icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
12. črc 2017

@jade85 tak to je fakt super...taky bych se chtěla začít trochu hýbat, ale nějak tu nic na Kladne nemame 😏 A pouštět se do něčeho sama, když už delší dobu nic nedělám...to se bojím..

brambora28
12. črc 2017

@yelowangel ahoj, můžeme se určitě domluvit 🙂 Ale asi raději kafčo ve Vyškově, pac v Drnovicích nic není a ráda bych tě pozvala k nám, ale děláme pergolu, nahazujeme dílnu a máme všude asi hrozný bordel (vlastně sama nevím jak to tam vypadá, když jsme na dovce 😀 ). Ale ráda tě poznám osobně, klidně i s prckem 😉

destovakapka
12. črc 2017

Holky rekli Vam na gynde do kdy nebo kdy si mate zajit v tehotenstvi na zubni a k obvodni doktorce?Me doktorka rekla ze si tam mam zajit ale vic mi k tomu nerekla.

yelowangel
13. črc 2017

@brambora28 Taky tě ráda poznám osobně 🙂 ale prcka preventivně radši necháme chlapům protože to co předvádí poslední dobou...asi by ses zařekla že na dítě je ještě času dost...ne jako fakt je hroznej, není s ním žádná rozumná domluva. A to ještě před měsícem to byl tak zlatej kluk. Snad ho to brzy přejde...Třeba včera jsem s ním byla na nákupu, trubka jsem zapoměla vzít ten velkej koš a do toho ho posadit (kočár už jsme vyřadili z provozu protože z něj vystupuje za jízdy) a ještě že jsem ho měla na takovejch těch vodících kšírách, když jsem ho pustila utíkal, vztekal se, furt na tom visel jak loutka aby se neválel po zemi..nervičky to nevydržely a u pečiva dostal na zadek. A stejně to nepomohlo. Mám od něj spálený prsty jak jsem ho držela. Venku vyrazil jak raketa když jsem ho pustila a absolutně se nechytal kam má jít a šel si kam chtěl takže řev, vztek, boj...no komedie pro široký okolí..

yelowangel
13. črc 2017

@destovakapka Mě doktorka řekla že někdy v průběhu. K praktický jsem si zašla hned druhej den a na zubní jsem se normálně objednala na prohlídku. Ono to nikam nespěchá, spíš je to o tom aby ten praktickej doktor o těhotenství věděl a nepsal pak antibiotika co nesmíš a pokud se léčíš s cukrovnkou, vysokým tlakem, štítnou žlázou atd. a bereš dlouhodobě nějaký léky, aby to v ty průkazce při prorodu bylo. Sice hlásíš dopředu když chodíš na kontroly ale klidně se na poslední chvíli můžeš rozhodnout rodit jinde a s bolestma jim toho moc neřekneš. A to zubní vůbec nehroť zuby se v těhoteství kazí tak stačí zajít tak v půlce aby ti řekla jestli zuby jsou v pohodě a pak po porodu ať radši mrkne.

brambora28
13. črc 2017

@yelowangel Tak aspoň byla sranda 😀 Ne, jasný, já to chápu 😉 Tak až se to bude blížit, písmene se a domluvíme se na kafčo 🙂

yelowangel
13. črc 2017

@brambora28 Dobře. Pošlu ti zprávu s číslem 🙂

jade85
14. črc 2017

Ahoj holky, dneska jsem cvičně udělala ještě testík, dálnice tam vyskočila pomalu ještě dřív než jsem ho namočila, takže hcg určitě v pořádku. 🙂 Snad poprvé si v pátek přeju, aby už bylo po víkendu a já se dočkala ultrazvuku 🙏 Jinak jsem ve stavu permanentní kocoviny, nějak to nabírá čím dál tím větší grády 😝

katmir
14. črc 2017

@jade85 tak tomu rikam jiny stav. Moc preju,aby bylo vsechno v poradku.
Ja vcera pozitivni ovu testik,a ted mam porad stav napnuteho podbrisku,jistime to denne,tak uvidime. V lekarne mam obj.dalsi Inofolic na 3 mes.,a ovu testy,tak nejak nevim,zda mam pro ne chodit. 😉

jade85
14. črc 2017

@katmir díky 🙂 jen si pro to dojdi, Infolic je dobrý brát i v těhu, je tam listovka a třeba si to tím nákupem pojistíš, zákon schválnosti funguje 🙂

satinem
14. črc 2017

@jade85 a kolikaty den po et nebo ket jsi? Moc gratuluju ❤🤰

jade85
14. črc 2017

@satinem děkuju 🙂 nejsem po žádném et ani ket 🙂 Ani nevím, kdy jsem měla ovulaci, každopádně podle ms bych měla být 7+1 tt, ale počítám, že to bude tak o týden míň, měla jsem delší cykly.

