Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@yelowangel neni to ale hormonální ze ne?
@medulinek budu rada když se mi ty cikly zprávu 😉
@tornadolu Je to hormonální. Je to Progesteron.
@yelowangel dobre dekuji ja se jen ujišťuji 😉
@yelowangel ale ja beru Gynprodyl a ne Progesteron
Tak ja jen pisu, jak pokracuje muj pribeh. Dnes opet krev a utz, hcg spatne, o dva dny stouplo z 700 jen na 830. Na utz stale nic. Nechaji me dal v nemocnici a znovu to samo kolecko v patek. Ze by to bylo prosperujici tehotenstvi, s tim uz se moc pocitat neda a ted se vyckava, zda je mimodelozni a nebo ne.
@tornadolu Gynprodyl je název léku který obsahuje hormon Progesteron viz: https://pribalovy-letak.info/gynprodyl-200-mg odstavec 1 (Tento přípravek je hormonální progesteronová léčba)
@yelowangel aha omlouvám se
@tornadolu 🙂
@yelowangel tak snad mě ta sliznice doroste...
@evikkk13 take moc moc drzim palce, hlavne at to neni mimodelozni a jsi v poradku. Posilam hodne sil 😉
Hej já to prostě musím říct, ja tak nemám tada blbý lidi 😀 Myslím že spousta z Vás tu pochopí proč to píšu..
Jinak mám zánět průdušek, takže ATB na 10dni. Zítra jdu na to tetování tak snad to přežiju 😀 a pátek si vezmu volno, takže budu do neděle odpočivat a snad se z toho dostanu 🙂
@evikkk13 Moc na tebe myslím ať to dobře dopadne! 🙂
@evikkk13 A DĚLALI TI TEST PROGESTERONU..JESTLI HO NEMÁŠ MÁLO A NEBRZDÍ TREBA VÝVOJ PLODU?
Mimoděložní se blbě hleda nejde moc videt až pri vyšších hodnotách..vetšinou je i sliznice mensi nez normálně...ja neměla bolrsti nic až do 8 tydne..hcg i rostolo čekali do poslední chvíle a pak me rovnou brali na sal...držím pesti at je to v děloze
Holky, dekuju! Taky si porad rikam, ze hlavni je, aby to nebylo mimodelozni, ale zatim neni nic videt a nic me neboli, jen na jedne strane pri UTZ, jak tam rejdi. A nedelali mi zadne testy, jen krev na hcg. Nedostavam utrogestan ci jak se to jmenuje, jen na krvaceni ascorutin a pambu. Rekla bych, ze je to spis spineni nez krvaceni, ale to je asi uplne jedno. Dam zas vedet v patek. Obcas si ted kratim chvile ctenim pribehu ostatnich, treba i x let starych a pomaha mi to udelat si aspon nejaky obrazek a drzet se nohama na zemi.
Ahoj holky. Tak tenhle cyklus bylo všechno jinak než normálně 😀 Druhý měsíc jsem zkusila měřit bazálku. Ovu test pozitivní 16 DC pojištěno :D 6 den po ovu pokles teptoty z 37 na 36,6 a zbytek cyklu teplota nad 37. Že by měla přijít MS na to bych si teda nevsadila :D žádný nafouklý břicho, žádný bolesti tejden dopředu a stejně 31 DC pokles teploty a MS. I když spíš špinění. Takže moje tělo mě každý měsíc překvapuje. Ale aspoň že po vysazení HAK chodí MS už 4 cyklus pravidelně. Přemýšlím o změně práce, protože v tom stresu v práci se nedá otěhotnět. Přítel je sice na mimčo natěšenej, furt se rozplývá nas mimčama kamarádů a že by taky chtěl. Po TOM se nesmím ani hnout a povinně nohy nahoru :D Takže je malinko zklamanej když jsem se zmínila o změně práce a odložení mimča za rok. Uvidíme no třeba nás život překvapí až to budeme nejmíň čekat.
@brambora28 ou, skoda ze nelze dat vicekrat "to se mi libi" 😂
Snad budes brzy v pohode a ATB zaberou co nejdrive 😉
@markethy235 Děkuji, snad budu brzo OK. Jako já nechci být hnusná nebo povrchní, ale držela jsem se strašně dlouho a po dnešku to muselo ven 😀
@brambora28 a nemzzes mit s tim tetovanim nejake horsi hojeni,kdyz jsi oslabena?
@medulinek To možná můžu.. Ale jednak budu brát ty ATB, tak si říkám, že mě to možná trošku posílí, jednak jsem byla už na 4 a nikdy jsem neměla problém, tak snad nebudu mít ani teď, a jednak je mi nějak zázračně dneska mnohem lépe, asi to moje tělo tuší, tak dělá, že sem už vlastně úplně v pohodě :D
Já doufám, že bude vše ok...
@brambora28 A jak jsi na tom s těhu? Zadařilo se? 🙂
@bibianne To netuším, ale myslím že ne 🙂 Zase mě včera začaly bolet prsa (4 dny před MS) tak, jako vždycky před MS bolí.. Žádné těhu příznaky nemám.. A co ty..?
A co @markethy235 ..?
Ahojky, zdravím vsechno koho jsem jeste nepozdravila v předchozí diskuzi. I my se 1.mesic snažíme, 1.mesic bez HA, natesena, zvedava, netrpeliva..🙂 Dnes by mela dorazit MS, vcera test negativní, ale doufám ve štěstí 🙂 tak uvidime 🙂
@llenka_li ahojky, tak to drzim pesti 😉 jestli dnes nedorazi, kdy budes zase testovat?
@brambora28 i ja myslim, ze opet nic, nejak na sobe nic moc nepozoruji, MS ma tedy prijit nekdy pristi tyden, snazim se uz tolik nesledovat ty dny atd. tak vlastne ani nevim, ktery den presne. Testovat nechci a dokonce mozna i odolam, schovala jsem si testy 😂 snazim se na to uz tolik nemyslet, shanim postupne darecky a vyrabim nam dekorace.. Tak se necham prekvapit.
@llenka_li drzim palce, ale z vlastni velmi cerstve zkusenosti doporucuju dat tomu aspon tyden po ocekavanem terminu, nez zacnes testovat 🙂 Vzhledem k tomu, ze by to byla tvoje prvni MS po vysazeni HA, tak podle me ani nemuzes vedet, kdy presne ten termin je 🙂 Ja jsem 32. DC nevidela jeste nic, ale 38. DC uz byla svetla druha carka 🙂
@brambora28 u mě taky asi nic, žádné příznaky, kromě bolení podbřišku...ani žádné zašpinění :( tento měsíc asi nebudeme slavit...navíc, teď mi nabídli povýšení na Key Account manager, takže to budou stresy navíc, pokud to přijmu, tak se přítel bojí, aby nám to naše plány a snažení úplně nezkazilo :( achjo...
@markethy235 to je správný přístup...já a testování, to je kapitola sama pro sebe :D ale ani u nás to nevidím růžově tento měsíc. Mrcha má dorazit taky příští týden 1.12., kéžby nepřišla..doufala jsem, že jsme zasadili na moje narozeniny, ale jsem bez příznaků...navíc mám horečku,něco na mě asi leze.. :(

@jade85 Držím pěstíííííí :D