icon

Vánoční dárek pro náročného přítele

lucie48
16. pro 2017

Ahoj holky, prosím Vás, nemáte nějaká zkušenosti se značkou Be Rare ( berare.cz )?
Mám náročnějšího přítele a chtěla bych mu udělat radost. Na tuto stránku jsem narazila náhodou na instagramu a jejich produkty mě zaujaly. Jen ještě váhám mezi modrým tygřím okem berare.cz/premium/tiger-eye-blue/ a Swarovski hlavou leoparda berare.cz/leopard/black/ . Který byste pořídily Vy, muži který je businessman?
Děkuji za rady a porady 🙂

misa357
16. pro 2017

Žádný, je to kýč.

lv
16. pro 2017

Parker, Montblanc pero, toaletni vodu, košili, svetr, motýlka, kožený pásek, diář, tašku.. to si nějak vybavím při "dárek pro bysnysmena"

ceriii
16. pro 2017

Tohle pro muže- businessmana? Dobrej vtípek, ale špatná reklama.

guinea
16. pro 2017

@lucie48 To dnes jako chlapi nosí? Korálky na ruce? 😅 Promiň ale musím se zeptat - kolik je tobě a tvému muži?

markyzzaa
16. pro 2017

To si tady snažíš udělat reklamu? Já mám doma businessmana a tohle by si nevzal ani na pouť.....

ariadna12
16. pro 2017

Ten modry je podle mne hezci, ale asi bych mu vybrala neco jineho, pokud by to mel nosit do prace. Nevim, co dela za byznys, na jake je pozici, jak je stary. Co treba nejake pero Parker, naramek z bileho zlata ci nejaky pekny znackovy z chirugicke oceli...nebo nejaky adrenalinovy zazitek, at si od byznysu odpocine.

gnozka
16. pro 2017

Za me teda taky ani náhodou . A určite ne pro chlapa Vondrák bussines . Možna tak pro nějakého jogina . To uz radsi Pandoru , i kdyz jsem nikdy nepropadla pandora mánie . Ale pokud to neni cílená reklama . Tak jak uz bylo řečeno . Parker, nebo kožené pouzdro na diář , manžetove knoflicky . Hlavne mi tyhle náramky absolutne nepřijdou jako pro někoho kdo je náročný . Vypada to laciné .

gnozka
16. pro 2017

Místo Vondrák tak melo byt co dela bussines 😂

terezapetrova
17. pro 2017

Ja bych tedy sperky (jestli se jedna o ne) chlapovi nikdy nekupovala a kdy můj muž nosil šperky nebyl by mým mužem. Leč chapu každy je jiny. Kazdopadne jestli to chceš objednávat a ne kupovat v obchodě a jeste jak píšeš nechceš koupit to prvni na co padnes tak vybírat to 16. 12. mi prijde dost pozde, dost na to aby to dorazilo po Vánocích 😙

lucie48
autor
17. pro 2017

.tak ted jste mě vážně odhalila😀 jinak tedy večer objednávám Tiger eye🙂 tak každý má jiný vkus..🙂 ve zprávách bylo, že objednání do 19.12. by mělo být v pořádku. 🙂

puresin
17. pro 2017

@lucie48 Neodpustim si poznamku, ze mi to vazne prijde jako reklama, a tou poznamkou o vcasnem doruceni do Vanoc, kdyz objednas do 19. jsi tomu fakt moc nepomohla. 🙄
Jinak naramky nejsou spatny, ale urcite ne pro chlapa. Mezi byznysmeny se pohybuju docela casto a pokud tam muz neni gay obchodujici s karnevalovymi kostymi, rozhodne by ho nenosil. 🙂

lucie48
autor
17. pro 2017

Mám to jako menší dárek. Hlavní dárky už mám doma. Hlavně jsem chtěla vyzkoušet něco jiného protože od tommyho a lavalliere už něco má.. Muže to nosit i ve volném čase, třeba když pujdem na večeři nebo do města. Chtěla jsem něco neokoukaného.. Docela by mě zajímalo na co tedy to forum je, když se nemužu ani zeptat na nečí názor bez podezírání🙂😀

misa357
17. pro 2017

@lucie48 Jestli chceš něco neokoukaného, tak mu nekupuj šmuky, jak z tržnice.

guinea
17. pro 2017

@lucie48 Tak třeba já tě z reklamy nepodezírám, protože to by byl hooodně špatnej markeťák, co by určil jako cílovou skupinu na tyhle šmuky muže 😀
Ale vážně, kolik je vám let? Já si taky neumím představit, že by toto na sebe vzal muž, ani gay ne, protože ti (alespoň ti, co znám) mají vkus vytříbený...
Prosím bez urážky, ale opravdu mi to hlava nebere, kdo z mužů by to mohl chtít nosit..

guinea
17. pro 2017

@puresin Gay obchodující s karnevalovými kostými 😅 😅 😅

dura175
17. pro 2017

Ale jo, reklama dobrá. Koukla jsem na stránky. A upřímně, takovýhle šmuky vyrobím doma za pár kaček i se "svárovski" kamínkama 😂 Bych na to měla založit business. Třeba se nějakej businessman chytí... Ne, teď vážně. Podobné zboží je jen tahání peněz a nevím, který chlap by tohle nosil, obzvlášť na nějaké vyšší pozici.

sklepka
17. pro 2017

Tak jsem se taky musela podívat :D
Dobré cetky :D

janapetrvalska
17. pro 2017

pro “businessman “ tak Breitling , Omegy hodinky apod. ne toto...tyto radoby cosi se urcite nehodi k nekomu kdo dela business.

terezapetrova
17. pro 2017

@lucie48 nemůžete věřit všemu co s rika ve zprávách podle me riskujete ja bych nikdy takhle pozdě dárky nekupovala asi jeste nemáte spatnou zkušenost ale drzim palce 🙂

terezapetrova
17. pro 2017

@lucie48 se klidně ptej tadyto formu je totiž i pro pobavení 🙂

terezapetrova
17. pro 2017

Formu - forum

kika266
18. pro 2017

Divala jsem se na stranky, protoze tuhle firmu vubec neznam, ale tohle bych teda muzi neporizovala. Muj by me s tim vyhodil, ten ma na ruce max hodinky a snubak 😀 a to je max. Ale zalezi na tvem chlapovi jestli tohle rad nosi.

jezz1e
19. pro 2017

Vždyť je to jasná reklama - e-shop z Kladna, zadavatelka je náhodou z Kladna a náhodou ve skupině "šperky" 🙂
Ale OK, odkaz jsem rozklikla, takže účel splněn (a nic tedy opravdu nekoupím, o podobném náramku jsem uvažovala pro 12letou neteř, chlap by mě s tím asi tak leda praštil)