 2016

@destovakapka Ano, i doktorka mi to říkala. Já jsem ani nevěděla, že nejde otěhotnět každý měsíc - že jsou ty anovulační cykly. Vždycky jsem myslela, že to půjde okamžitě. Ale ono se určitě zadaří, nejlíp se něčím zabavit a vůbec na to nemyslet 😉

mirindad
autor
8. zář 2016

@kamila6220
@destovakapka holkyy, je mi lito cim prochazite a mate strach, ale vazne na to nemyslete a carecky se objevi kdyz to nejmin cekate.... Ja jsem uz pomaku kupovala vlozky, protoze jsem mela klasicke menstruacni bolesti a nakonec z toho bylo mimi 😁💋 ... Ve 33letech je uz vazne cas mit alesoon to jedno mimco, ale hlavne se tim nestresovat..pak se to muze zbytecna ta doba cekani prodlouzit 😊😢 drzim vam moc palecky holky 💜

destovakapka
8. zář 2016

@kamila6220 Ja si myslim ze otehotnet mi nejde,ze jsem nevedela kdy mam ovulaci,sex jsme mohli mit moc brzo nebo zas pozde,tenhle mesic jsem si porve delala ovulacni testy a test jsem mela pozitvni az 17DC a cykli mam dlouhe 28-30dni.Dneska jsem byla s manzelem poprve v Caru,doktorka mi rekla ze si mysli ze nemuzu otehotnet ze mam zalepene vejcovody a dalam i zadanku na ten rengen vejcovodu.

kamila6220
8. zář 2016

@mirindad Já jsem na to přestala myslet, jen díky tomu, že mě přítel požádal o ruku a teď plánujeme svatbu, takže na to ani nemám čas a je pravda, že přestaly i všechny moje obtíže co jsem měla od potratu. Psychika dělá fakt hodně. Tak snad se brzo zadaří 🙂

destovakapka
8. zář 2016

@mirindad Ja na to nemyslim ani nejsem ve stresu ze to nejde.

kamila6220
8. zář 2016

@destovakapka To je možné, tak snad se problém brzy vyřeší 🙂 držím moc pěsti..já jsem taky vůbec nevěděla, pak jsem si stáhla na doporučení kamarádky aplikaci do mobilu..můj kalendář, kam si všechno zapisuji a vychází mi všechno na den přesně. Takže bez něho bych byla úplně ztracená 😀

destovakapka
8. zář 2016

@kamila6220 Ja to mam kazdy mesic jinak,nekdy to mam 28 dni,dalsi mesic to mam 30 dni,nekdy to mam zas 24 dni.

Strana