Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
@frapik 🙂
@gabulkam Ahoj, co se týká kontryhelu a nepravidelné MS, tak být Tebou, začnu ho pít hned nejlépe 3x denně, ale alespoň ráno a večer. Srovná Ti to cyklus tak, aby se MS alespoň dostavila a pak bych to teprve od dalšího cyklu začala dělat tak, jak říkají holky. Tedy pít od teď až do 12 dne dalšího cyklu 🙂
@cheynee Rozhodně to zkusím. První měsíc sem si řekla, že to zkusím nechat na přírodě, jestli se za ty roky MS neumoudřila a nebude chodit pravidelně, tak uvidíme - jsem totiž na možnost otěhotnění ten nejhorší případ: antikoncepci jsem brala 14 let (skoro v kuse), před antikoncepcí totálně nepravidelná MS, je mi třicet a trochu k tomu a ještě k tomu všemu s obezitou, takže se bojím, že to bude fakt boj... 😒
@gabulkam No já jsem měla také nepravidelnou MS vždy, antikoncepci jsem brala 8 let v kuse, pak chvíli pauza a pak půl roku, do toho jsem jednou měla mega zánět vaječníků kdy to vypadalo, že mi v břiše nic nezůstane... MS hrozně silná, bolestivá atd. a jediné co mi nakonec pomohlo srovnat cyklus byl čaj kontryhel-řebříček-hluchavka a to do mě Mudr. cpal plno léků... Každopádně pravidelně jsem to měla až poslední půl rok a teď už mám opět týden zpoždění, test negativní a na MS to nevypadá 😀 😀. Jo a po prvním vysazení HA jsem to dostala až za 7 měsíců 😉 ale to jsem ještě kontryhel neznala a vyvolávačku odmítala.
Ty poruchy cyklu můžou být klidně způsobeny i obezitou, co s tím také zkusit něco dělat? 😉
@gabulkam to je individuální můžeš mít mírnou nadváhu nebo hubena,a může se stát stejně, ze je nepravidelna mrcha. .i ohledně prášku je to individuální. .po 13letech vysazení mam neustále pravidelnou ms..a znám i ženský, ktere měli nepravidelnou a dokonce jedna kamoska neměla menstruaci půl roku,jelikož z hubla,pak ji měla dva dny slabou a ejhle je skoro ve třetím měsíci. .takže je to individuální,s tím by Ti měl pomoct doktor..a nezoufej me za 3mesice bude 31..🙂
@cheynee No to jsem si dala jako závazek, že začnu něco dělat, abych neřešila otěhotnění, ale jinak mám hrozně slabou vůli ☹ bohužel. Snad se podaří nějaké to kilčo shodit, říkám si každé kilíčko dobré. Snažím se víc hýbat a méně jíst, nejsem na nějaké diety, to mi dlouho nevydrží.
@no_title hormonální jóga?? To slyším poprvé... v čem to spočívá?
@hermanek1985 Jako nemám morbidní obezitu, ale dle BMI už jsem obézní. Mě bude 31 v červnu, takže k tomu také nemám daleko - jsme stejný ročník dle tvého nicku 🙂 jak dlouho už se snažíte o mimčo?
