Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@katmir nechci te strasit...ale me testy nesilily..jen trosku...a pak jsem dostala MS...melo by to silit viditelne obden. Opravdu....uz by mela byt viditelnejsi carka...prala bych ti..aby to bylo dobre...ja jen..ze s takovymi testy nemam dobrou zkusenost.
@katmir Ty joo, to vypada na slibny zacatek, tak moc drzim palce! Ja cekam kazdym dnem MS a s ni nasadim Medrol. Prave jsem si poprve zkusila zacvicit Mojzisovou podle videa, je to docela zahul! Ja sice nemela problem otehotnet, problem nastava az pak, ale na bolesti zad teda trpim, protoze porad jenom sedim v kancelari. Tak uvidime, treba me prestanou bolet a mozna i bude bonusem, ze kdybych znovu otehotnela, se zadama to lepe ustojim. Ted vydrzet 😂😎😂😋
@dasa.77 Porad pises, ze nechces strasit, ale porad strasis 🤔 Ono je v podstate jedno, kdy probehla ovulace. Dulezite je, kdy se embryo uhnizdilo a to muze byt u kazdeho jinak. Spatnych zkusenosti tady mame vsichni dost a vime, jak to chodi. Ted je to bud a nebo, ale nac strasit! Hcg roste, carka sili, vic ukaze cas 😉
@evikkk13 mam poruchu gluk.tolerance a ted se mi trochu zhorsil dlouhodoby cukr,ale zadna traga. Jinak ne,ale ja jsem zvykla i na dost vyssi davky. Ted beru 7.5 mg,a kdyz se dusim,tak pak beru i 14 dni v kuse kolem 40 mg.
Ja uz jsem mela zacit brat Clostik,ale na ten uz nedoslo.
Spise je mi blbe potom Utrogestanu. Ale od patku uz budu na neschopence,nechci nic chytit. Delam na detskem obvode. Mozna si budu delat dal ty svoje miminka,to me hodne bavi. Ale uvidime,zda na to sef pristoupi.
@evikkk13 Ahoj.... a koho JÁ POŘÁD STRAŠÍM? @katmir sleduji už hodně dlouho.Myslím si,že jako čekatelka jsem tady byla ještě dřív než ona,takže spíš jde o ty vlastní zkušenosti. 😉
Z každé další těhule mám radost,protože vím,jaké to je,když se dlouho nedaří. Bohužel nepatřím mezi Ty,které píšou jen to,co by chtěli druzí slyšet.Někdy je lepší nekomentovat vůbec. Spíš bych poukazovala na ty, které do těchto témat vkládají testy s duchem a pod to napíšou,že se stala nehoda a snad se nezadařilo. 😖
STAČÍ ČÍST CELÝ PŘÍSPĚVEK A NEJEN MEZI ŘÁDKY
Holky...muzu se zeptat? Je mozne..ze kdyz mam autoimunitni onemocneni...ze kdyz otehotnim..moje telo muze bojovat proti miminku? V lete jsem mela zamlkle v 9tt a ted pozitivni tehu test a pak prisla MS a odeslo to. Za dva tydny jefu na hematologii..tak se na to zeptam..ale ctu ze berete kortikoidy na potlaceni imunity. Dva roky jsem mela autoimunitni trombocytopenii... coz je..ze moje telo mi nicilo ktevni desticky. Jsem z toho celkem smutna. Otehotnet problem nemam..ale spise...udrzet v tele.
@katmir super..ze nakonec krasne zesilily🙂
@vendelinka08 Ja myslim, ze to mozne je 😕 mne dr. rekl, ze kdyz ta imunita blbne a vytvari protilatky, vetsinou je nevytvari jen proti jedne veci. Mne vytvari proti stitne zlaze a kvuli tomu jsem byla na imunologii, kde mi odhalili dalsi veci. Vysledky z hematologie jeste nemam, ale dr. rikala, ze jdou do te imunologie jen castecne a abych ji pak prinesla ty vysledky z imuno, ze si to posklada dohromady, tak az tam budes, urcite nedas nic za to, kdyz to zminis
@vendelinka08 ja mam velke alrgicke reakce,tezke astma a protilatky proti stitnici. Takze moje svagrova mi to navrhla ze by to bylo lepsi a ja souhlasila.
Ka mam prave take stitnou zlazu? Beru Letrox...a kdyz jsem se ptala na otehotneni...tak vsichni doktori..jakoze je to v pohode a s tim zadny problem neni. Za kterym doktorem tedy vlastne mam zajit? Kdo mi udela testy na imuno? Mela jsem dve tehu..hned a uplne vzorne....fakt jsem byla uplne stastna a zdrava...a ted toto. Nenapadlo me ze by se to stalo i me...najednou.
Medrol jsem brala vzdy velmi kratce prave na tu trombocytopenii...a vzdy mi to zabralo hned.
@katmir podle grafu bych řekla,že ovulace nebyla dřív než 21.12. Přikláněla bych se klidně i k 23.12., ale odbornice na grafy nejsem. To spíše @myjusiatko by mohla vědět. A když byl test pozitivní 20.12., tak ta ovulace mohla být následující den,nebo taky za dva. 😉 A co na ten graf říká švagrová?
Rekla bych..ze graf jasne znaci ovulaci na 22.12. Takze pokud test byl pozitivni 20.12. Tak by to tak vychazelo. S testama zkusenost nemam..ale s grafy ano..mam to jako antiko. Merila jsem abych poz ale sve telo a zjistila kdy ovuluji a tudiz kdy mam plodne a neplodne dny.

@uwe tak snad doktor pomuze a snad uz neco vymysli.