Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@medulinek To je právě to, co nevíme.. Tam teda dochází k deformaci horních končetin a chybění prstů - to má manžel a dá se s tím normálně žít.. Ovšem čím si musel projít - několik operací ukazováků do pozice palce v 5 a 6 letech, cvičení, samozřejmě se mu děcka posmívali, a doteď má poměrně omezenou jemnou motoriku.. Takže s těma končetinama by se dalo fungovat, ale to srdce je ten problém.. Manžel by nechtěl, aby si dítě prošlo tím, co on, navíc s tím rizikem srdce, a já to chápu.. Ale uvidíme, nijak si to nepřipouštíme, a věříme, že to bude dobré..
Jinak jsem objednaná k Dr. na 10. 1., což bych podle poslední MS měla být 6+4, tak snad bude něco vidět :D
@brambora28 Moc držím palce ať je všechno v pořádku. Aspoň o ty možnosti víte dopředu, my jsme se dozvěděli že náš malej je jedinej na světě až když mu byl rok. Nikdo neví jak se bude vyvíjet, co se projeví nebo neprojeví, může mít Aspergera nebo sklony k autistickýmu chování, chondrodysplazii, Kallmanův syndrom...a nebo se nemusí projevit nic...to je na tom to nejhorší nevědět..
@yelowangel Tak nezbývá věřit, že se mu neprojeví nic :-*
@brambora28 ono to jde celkem těžko když tě genetik pokaždý přesvědčuje že něco se prostě projevit musí. Ale snažíme se na to nemyslet jinak bysme se zbláznili.
@yelowangel No právě... Nám když na genetice tehdy řekli 50%, tak jsem z toho byla celkem hotová, vždyť to je tak strašně moc... Ale musíme věřit, nic jiného nám nezbývá 😉
@brambora28 Přesně tak, je to strašně moc! To také znamená, že je strašně moc veliká šance, že to bude úplně v pořádku 😉
@brambora28 deti jsou v tomhle kruty
@yelowangel pockej a co mu je? Asi jsem to tu prehlidla
@medulinek má po mě pomíchaný geny
Tak lezim v nemocnici a budu čekat do soboty, udělají kontrolní UTZ a krev a budou vedet víc. Hladina HCG dnes nevim jestli 427 nebo 470. Bud bude klesat a to znamená, ze jsem potratila nebo bude stejná a potom pujdu v sobotu na zákrok, čištění, připadne operaci, pokud by se zvětšovalo to v tom vaječníku. Pry vubec nejde specifikovat, co to je, vypada to jako cysta, ale muze to byt i vacek a je možnost i ze se objeví tehu v děloze, protoze pri takove hodnotě hcg jeste tehu nemusí byt vidět na UTZ. Ale ta krev, křeče a kusy tomu uplne nenasvedcuji. Kez by se stal zázrak 😢
@llenka_li moc na tebe myslím! Hlavně ať jsi v pořádku a vše dopadne nejlépe jak může! Ještě, že jsi sla do k doktorovi a začalo se to vše nějak řešit.. posílám silu!
@llenka_li Uf,budu na Tebe myslet! Ja skoncila s pozitivnim TT a krvacenim 21.11. - hcg pres 700. Co dva dny krev a UTZ, nic videt nebylo, zdal se jim zvetseny vejcovod a na vajecniku cysta, na kterou prilehal utvar. Bali se, jestli se tam nezachytilo embryo. Po tydnu zaclo hcg klesat, tak jsem sla na revizi a mimodelozni se vyvratilo, pac den po revizi kleslo na pulku.
@llenka_li ctu to vse az ted, drzim moc palce a posilam silu. Hlavne at jsi v poradku 😘 jeste ze jsi sla k doktoru.
@brambora28 to je kraaaasa 😊 ja snad uronim slzu 😍
Teda holky, koukam, ze uz tady toho mate dost za sebou. Hodne podobne příběhy a kazdy trochu jiný...to me moc mrzi. Jako na psychiku nápor jako blazen, cele odpoledne jsem probrecela. Porad tajné doufám, ze se v děloze objeví, ale vzhledem k te krvi a kusum sliznice je šance asi minimální...
Jinak kdyby me tady holky vcera nenahlodaly, tehotensky test bych nedělala, tehu by me ani náhodou nenapadlo, kdyz mam tehu z 9.12. vyloučené, a pak prisla 10. teprve MS. Jsem nějaký 19.DC a test pozitivni ve vteřině, čárka tam byla dřív nez kontrolní. Je to cele divné.
@llenka_li Skoro dobry 😉 Nakonec jsem to brala jako stesti v nestesti, ze mam oba vejcovody i vajecniky. I kdyz i s tim se da pocit. Snazit se zatim nemuzu, na revizi jsem byla pred mesicem a ja si ty 3 mesice pauzu dam. A uvidim dle toho, jak zacne chodit MS, kdy se telo nastartuje. Spis me psychicky sundalo tech 9 dnu v nemocnici. Moc holek s pozitivnim pribehem tam okolo nebylo. Tak hlavne, at te tam moc netrapi, jsi brzy doma a v ramci moznosti, at je vse ok!
Holky,diky vsem za vase pribehy. Ja mam 31let, mame dvouletou dceru a rekli jsme si,ze by to chtelo sourozence. Manzel chtel driv,ja ne, mala je zivel a ja se s ni nezastavim ani na vterinu a taky si s ni chci trochu uzit,uz je to s ni sranda. Dcera se povedla hned druhy mesic po vysazeni HA. Ted jsem vysadila v rijnu,tak uvidime. Ovu jsem ted mela o svatcich, tak jsme si treba nadelili jeziska 🙂 a preci jen jsem takova mala rarita, stale kojim dvouletou dceru 😆
@evikkk13 ja doufám, ze me zitra pusti, abych mohla byt na Novy rok s rodinou. Hned ráno pujdu na krev a ta nám pry rekne. Muze i u mimidelozniho rapidně hcg nárůst? Nebo se spis bude držet u stejne hladiny jako vcera? Ted mezi svátky tu nikdo neni, takze naštěstí neposloucham žadne příběhy se špatným koncem...🙂
A jeste jeden dotaz, u revize se jde pod celkovou narkozu?

@brambora28 srdicko uvidis driv,ja ho mela v 5+6, nektere holky 5+4, ten 7/8tt je uz takovy,ze uz fakt byt musi. Zalezi jaky ma gyndar UZ. Muzu se zeptat,co byste delali v pripade prokazani toho postizeni? Pocitam,ze asi se zdeformovanyma nohama se zit da (nevim,jak je to s bolesti), ale stav srdicka vam to asi neukaze.