@gabulkam my se nějak nesnazime, kdyz to přijde ,tak to přijde, ale tak nějak jsme si řekli o Vánocích, ze pokud se stane tak se stane..stejně ještě 9mesicu budu jezdit do němec za práci, takže jsem 3-4dny pryč,takže někdy se stane ,ze ovulku jsem měla během doby ,co jsem pryč..a navíc dělá 24hodinovky,takže se o muže stát,ze též bude v práci. .až tak v létě bychom se více snažili, ale i tak radši trošku vše hlidam, jen teď jsem promeskala ovulku,testovala jsem od 15dc ovu testy a slabé čárky a v pondělí to mám dostat nejdřív..buď jsem měla ovulku 14dc ci dřív..a jinak i za hodku si udělám ovu test,pac postupně pomalinku sílí, bazalni t. mám zvýšenou a nesnižuje se,tak se uvidí. ..dle me ikdyz máš vyšší bmi neznamená, ze nemůžeš otěhotnět ,to samé i to ze máš ms nepravidelnou..jen se budeš muset v těhotenství kontrolovat..ja zase mám strach ,ze priberu a nepůjde to dolů ..:D a ztratim svoje svalicky🙂..z toho mám strach..pak nebudu provokovat toho mého, ze mam větší brisaky😀..spíše se to pak obrati. .prej se těší az bude moct do me rejpat,hajzlik jeden😀
@gabulkam To se těžko vysvětluje, nejlepší je jít na kurz. Fotky těch cviků můžeš najít na této skupině: https://www.facebook.com/HormonalniJoga/
@gabulkam a jsme stejný ročník. .ja jsem v květnu 🙂..a jinak sportuji více jak 16let,takže bude i pro me velké omezení a znám i případy, ze ženy otehotnely a měly nadváhu a po porodu po pár měsících, schodily tolik ,ze jsem koukala,viz me byvale kolegyně z práce. .tak se tím moc neuzirej🙂
@hermanek1985 Díky moc za podporu, já sem lenoch, ale teď se aspoň snažím začít s tím něco dělat 🙂 přeci jen, aspoň nebudu pořád myslet na to jestli mám plodné dny, nebo ne, kdy má přijít MS atd... Já jsem v červnu, tak to jsme jenom o pár dní 🙂 a snažit, no spíš tomu nechávat naprosto volný průběh, teď v lednu. Na silvestra jsem naposledy měla antikoncepci a od té doby neřešíme 🙂
@gabulkam no tak to je brzoucke vysazení..ja jsem po vysazení chodila na kontroly častěji. .kvůli tomu ,zda mám ovulku..tak uvidíš..je to teprve měsíc, co si vysadila🙂
@hermanek1985 Jo jo zatím to nelámeme přes koleno, jen zobu listovku, tím nic nezkazím a chci zkusit ten kontryhel abych měla pravidelný cyklus, jestli to budu mít rozhozený. Začínáme se snažit docela pozdě, ale my jsme se docela pozdě seznámili a pak nějak pořád nebyla situace až nám je tolikhle 🙂
holky..dělala jsem si ovu test a od 18dc furt sílí a jsem 25dc a ovulku jsem měla dle bolesti 14dc (test jsem dělala později tjn.přesný den ovu nevim)a v pondělí to mám dostat..jinak ovu je furt jakoby negativní, ale sílí. .takže buď další oči bude nebo tehu anebo hormony se mi zblaznily a ms přijde i tak...grr..jsem nervózní. .
@gabulkam kontryhelova nať je dobrá na úpravu. .to mi řeklo spoustu známých;🙂držím palecky
Holky..tak jsem si na profil dala testiky i tt..tak za dva dny zkusím znova..tak se uvidi 😎
ahojí holky, můžu se k vám taky přidat? 🙂
no jasne🙂
@matys13
@hermanek1985 jsem tedka čerstvě po ms tak se snažíme.. 😉
@matys13 tak to držím palecky🙂a jak dlouho se snažíte?
@hermanek1985 už asi rok a půl..ale doted to bylo menší snažení.. tedka od začátku roku jsme se do toho vrhli víc 😉
@matys13 tak držím pesticky🙂
@hermanek1985 děkuju, vy se snažíte jak dlouho?
Holky tak ten duch byl asi pěkný falešňák ☹ včera jsem byla u doktorky a na utz nic.. tak pokud MS nepřijde do 14 dnů jdu si pro injekci.. ☹
@petkasoki to nevadi.., tak se budete snazit dal ;)
@luciasek1987 budem budem 🙂 jen ať už je aspoň ten 1DC.. 🙂

@hermanek1985 leda tak kefír, já kojim