icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

brambora28
7. pro 2016

Holky jak si tu tak čtu, tak si říkám, že bych Vás ráda všechny poznala osobně 🙂

carries
8. pro 2016

@jade85 já jedu v pondělí na 1. Screening a v úterý do poradny 😀 tak to máme komplet 😀

Všem držím moc palečky na pozitivní výsledky.

@medulinek angelsounds jsem si taky objednala, dnes by snad měl dorazit. Tak jsem zvědavá 🙂

dura175
8. pro 2016

@demikett Omlouvám se, že vlastně zcela nezapadám do profilu této diskuse... Ale chtěla jsem ti napsat, ať se řídíš svým srdcem. Vždyť je to dobře, že ještě existují holky, které chtějí být maminkami brzo. A o ostatní se opravdu nestarej, spousta lidí má hloupé řeči, protože sami jsou jen prázdné nádoby a mluví, přestože ve skutečnosti nemají co říct. A spousta lidí má pocit, že mají právo ti kecat to života a že oni ví nejlíp, co máš ty dělat ☹
Znám to podle sebe. Právě proč sem nezapadám. Jsem čerstvě vdaná, je mi 31 a pořád slyším řeči: tak teď miminko, že? No jo, jenže my s manželem děti neplánujeme, manžel nechce, já zatím taky ne. A pořád slyším řeči, že už jsem stará, že se to nemusí zadařit, atd. A na moje slova, že děti nechci, mi nikdo nevěří a všichni jen mávnou rukou a říkají, že to přijde.
Možná to přijde, možná ne. Ale začínám si připadat jako vyvrhel, když jako ženská děti nechci ☹
Tak se omlouvám za OT a přeju všem tady // 🙂

mirindad
autor
8. pro 2016

@dura175 To, ze jsi zenska neznamena ze musis mit za kazdou cenu dite 😊 nekdo tu lasku k detem ma takovou, ze chce vlastni nebo staci pohrat si,pomazlit a vratit kamaradce 😀 radci takto nez si ho udelat z nutnosti, aby nevypadal clovek blbe a pak zjistit, ze vazne ty deti pro nekoho nejsou a nebude mit tolik lasky co potrebuje... Urcite ale drzim palce, ze kdyby nahodou se zmenil nazor, tak at jeste neni pozde 😊

jade85
8. pro 2016

@carries tak to je jasný, ty s dvojčátkama vydáš za 2, takže je to opravdu komplet 😀

markethy235
8. pro 2016

@demikett naopak bych rekla, ze budes zodpovednejsi, nez nektere starsi holky 😉 mne je 27 a pritelovi bude v unoru 35, takze uz vek opravdu mame a nechceme mit mimco az kdo vi kdy 😎 presne jak rikas, tady bude prace porad, na baraku, okolo nej a jelikoz si zatim vse delame sami, krome podlahy, tak bychom se ani dle rad tech "chytrych" nedockali.

markethy235
8. pro 2016

@brambora28 taky mi nedavno napadlo, ze by to bylo fajn ☺ jen mi prijde, ze jsme hodne rozlozene po cele republice 😞

markethy235
8. pro 2016

@mirindad normalne ted koukam, ze uz jsi v 19 tt, to strasne uteklo 😊 a mimochodem krasna fotka, brisko ti slusi ☺

mirindad
autor
8. pro 2016

@markethy235 moc dekujii 😊 ano hrozne to utika !! Kazdym dnem cekam na pohyby, tak jsem nedockava 😁 jen me mrzi, ze u nekterych se toho moc teda nezmenilo :(

bibianne
8. pro 2016

@medulinek úplně ti rozumím, ten strach je potvora, ale neboj, srdíčko tam určitě bude 🙂 já jsem si ho minule už nstihla koupit, ale taky si ho pořídím, jestli nám utz dopadne dobře a bude srdíčko a mimi tam, kde má 🙂
3D ?😍 jeee, to bude nádhera...a ty jsi ten kolikátý tt? Hádám, že 11?

bibianne
8. pro 2016

@brambora28 to já taky, když je to tak anonymní, je to škoda

medulinek
8. pro 2016

@carries teda jako byl to boj ho najít,hledal manžel,já se snažila držet se v klidu a prcek je ještě hrozně dole,těsně nad stydkou kostí (pak mě nemá bolet,že 😀 ) a ještě uhýbalo,nakonec mi koplo do vlny a uhnulo 🙂 ale jsem hned klidnější.

bibianne
8. pro 2016

@jade85
@medulinek to jsme si to překně rozdělily, že :D doufám, že budeme mít všechny dobré zprávy a ani na závěr já nebudu mít něco negativního :/
Věřím, že to dobře dopadne...potom pošlete určitě foto prosím🙂
@jade85 aha, tak to jsi asi otěhotněla později...a pokud ano, tak bychom mohly být tak nějak stějně. Já dnes začínám 6tt 🙂

carries
8. pro 2016

@medulinek no já jsem zvědavá, jsem docela oplácaná, jsem po prvním těhu v letošním roce přibrala 10 kg. Tak snad se mi prcky podaří najít. Snad ten angelsounds dneska dorazí 🙂

medulinek
8. pro 2016

@bibianne Bibi já už končím 16tt,ani tomu nevěřím 🙂 Na 3D (respektive 4D) jsem se nikdy nijak moc nehrnula,nic moc mi to neříkalo,ale doktor mi ted dal kontrolu za 5 tydnu,tak jsem si rekla,ze pro moje nervy bude urcite prijatelnejsi prcka omrknout driv,chceme vzit i Adu,myslim,ze uz by z toho mohla mit zazitek.A neni to ani tak drahe - 900kč i s fotkou a zaznamem na DVD,az ho ukazeme babce,tak se podela radosti 🙂
Doufám,že ted vsichni prinesou jen dobre vysledky,konecne opravdu stastne a vesele Vanoce.