satinem
14. črc 2017

@jade85 no supeeeer....vidis v dnesni dobe a na tomto servru, me ani nenapadlo, ze by to mohlo byt prirozene😇strasna doba. Tak o to lepsi, takhle krasne se to povedlo. Paradicka. Ja jdu na utz ve stredu....uz se taky nemuzu dockat❤

destovakapka
14. črc 2017

Ahoj holky,misto capa nebo vrany k nam pred pul hodinou na lodzii priletel holoubek 🙂

jade85
14. črc 2017

@satinem a to je mi prosím 32 a od svých 16 jsem téměř nonstop brala HA 🙂 teda nechci se nějak chlubit, jen chci říct, že ta doba možná není zas tak strašná a děti se ještě plodí i přirozeně 🙂 Držím palečky na utz ve středu, kolikátý budeš tt?

llenka_li
15. črc 2017

@jade85 o je dobre, ze ti nebi nejlíp, je to takový signál, ze je vše v pořádku 🙂) já si tentokrat tento stav taky užila dosytosti, naštěstí "jen" do 11tt..a nejhůř mi začalo být snad až okolo 8tt, jdeš na utz hned v pondělí? Těším se na skvěle zprávy...;)

petronelle
15. črc 2017

Mám dnes 31 den cyklu, obvykle mám 28 jak hodinky, je to můj nejdelší cyklus od té doby co nezobu HA. Už čtyři dny mě neskutečně bolí prsa a čekám kdy příjde, semtam bodne v podbříšku tak by tomu vše nasvědčovalo a sále nic. Napadlo mě změřit si teplotu protože v ústech cítím jakoby horkost a mám zvýšenou 37,3-4. Na test nemám odvahu, zas bych byla akorát zklamaná, po těch dvou letech ani nedoufám a nechci si dělat ani drobné naděje i když ten červíček hlodá. Fakt mě štve, že zas akorát budu smutná... Hlava umí dělat taky svoje

jade85
15. črc 2017

@llenka_li až v úterý kolem poledne. Ještě mě sestřička objednala s tím, že mají plno, ale ať přijdu, ale že budu možná čekat, takže to budou asi pěkný nervy 🙂 ale mám z toho dobrý pocit, věřím, že bude vše ok. Tak snad 🙂

satinem
16. črc 2017

@jade85 proste si nasla kvalitne plodneho muze❤muj bohuzrl ma velky.problem se spermiogramem.....hlavne ale ze je cesta jak to udelat. Hele na utz půjdu jako 4+5 takze brzooooo😇

evikkk13
16. črc 2017

Holky, jak uzivate vikendu? Ja jezdim 😎

llenka_li
16. črc 2017

@jade85 to je dobre, drzim palečky...a nervy jsou v čekárně pekelný. Já se v čekárně před první kontrolou malem složila, protože v tom prosinci mě hned z první kontroly poslali do nemocnice...takže mi normálně tekl studeny pot po zádech a chtelo se mi zvracet 😄🙈

jade85
16. črc 2017

@satinem hihi, asi jo, měla jsem štěstí 🙂 ale jak říkáš, hlavně že je dneska už cesta i pro ty, kterým to přirozeně nejde. Tak 4+5 už by mohlo něco málo být vidět!

@evikkk13 hezky ti to vození jde. Za rok touhle dobou už budeš jezdit se svým vlastním třeba 🙂

@llenka_li dík, no uvidím, dopoledne před tím máme pracovní brunch, tak mě to aspoň trochu rozptýlí snad 🙂 já na první utz vzpomínky špatný nemám, vyšilovat asi budu až u screeningu 🙂

U mě víkend v klidu, včera jsem byla akční, nejdřív trénink a pak na chalupě u tchýně, dneska jsem byla v posteli do 12 a odpo jen tak zlehka poklízím a užívám si klídek s manželem 🙂

Kočky, užívejte neděli 🙂

jade85
18. črc 2017

Holky, myslete na mě, za 2 hoďky jdu na to. Jsem si myslela, jak budu v klidu, ale nejsem vůbec.

janajens
18. črc 2017

@jade85 drzim Co muzu a cekam na zpravicky

evikkk13
18. črc 2017

@jade85 Jojo, vození by mi šlo a děsně mě to baví a moc se na to těším, ale za rok to asi nebude. Vždyť jen do října máme mít pauzovné a taky se ještě bude čekat na nějaký výstup z konzultace v CAR, tak uvidíme...Každopádně moc držím palce, myslím na Tebe od rána!!! Tfuj, tfuj tfuj! 🙏

jade85
18. črc 2017

@evikkk13 děkuju tobě i všem ostatním za podporu 🙂 Dopadlo to dobře, miminko tam je, podle utz odpovídá 6+4 (podle ms 7+5, to jsem tak nějak čekala) a hlavně - bije mu srdíčko 🙂 😍

janajens
18. črc 2017

@jade85 sueper gratulace krasne zpravy🤰

evikkk13
18. črc 2017

@jade85 Skvela zprava! A co momentka, mas nejakou? 😀

jade85
18. črc 2017

@janajens děkuju 🙂

@evikkk13 díky, nemám, doktor ani nenabízel, viděla jsem ho na utz a to stačí. Nechci si to mimčo moc detailně představovat, dokud nebudu vědět, že je v pořádku. Takže až ze screeningu 🙂

katmir
18. črc 2017

@jade85 to je super. Bude to vsechno v poradku,neboj

Strana