medulinek
8. pro 2016

@carries muzu se zeptat,jak jsi na tom z vahou? Ja pri druhem zacatku snazeni zacinala na 78kilech,po skoro 3 letech lecby a vsech tech tehu a potratu mam 95kilo,takze pneumatika poradna,ale najit to slo,ona se jakoby vysouva nahoru a dole ji moc nezustava 🙂

carries
8. pro 2016

@medulinek no já díky stresu v práci během třičtvrtě roku přibrala 15 kg. Pak jsem 10 kg zhubla a otěhotněla. V srpnu jsem byla na revizi. Za těch 22tt jsem jsem opět 10 kg nabrala, takže jsem na 84 kg. Měsíc po revizi jsem opět otěhotněla, a ještě jsem nic nepřibrala, takže stále jsem na 84 kg, dnes začínám 13tt. Ale 84 kg při výšce 165 cm je dost. Během tří let jsem nabrala přes 20 kg. ale tak váha není důležitá, hlavně ať jsou prcci zdravý... Pak půjde váha dolů sama 🙂

brambora28
8. pro 2016

@mirindad Taky jsem koukala, že už máš docela slušnej pupík, krásný 🙂
@markethy235 @bibianne Holky já jsem z Drnovic u Vyškova (Vyškov je u Brna :D)

yelowangel
8. pro 2016

@brambora28 tak to je kousek od nás, tady Brno, partner má rodinu ve Vyškově a tatínka v Rychtářově

markethy235
8. pro 2016

@brambora28 ja jsem z Plzne, trochu dalka, ale zase odtud jezdi spousta spoju, tak by nebyl pripadne problem nekam dorazit 😉

jade85
8. pro 2016

@brambora28 taky me to s tim setkanim napadlo 🙂 Ja jsem z Prahy, takze dalsi spendlik na mape 🙂

jade85
8. pro 2016

Holky, mam trosku intimnejsi otazku, jak se divate na sex v tehotenstvi? Kdyz o tom tak premyslim, tak mi totiz prijde, ze my se vlastne nikdy ani "nesnazili", proste i s HA, i bez ni i ted jedeme tak nejak stejne casto a intenzivne 🙂 A musim rict, ze mi to celkem dela dobre i kvuli tomu, ze mi to po rano hezky zvedne tlak a neni mi tak soufl 🙂 A predpokladam, ze kdyz me pritom ani potom nic neboli, tak by to miminko nemelo nijak ohrozovat?

carries
8. pro 2016

@jade85 v minulém těhu jsme sexovali dle chuti 🙂 Sperma je pro miminko dobré a zvyšuje imunitu, dle slov porodní asistentky 🙂 . V tomto těhu máme styk zakázaný, jelikož se jedná o rizikové. Doufám, že to tak nebude dokonce 😅

jade85
8. pro 2016

@carries hehe, to je dobry, to bude mit miminko krasnou imunitu 😀 Tak snad vam to casem dovolej 🙂

brambora28
8. pro 2016

@jade85 Hele kamoška sexovala snad do 8 měsíce možná i do 9, jen jí pak už zavazelo břicho :D A druhá zase na to nemá vůbec náladu snad od začátku těhu.. Každopádně co jsem tak četla, tak to ničemu nevadí 😉

yelowangel
8. pro 2016

@jade85 vůbec ničemu to nevadí jenom si to užívejte než se malý narodí pak už nebudete mít tolik chuti 😉 problém by byl jenom u rizikovýho, předčasný otvírání hrdla atd.

medulinek
8. pro 2016

@carries to je v pohode,merim to co ty,bala jsem se reakce doktora,ale sam rikal,ze po tech lecich je to normalni a po porodu zase zacnu cvicit. Jen me stve,ze nebudu vypadat jako tehotna,ale porad jen jako tlusta no
@jade85 v prvnim tehu jsme jeli az do porodu,ted jsem v prvnim trimu nemohla,pak 14 dni jo a ted jak marodime,tak jsme radi,ze jsme radi.

Jinak bydlim kousek od Prahy - Měšice

monib66
8. pro 2016

@carries můžu se zeptat,co se stalo s miminkem,když jsi musela v 22tt na revizi?Jestli je to citlivé téma,klidně neodpovídej

carries
8. pro 2016

@monib66 malý měl obě ledviny polycystické. Buď by umřel ještě v bříšku nebo po porodu nebo by ho čekal život po nemocnicích a dialýzách. Takový život jsme mu nepřáli - tak jsme se rozhodli těhu ukončit. I tak to bylo nejtěžší rozhodnutí v životě. Další těhu hodně pomáhá, věřím, že Jonášek obě miminka v bříšku hlídá.

brambora28
8. pro 2016

@carries Určitě je hlídá andílek! A Jonášek je nádherné jméno, líbilo by se mi pro syna 🙂

Strana